מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. JohnTerry26 Member

לפני שבוע-שבועיים הבאתי לפה ידיעה דומה שפרגוסון אומר שתסתפקו בקשרים שיש לכם ושסניידר לא יבוא מכל מיני סיבות. זה פורסם בESPN ועוד כמה מקורות אמינים.

2. Eric Cantona Member

זה משחק פוקר. תראה שבתקשורת הוא אומר א' ובשטח (הודעה אחת לפניך) קורה ב'.

3. JohnTerry26 Member

לא אמרתי נכון או לא ולא ממש מעניינים אותי המשחקים של פרגוסון, רק אמרתי שמה שהבאתי בזמנו כנראה שהוא כן אמר.

ManUtd Fan, ממה שאני הבנתי השאלה האחרונה היתה משהו עם flattering. ככה שנראה לי השאלה היתה "האם אתה מוחמא מההתעניינות של היונייטד?" ואז הוא אמר "im not". מסביר למה הם צחקו קצת...

נערך לאחרונה ב: ‏1/8/11
  4. איצקו יונייטד Member

sky sports

"Absolute nonsense," said Ferguson. "I have never discussed him. There is nothing new."

5. Cosmic Weed Member

6. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

7. AOOF Member

גם טוב!
    אחרי שרואים מה קורה בארסנל זה טוב שאנחנו מחתימים את כל השחקנים להרבה שנים.

8. WellNeverDie Member

שוב יש פרסומים שהצענו סכום מסוים (2ם מיליון) על קשר. זה מטריף אותי, זה נסחב המון זמן וצריכים להביא מישהו. ממה שראיתי אני בעד להביא את מספר 4 של ברסה במשחק נגדנו, טיגו אלקנטרה. הוא שחקן אמצע מעולה, טכניקה מעולה ומסירות אדירות. יש דיבורים שהם הביאו את ססק מארסנל חתום וסגור, אז למה לא ללכת על הבחור הצעיר שלהם? מצידי שיחזור אליהם עוד 3-4 שנים, הוא מעולה כבר עכשיו.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

טיאגו הוזכר בקיץ בהקשר שלנו, לפני שחתם על חוזה חדש. לא יודע מה התוכניות של ברסה, אבל הן כוללות אותו (זה לא שהסגל שלהם היה ארוך במיוחד בעונות האחרונות). לא רלוונטי.

10. ManUtd Fan Member

רצים שמועות חזקות מאוד בטוויטר כרגע שיש הסכמה על מחירים בין אינטר ויונייטד, ועכשיו נותר רק לעשות את המו"מ עם השחקן. זה התחיל אגב מהמירור, אז יש לקחת את זה בעירבון מוגבל.
    מלבד זה, הם אומרים שבחצות (שעון אנגליה) יהיה להם שני סיפורים בלעדיים על יונייטד (שאחד מהם זה כנראה מה שהזכרתי למעלה).

נראה...

עריכה:
    והאקסלוסיב השני הוא שפ.ס.ז' שמה לה למטרה את ברבה תמורת 18 מיליון ליש"ט... כן, בטח.

http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-n...icle780032.html

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/11
  11. WellNeverDie Member

הלוואי שכן. ברבאטוב היה בשיאו, ואולי יתן עוד עונה טובה. יש את רוני, צ'יצריטו ודני שהיה נהדר במשחקי הכנה. זה ל.א יקרה, חבל, אבל הם ממציאים שם דברים נחמדים

12. Blaugrana Blood Member

לא סתם החתמנו אותו בקיץ על חוזה חדש עם סעיף שחרור של 90 מיליון יורו. הוא חזק בתוכניות להווה ולעתיד. מבחינת יכולת אני מסכים איתך שהוא כבר בשל להוביל קבוצה גדולה ואצלנו יהיה לו קשה כרגע בגלל ריכוז קשרים "בינוניים" כמו צ'אבי, אינייסטה והקפטן של ארסנל - אם יבוא.

13. AOOF Member

מצד אחד אני לא נותן לעצמי לקפוץ משמחה כי גם פעם שעברה שהיה רשום שהכול סגור פתאום נורא התרחקנו.
    מצד שני אני חושב שבסופו של דבר הוא כן יחתום אצלנו, אפשר לארגן בונוסים למינהם והטבות כדי לשכנע אותו.
    מה גם שרשום במירור ואני מסכים שבתור שחקן יונטייד הזכויות לשימוש בשמו ובתמונה שלו(איך מתרגמים image rights?) שווים הרבה מאוד כסף,ואם אני לא טועה נותנים לו לחסוך הרבה כסף על מיסים.
    ואני חושב שזה באמת מסתכם בכסף וזה דבר שאפשר לפתור אם רוצים.

14. WellNeverDie Member

כל עוד אני פפ, וכן, אני רחוק ממנו - הייתי משלב אותו כמה שיותר העונה. כל עוד ססק באמת יגיע קשה לי להאמין שזה יקרה.

ובאמת נראה שסניידר יגיע בסוף, אני מקווה שלפני המשחק הראשון מול ברומיץ' כי עדיף שישתלב כמה שיותר מהר עוד לפני המשחק מול טוטנהאם. סך הכל אין לי פיצוץ בקשרים איכותיים למרכז, לא אחרי ששוב נשחק בלי פלצ'ר והוירוסים או מה שזה לא יהיה לו.

15. Sir Alex Las' Killa

שיאו היחסי. היו לו בצורות וכמה משחקים מזעזעים כהרגלו. בנוסף לזה אל תשכח שהוא הבקיע חמישיה במשחק אחד ועוד פעמיים שלושער. אני לא אומר שהוא מיותר כמובן, אבל קח הכל בפרופורציות כי אפשר להחליף אותו בקלות. אשמח לראות אותו עוזב תמורת חצי מהסכום בכתבה (מה גם שאין סיכוי שהוא יזכה להארכת חוזה בסוף העונה הבאה).