מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. alexshw Member

קאריק נכנס כמחליף.

2. Bender Member

סבבה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

3. פול סקולס Member

אהה.. מה? ככל שאני ראיתי, הם כן שיחקו בעמדות שלהם.

4. JohnTerry26 Member

בנוגע לשער הראשון: http://www.101greatgoals.com/gvideos/ferna...chester-united/
    קפוץ ל0:45. במקרה הרע מאוד מדובר בקו אחד.

ומי אמר שהם היו צריכים להחזיר לכם את הכדור? לא יודע מה כל השחקנים שלכם חשבו, אבל לפי הויכוח שהמשיך כמה שניות בין הבועט של הכדור החופשי לאשלי יאנג, הבועט הבהיר ליאנג בצורה די ברורה שהוא לא מתכוון להחזיר את הכדור.

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/12
  5. Wazza Member

אין. אני מסתכל קדימה ופשוט לא יודע מה יהיה עם האנגליות ככה. תשאלו את עצמכם רגע: האם באמת העונה היא חד פעמית בנוגע לאנגליות ולאירופה? אני דווקא לא חושב. האנגליות חייבות לשנות סגנון משחק. זו הסיבה. הסגנון המיושן של האנגלים הוא זה שלא יביא אותם לשום מקום. ראינו את זה בנבחרת, רואים את זה עם קבוצות הטופ של אנגליה. המשחק של האנגלים הוא פשוט להסתמך על האגפים, ושיגביהו לרחבה או יפרצו לרחבה. אין. זה כבר לא עובד ככה.
    הספרדיות בניגוד לאנגליות דוגלות על משחק מסודר, בלי לחץ, נגיעה, פסים קצרים, דאבל פסים. הספרדיות לא משחקות על אגפים. הם כל הזמן באות מהמרכז, דאבל פסים ונגיעה אחת שחודרת לרחבה ומנטרלת שחקנים. קבוצות הליגה האנגלית חייבות לשים דגש על הסגנון הזה. עכשיו זה עבוד, אבל לדור העתיד(אולי), גילאי 10+-, חייבים, פשוט חייבים לעבוד איתם על סגנון ספרדי ולא הרמות מטומטמות. אני לא חושב שזו עונה מקרית שהאנגליות נכשלות באירופה. אלא, קבוצות שמתחילות לאמץ את השיטה של בארסה.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך לגבי השער הראשון. טעיתי כשאמרתי שהיה נבדל.
    ההילוכים החוזרים בשידור הראו את האירוע בצורה פחות טובה. הזווית כאן היא מצוינת ולמרות שמדובר בהחלטה קרובה נראה כי זה קו אחד ובכל מקרה גם אם היה ספק הוא חייב ללכת עם ההתקפה.

בקשר לגול השלישי, נראה היה שהשופט סימן להם להחזיר לנו את הכדור ושגם יאנג ניגש לשחקן הספרדי בשביל המטרה הזאת. בכל מקרה מדובר בשריקה מוזרה ולדעתי בהתנהגות לא ספורטיבית של הספרדים.

הכוונה הייתה לאברה ורוני כמובן כשגם את הכניסה של קאריק לא אהבתי.

שורה תחתונה, אם הייתם שואלים אותי לפני תחילת העונה, בידיעה שנגיע לליגה האירופאית, איפה אני מדרג אותה מבחינת חשיבות, הייתי משיב שהיא נמצאת בין גביע הליגה לגביע האנגלי, כלומר יותר חשובה מגביע הליגה אבל פחות חשובה מהגביע האנגלי (בטח לאור היריבות שפגשנו שם השנה).
    אני שונא להפסיד, אפילו מהפסד במשחק אימון אני מתעצבן, אבל להתרגש ולהתעצבן כמו שחלק מהאנשים התרגשו כאן היום, לא אצלי לפחות, בטח לא ממפעל כמו הליגה האירופאית.
    לדעתי גם השחקנים מרגישים בצורה זהה ולכן הם שיחקו בהילוך שלישי היום -
    Evra
    "it is embarrassing to be in the Europa League. Some players dream of playing for United in any competition and you have to respect that, but the way I feel now, it is Champions League or nothing".

