מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. alexshw Member

הרכב למשחק: דה חאה, אברה, ג'ונס, אבנס, סמולינג, רפאל, גיגס, פארק, יאנג, רוני, ציצ'ריטו
    ספסל: עמוס, ריו, פאביו, אנדרסון, קאריק, נאני, וולבק

2. פול סקולס Member

רפאל קשר ימני, ג'ונס במרכז ההגנה. לא אוהב את זה בכלל.
    זה יראה יותר טוב עם סמולינג ליד אוואנס וג'ונסי בצד ימין, אבל עדיין, פוטנציאל ענק ככל שיהיה, אין לי ביטחון בו כשחקן הגנה כרגע.

מעצבן. מקווה שאתבדה.

עריכה: מסתמן שרפאל מגן ימני, ובעצם האמצע שלנו הוא גיגס וג'ונס.
    אז אני רגוע לגבי ההגנה, ולא לגבי האמצע. הנה זה מתחיל.

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/12
  3. Paul Scholes Member

לגביי פוגבה,
    אותי אף אחד לא ישכנע שהנה, עוד תוצאה של "עידן הכדורגל המודרני" שבו הכסף והסוכנים קובעים את הכללים...
    נכון, זה הרבה יותר שונה מפעם, קבוצה גדולה כמו יונייטד אכן צריכה להתאים את עצמה למציאות המגעילה הזו.
    אבל שוב, זו מנצ'סטר יונייטד (או כל קבוצה גדולה אחרת), שחקנים מכל העולם חולמים בשביל להגיע למעמד שכזה,לדרוך על הדשא באולד טראפורד.. אני חושב שאם שחקן לא מעריך זאת, או שהבחירה שלו נובעת מסיבה כספית והתערבויות שונות של הסוכן, אז אין שום סיבה להשאיר אותו.
    מבחינתי אני רוצה ומעדיף ששחקן ייתן את הלב והנשמה שלו על המגרש, ושמניעים כמו שכר יהייו הרבה פחות משמעותיים...
    הוכחה חיה ונושמת מוכיחה זאת גם היום, אפילו "בעידן הכדורגל המודרני".
    גיגס וסקולס נותנים את כל כולם בשביל היונייטד גם בגילם המבוגר, וזאת לאחר שעברו אין ספור כוכבים שקיבלו שכר גבוה יותר. אני בטוח שלאורך השנים היה ויכוחים לגבי השכר אך לא משהו שגרם להם לפזול לצדדים...

אם פוגבה בסך הכל קצת "משחק" עם יונייטד זה עוד בסדר, כי שוב הזכרתי זאת שיונייטד תצטרך להתאים את עצמה לגועל נפש הזה של הסוכנים. אני חושב שאם הוא אכן רוצה לשרת את יונייטד ולשחק למענה יהייו דברים שהוא יצטרך להתפשר לגביהם. משמעותיים יותר/פחות.
    מועדון כדורגל תמיד יהייה מעל לכל שחקן ותמיד השחקן הוא זה שיהייה צריך להתפשר ולא המועדון. זו דעתי...

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה יפה בתיאוריה, זה כבר מזמן לא נכון במעשי. זה כבר לא היה כך כשניפצנו את תקרת השכר שלנו כדי להשאיר את רוי קין, מהלך שגרר שינוי דרמטי בכל נושא המשכורות במנצ'סטר יונייטד. אבל, כמובן שיש שחקנים שלקראתם הולכים ושחקנים שלקראתם לא. יותר נכון, יש גבול כמה הולכים לקראת שחקנים, וזה כמובן גם בהתאם למעמד ולמה שהם כבר עשו.

הלוואי שכולם היו כמו גיגס וסקולס ונוויל. אחד כבר איננו, השני כבר פרש וחזר. כך או כך, הם לא הרוב בסגל שלנו, הם לא יהיו איתנו לטווח ארוך. נהיה חייבים להתפשר משמעותית בעניין הרומנטיקה, כי איתה לא נגיע רחוק.

5. Wazza Member

יונייטד בדרך החוצה. בילבאו עושים בית ספר ליונייטד באולד טראפורד. ליגה ספרדית התחזקה ואנגלית נחלשה מאוד. אלופה מכהנת, מקום שני בטבלה משחקת נורא נגד קבוצה מקום 5-6 בספרד.
    אבל בלבאו קבוצה טובה מאוד, וידעתי מראש שיהיה ממש קשה איתם, והדבר הכי נורא זה לספוג בבית. והנה זה קרה.

