אני חושב שאתה קצת רך עם הקבוצה שלך. אוקי אז לא תתנו הצגות בלי ההרכב החזק שלכם אבל להפסיד בבית מול קבוצה כמו בילבאו בצורה כולכך מבישה? בשביל זה לא צריך הרכב, מי שלא משחק ביונייטד צריך לתת הופעה בבית מול קבוצה מהדרג השני או אפילו מול הראשון. אתם יונייטד ובבית לעזזל. זה מעליב מאד מה שקורה שם.
השחקנים זלזלו בשלב הבתים של הצ'מפיונס אז בליגה האירופית הם לא יזלזלו. פרגוסון הבנאדם היחיד שלא ויתר על הטורניר, אבל השחקנים כן. חבל שבגלל הטורניר איבדנו לחודש את ולנסיה. כתבתי שצריך להעלות חצי קבוצת מילואים עוד מול איאקס. עדיף היה להפטר מהעינוי הזה עוד בשלב הראשון.
הסיפור נגמר. יונייטד איבדה את כח ההרתעה שלה. יונייטד של השנה כל כך חלשה ויש לפחות 10 קבוצות שמתעלות עליה השנה. יונייטד נראת נורא. פרגוסון חייב לעשות רכישות בקיץ. הופעה כזאת בזיונית באולד טראפורד לא חשבתי שאני אראה מאז התבוסה לסיטי.
תעשה לי טובה. אתה סופר כוח הרתעה לפי גביע הליגה. יונייטד שיחקה בקצב של צ'מפיונשיפ רוב המשחק. לא אוהב להגיד "אמרתי לכם",אבל "אמרתי לכם". יאללה לשלוח את המילואים לסאן מאמס. אסור שאף אחד מהבכירים אפילו יעלה לטיסה לבילבאו.
כמו שהשדר אמר,"OT הפך השנה ממבצר האירופאי, לחנות מתנות" לא יאמן. בגול השלישי השחקנים הגנו בהליכה. אני חושב שצריך לבדוק אם לא היו הימורים מוזרים הלילה, כי קשה לתרץ כזה דבר. ולמרות הכול כמעט והיה קאמבק, ולמה בגלל שריקה "ידידותית" של השופט על יד שהייתה מחוץ לרחבה. עוד שריקה מוטעת שנותנת ליונייטד פנדל במצב מביש ומשאירה לה סיכוי. לא הגיע לבילבאו לקבל שער בסוף.
לפטור את כל העניין בזלזול זה לעשות לשחקנים הנחה. אנחנו פשוט משחקים חרא כבר תקופה. נראינו חרא בנוריץ', וניצחנו בגלל יכולת טובה של דה חאה. נראינו חרא בליין, וניצחנו בגלל 100% ניצול של שלושת המצבים היחידים שלנו. נראינו חרא היום...ומתישהו נגמרות הדרכים לנצח למרות זאת. המשחק מול ווסט ברומיץ' בראשון מאוד חשוב, כמובן שחייבים לנצח, אבל אני אוסיף ואומר שחייבים להציג יכולת ראויה.
אם הם "ויתרו" כנגד דרישת המנג'ר, כולם צריכים להיכנס מחר לרשימת ההעברות. לשחק ביונייטד זו פריבילגיה, ולשחק פעמיים בשבוע, מדי פעם, בשלב הזה של העונה זה לא מטלה גדולה או דרישה מופרזת. אבל אני אהיה רך עם השחקנים. זה לא עניין של רצון או לא. כל העונה האירופית שלנו מעידה על כך שמשהו בקבוצה כרגע אינו מוכן לדרישות של הכדורגל האירופי.
היה פנדל ברור, הכדור והיד היו בתוך הרחבה, איפה עמדה הרגל זה לא רלוונטי. אבל מה אני מצפה מאחד כמוך, שהיה בטוח שהשער של טוטנהאם (יד של אדאביור) נפסל בטעות. אני זוכר את הודעת הבושה שלך לגביי שופטים "מכורים". אתה מעורר רחמים.
אז אתה צריך להכניס את כל הסגל לרשימת העברות. MICHAEL CARRICK, אפשר לראות בקלות שיונייטד משחקת בקצב שונה לחלוטין בליגה וברוב הדקות בליגה האירופית. גם מבחינת הפיזיות. לגבי האחים דה סילבה, ללא קשר למפעל זה או אחר אני לא תופס מהם. חורים הגנתיים מהלכים.
בדיוק חושב כמוך. פרגוסון טוען שהוא לוקח תמפעל ברצינות. למה השחקנים לא לוקחים אותו ברצינות? איזה מן דבר זה? הייתי במקומו מעיף על כזה דבר חצי קבוצה. רפאל, המקום שלך לא ביונייטד. ובכלל, שני התאומים חייבים להתחפף כמה שיותר מהר מיונייטד. רק נזק הם עושים.
אני חושב שהיד הייתה מחוץ לרחבה. ואני גם חושב שאדא לא נעזר ביד כדי להוריד את הכדור בצורה שהצריכה שריקה לביטול שער. ואני גם חושב שפנדלים נשרקים ליונייטד ביתר קלות. נורא קל לעשות קאמבק כאשר אתה מקבל עזרה (צ'לסי). אבל כול זה לא קשור למשחק הערב בו הגיע לכם להפסיד.
זה המחיר של משחקים בליגה האירופאית, כן גם שיפוט חלש שמאשר שני שערים שהיו בנבדל (השחקן באגף של אברה שהתחיל את המהלך של הגול הראשון היה בנבדל) ונותן לבילבאו כדור חופשי מוזר (הם לא היו אמורים להחזיר לנו את הכדור?) שעצר אותנו בהתקפה והוביל לגול השלישי. לא אהבתי את ההרכב כי אני אישית לא אוהב שמשחקים עם שחקנים לא בעמדות הטבעיות שלהם. סמולינג מגן ימני, רפאל בקישור, פארק באמצע, מיותר לדעתי. סמולינג היה צריך לפתוח במרכז ההגנה, רפאל מגן ופארק קיצוני, לא היה שום צורך להתחיל להעביר עמדות לשלושה שחקנים שונים. אבל באמת שהכל מתגמד לנוכח התשוקה של הקבוצה והקהל הבאסקים. להוריד בפניהם את הכובע. בסופו של דבר הקבוצה שרצתה יותר ניצחה. הכתובת הייתה על הקיר, מספיק היה לקרוא את הדברים של אברה לפני המשחק כדי להבין איך השחקנים רואים את המפעל. עם זאת, אני לא בא בתלונות לשחקנים, זה יהיה צביעות מצידי כי אני רואה את המפעל כמוהם. בזמן שבילבאו עלו ליתרון כל מה שעבר לי בראש זה שרק לא יפצעו לנו שחקנים ולמה היינו צריכים לפתוח עם אברה וקאריק ולגזול מהם אנרגיות לליגה.