7. JohnTerry26 Member

Wazza, אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל.

אולי מזה שרוב השחקנים בקבוצות האנגליות כלל לא בריטים? וגם המאמנים שלהם? (מלבד הסקוטי שלכם)

סיטי משחקת כדורגל טכני שסובב בדיוק סביב אותם רעיונות שכתבת, ויש להם יש של שחקנים טכניים, והם לא הצליחו באירופה. הם פישלו בגדול לדעתי, אבל זה בטח לא קרה מכדורגל מרובע ומהסתמכות על הרמות ולא על פסים מהירים, אלא מחוסר ניסיון ומזה שהיו פחות טובים מנאפולי. כל מה שכתבת לא קשור אליהם, אפילו לא קצת.

צ'לסי לא מצליחה באירופה העונה כפי שלא מצליחה באנגליה. אין צורך לומר שוב כמה אנחנו גרועים וכמה זו הצ'לסי הכי חלשה בשנים האחרונות. אין לנו מספיק שחקנים טכניים העונה, אבל זה לא שאם השנה היתה 2006 ולא 2012 הקבוצה הזאת היתה מגיע לאנשהו. כדורגל אין לנו, בלי קשר לסגנון שכן רצה להיות מתוחכם תחת בואש. (אגב, מצחיק, אבל המשחק הכי מרשים שלנו באירופה היה ה3-0 מול ולנסיה הספרדית).

ארסנל? מה הקשר שלה בדיוק לכל הפוסט הזה?

כשאני חושב על זה אתם הקבוצה היחידה שאיכשהו מתבססת על כדורי רוחב יותר מכל דבר אחר. ואני בניגוד אליך לא חושב שסגנון המשחק שלכם מיושן, אתם משחקים ככה בגלל שיש לכם שחקנים שמאוד מאוד טובים בזה (ולנסיה בעיקר לאחרונה), ואתם כן לוחצים וכן מנסים לשחק במהירות עם פסים קצרים, אתם פשוט לא מספיק טובים בזה כמו שאתם רוצים להיות, או כמו שנראתם ב2-3 מחזורים הראשונים. אין לכם את הקשרים לכך, ואת הווינגרים האמת (גם הטכני שבהם- נאני, לא מגדולי המוסרים). וכשאני שוב חושב על זה, אתם הקבוצה היחידה בעצם שנופלת באירופה בגלל "השיטה" הזאת של הספרדיות... מתי אחת האנגליות נפגשה עם צורת המשחק הזאת ונפלה בגלל זה? זה קרה לכם בגמרים מול ברסה כשניסיתם לשחק פתוח וחטפתם בראש כמו כל קבוצה בעולם כמעט, וקרה היום כשבילבאו היממה אתכם. אין צורך להפוך את זה לדפוס כי הוא לא קיים.

אם לערב את טוטנהאם, כשלעצמה קבוצה מאוד טכנית, שעשתה חייל באירופה עם המשחק שלה וצפויה בעונה הבאה לעשות יותר.

האם העונה הזו היתה חד פעמית? אולי לא, אבל זה מקסימום ייגמר אחרי העונה הבאה. זה תלוי באם צ'לסי תהפוך את הסגל בקיץ, באם ארסנל גם תעשה רכישות נכונות, וגם אתם, למרות שאצלכם זה הרבה פחות העניין. כמו שכתבתי סיטי לא הצליחה נטו בגלל חוסר ניסיון, הגרלה קשה, וצריך להזכיר גם שהיה חסר להם עוד כמה זמן להתחבר כקבוצה (בטח למול נאפולי ובאיירן שרצות כמה שנים ביחד).

מדובר פה על שחקנים, לריאל וברצלונה יש סגל טוב בהרבה משל השאר (מלבד סיטי שכבר דיברנו עליה), ולכן הן הכי טובות. אין פה קשר לסגנון משחק שהן אוהבות לשחק (מוריניו?). אם הקבוצות האנגליות יעשו רכש מאוד טוב בקיץ תראה כדורגל דומה גם אצלהן. המשחק אכן הלך לכיוון הזה שאתה מצביע עליו, אבל זו לא הסיבה שהאנגליות לא מצליחות באירופה העונה. כי אותה "שיטת משחק" שאנחנו מדברים עליה קורעת עור וגידים במעט מאוד קבוצות באירופה. (ברצלונה, ריאל במובן מסויים, ו....? באיירן בתחילת העונה? אתלטיק בילבאו? אממ.. אני שוב מגיע לסיטי...)

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/12
  8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקשר למשחק היום, מה שכתבתם חלק ממנו לא נכון כי לא התייחסתם לכך שיונייטד פגשה קבוצה שהשנה היא לא פחות טובה ממנה,בטח מאז הפציעות שיונייטד עוברת (לא מדבר על נאני על הספל כי זה שיקול מקצועי) כאחד שרואה את בילבאו כל שבוע, ככה הם משחקים בכל משחק, זאת צורת המשחק שלהם ונראה כאילו ביאלסה נתן נוק אוט לפרגוסון היום... זה נראה כאילו יונייטד לא מוכנה בכלל לשיטת משחק כזאת ומופתעת מאוד מאחזקת הכדור ומהנעת הכדור של הבאסקים שזה משהו שקורה בכל משחק

אי אפשר בכלל לתרץ את זה בזלזול או משהו כזה כי ראו על השחקנים כמה רצו וכמה ניסו פשוט היתה יריבה שהיא לא פחות טובה ועוד במשחק שהיא מתעלה על עצמה, זה שיונייטד עדיין במאבק על האליפות זה בעיקר כי שאר היריבות נחלשו מאוד והקבוצה שהיא באמת טובה לא מספיק מנוסה ולא מצליחה לברוח להם...השנה יונייטד קבוצה ברמה שהרבה יותר נמוכה ממה שראינו בשנים האחרונות והפציעות משפיעות כי המחליפים הם בכלל לא באותה רמה

9. WellNeverDie Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

אני לא עוקב בטרוף אחרי הליגה הספרדית כמו הפריימרליג אבל בילבאו משחקים טוב גם בליגה. חבר שעוקב אמר לי בדיוק את אותם דברים שכתבת.
    כולם אומרים "זה הזלזול" או "יונייטד לא מספיק טובה". בילבאו שיחקו נהדר היום. הדבר היחידי שאני יוצא ממנו מהמשחק הזה זה שההרתעה שלנו הולכת ונעלמת, וחבל מאוד, בטח שבאולד טראפורד. ההרתעה הזאת מביאה לא מעט נקודות בכל המפעלים גם כשאנחנו נראים חושך, הירבות משתינות במכנסיים ויודעות שלא יצא להם כלום והיום זה פשוט נעלם.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

משה היחידי שלא שיחק בעמדה שלו הוא פיל ג'ונס (למרות שלאף אחד לא ברור באמת מה היא העמדה הכי טובה שלו) שפתח כקשר אחורי. סמולינג פתח כבלם, רפאל כמגן ימני ופארק כקיצוני. ובעיני אלה לא התשוקה של הקבוצה והקהל שנתנה לבילבאו את הניצחון. זה היה ניצחון של כדורגל נטו, ולזקוף אותו רק להתלהבות של היריבה לעומת חוסר חשק של יונייטד זה לעשות עוול לבסקים.

11. Wazza Member

נכון, אנשים צריכים להבין, אנחנו לא עומדים לעוף מהמפעל בגלל זלזול. זה פשוט היכולת של בילבאו שהיא פשוט יותר טובה משל יונייטד.

אם יונייטד רוצה עוד איך שהוא לעבור צריך מערך 4-3-2-1 או 4-2-3-1 אולי אפילו 4-3-1-2.

12. PrimeTime Member

עם כל הכבוד לבילבאו ששיחקו כדורגל טוב, האשמה היא על פרגוסון, זה נראה כמעט כאילו הוא רוצה להיות מודח מהמפעל ובמסווה הוא שם כמה כוכבים בכל כמה משחקים כדי שלא יגידו שהוא מזלזל, עם הרכב כזה אפשר לצפות לפחות ממה שהיה מול אייאקס בבית.
    פשוט ביזיון של הרכב, וזה שאברה, רוני, גיגס, שיחקו לא עושה רושם בכלל, ובטח לא שקאריק ונאני נכנסו.
    זה פשוט ליצנות, זה לעשות מהקבוצה ביזיון, אם הם באמת היו רוצים את התואר, והיו רוצים להתמודד על זה כמו ליגת אלופות ההרכב אתמול היה רוני וולבק בחוד, נאני ויאנג באגפים עם קאריק וגיגס במרכז, ריו ואוונס במרכז עם רפאל ואברה באגפים ודה חאה בשער.
    ונכון צריך לשמור שחקנים לליגה, אבל אנחנו מתמודדים עם זה כל שנה לא היה קורה כלום.
    אבל במידה ולא באמת רוצים להגיע רחוק עדיף שלא ישתף בכלל שחקנים חשובים, כסעמק, למה לעלות חצי כח של קבוצה עם עמדות הזויות והימורים במשחק באירופה, ולבזות את עצמינו ככה?
    אם לא דה חאה בשער הם עוד היו קוברים אותנו שם איזה 4 או 5, פשוט מרתיח.
    אני לא יודע מה פרגוסון מנסה להשיג בהרכבים המטומטמים שהוא מעלה בבית באירופה אבל זכייה בליגה האירופאית זה בטוח לא.

13. Andrei Kanchelskis Member

ביזיון אין לי דרך אחרת לתאר את היכולת המבישה והלא הגיונית הזו. מה ההיגיון ללכת ככה עם הראש בקיר ולרצות לעוף בכוח?! אנחנו פאקינג מנצ'סטר יונייטד,בשנים קודמות לא הייתה לפרגוסון שום בעיה עם זה שאנחנו רצים בשתי חזיתות בו זמנית אז הנה גם עכשיו זה קורה ופרגוסון פשוט עושה מעצמו ומהקבוצה שלנו בדיחה אחת גדולה. זה מגעיל,זה מקומם,ואם להיות אמיתי... העונה האירופית הזו היא ביזיון אחד גדול באשמה ישירה של פרגי והיהירות הבלתי נסבלת שלו.

14. Wazza Member

השחקנים היחידים שלא היו צריכים להיות אתמול הם פארק ורפאל.
    שים את ג'ונס מגן ואת יאנג ווינגר או חלוץ. ומספיק לדבר על זלזול. יונייטד פשוט לא מסוגלת להתמודד עם משחק שכזה. הם פשוט יותר טובים, אין מה להגיד.
    ואיזה קהל גועלי יש ליונייטד כל הזמן אני נגעל ממנו מחדש. את 8000 אוהדים של בילבאו שומעים יותר מ-68000 של יונייטד. כבר חשבתי זה משחק חוץ שלנו.

15. PrimeTime Member

אתה חי בסרט...
    עם כל הכדורגל המעולה של בילבאו, הגול השני היה בנבדל והגול השלישי פשוט רשום על רפאל כמו איזה גול עצמי מכוון או משהו, זה חוסר אחריות של מגן לא לבדוק את השטח לפני שהוא משאיר כדור לשוער בדיוק כמו למסור אחורה בלי להסתכל במקום להרחיק לקרן או חוץ באיזור הרחבה שלך.
    אם היה הרכב נורמלי משחק כזה שיכול לתת את הטון במרכז שדה זה היה נראה שונה לגמרי, כשפרגוסון מציב כזה קישור וכזו שלישייה קדמית דווקא עם הווינגר הכי פחות טוב שלנו, החלוץ שהוא יותר טוב בסיומת ופחות בעשיית משחק ורוני זה לא מפתיע שככה זה נראה מול קבוצה שבא לשלוט בכדור ולתקוף.

אני עדיין חושב שאפשר לעלות, אבל זה הכל תלוי בפרגוסון, שיתאפסו על עצמיהם, או שנותנים 200 אחוז או שלא נותנים כלום שולחים שחקני הרכב של הריסרבס ועוזבים את הדבר הזה.

דה חאה: רפאל ריו אוונס אברה: קאריק קלברלי סקולס: נאני רוני ולנסיה.

עם הרכב כזה אני חושב שאפשר להגיע ולנצח את הניצחון שצריך בסן ממס על מנת לעלות.

נערך לאחרונה ב: ‏9/3/12