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/12
  6. alexshw Member

אברה אמר שזה מביך לשחק בליגה אירופית וככה זה נראה.
    אין מה לעשות הטורניר לא מעניין את השחקנים יותר מדי ועדיין יונייטד יכולה לעבור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

7. פול סקולס Member

אם אנחנו לוקחים את המפעל הזה ברצינות (ההרכב הזה מעלה אצלי שאלות), צריך להכניס את נאני וקאריק עכשיו. לא דקה 65, עכשיו.

8. Wazza Member

מפעל נחות או לא נחות, השחקנים צריכים לשחק כמו שצריך ולא לזלזל. אברה אמר שזה מפעל נחות וגם מזה יונייטד עומדת לעוף. והיא עוד הייתה פייבוריטית להגיע לגמר. :aaarofl:
    ביכולת כזאת אנחנו עוד נפסיד את המשחק. אנחנו לא ריאל או ברצלונה שאם המפעל נחות ממש אפשר לשים סגל שלישי רביעי. לסגל של יונייטד אין מספיק עומק ויכולת להתמודד עם קבוצות כאלה. גם הסגל הראשון בקושי יכול. וזה מה שמבדיל בינינו לריאל ובארסה.

9. alexshw Member

יונייטד היא כן מהמעמד של ברסה וריאל.

10. Wazza Member

היא כן. אבל מעשית היא לא ברמה שלהם כרגע מבחינת יכולת. כי כשהן משחקות נגד קבוצות כאלה שמהוות מוקש, גם בבית וגם בחוץ הם לפחות שולטים יותר בכדור, מגיעים ליותר מצבים. אבל כשמדובר ביונייטד, כמה פעמים שמעת שיריבה שלה עדיפה עליה בהרבה? גם אם זה משחק בית או חוץ? זה מה שמבדיל אותנו מהם.

11. yonmu Member

בשם בלבד. ביכולת אתם רחוקים מהם שנות אור.

12. Bender Member

- נחמד לקרוא על הבעיות והתוכניות שלכם לגבי הצעירים במועדון. מזכיר לי שהבעיות האלו נמצאות בכול המועדונים הגדולים.

- בקשר לפוגבה, אני לא ממש מכיר את הסיפור שלו עד הסוף, אבל הרבה פעמים ראיתי אותכם אומרים שהוא צריך לקבל דקות משחק במקום הוותיקים ולא נותנים לו. יכול להיות שמה שמניע אותו זה פחות הכסף ויותר הסיכוי להשתלב בקבוצה הבוגרת כבר שנה הבאה? יכול להיות שהבטיחו לו יותר סיכוי להרכב ביובה. אם זה המצב, אז אי אפשר להאשים אותו אולי אפילו זה מראה על בגרות שלו שהוא מוכן לרדת רמה (קצת) כדי אולי לקבל דקות משחק.

- בקשר ל"מפלצת" טונקליפ הזה, לפי הקליפ הוא נראה מגושם מאד אמנם, אבל לפחות דבר אחד הוא כבר למד מהבוגרים וזה לצעוק על השופט כמו שרק שחקני יונייטד יכולים לעשות מבלי לקבל עונש... חחח.. ( עקיצה קטנה, לא לקחת ללב בבקשה).

- ונראה לי שיש שחקנים בהרכב שלכם שהימרו נגדכם וזורקים את המשחק כי ככה לשחק בבית מול יריבה נחותה? זה ממש מרגיש כמו סבוטאז' נגד הרעיון שאתם בכלל בטורניר הזה.

13. Mellow29 Kopite

ובכמה מהמשחקים האלה מנ' יונייטד בכל זאת מנצחת? ומשערים בדקות האחרונות? אין לי סטטיסטיקה להשוואה בינה לבין שאר הקבוצות בטופ, אבל תאמין לי שכמישהו שמייחל לכשלונה, ממש לא כיף לראות אותה עושה זאת שוב ושוב ושוב.
    אני מבין שכאוהד זה לא כיף לראות את הקבוצה שלך משחקת רע ואת השחקנים נכשלים בפעולות פשוטות, אבל מנטליות ומסורת של הצלחות גם כשהקבוצה משחקת פחות טוב מהמצופה היא דבר שאי אפשר לזלזל בו. זה חשוב לא פחות מלהיות תמיד בשליטה כמו שכביכול ריאל מדריד וברצלונה עושות.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי מקבל את זה במצב כזה, אבל קשה לי לראות אותו נכנס למסלול המואץ לבוגרים דווקא ביובנטוס. זו קבוצה שמתאוששת עכשיו משנים קשות, תחזור בשנה הבאה לליגת האלופות, ובכלל במועדונים באיטליה לא ממהרים לשלב צעירים. אני לא חושב שזה יקרה ביובה. לכמה מועדונים גדולים בעולם יש את המוניטין של יונייטד בנתינת הזדמנות ובקידום צעירים?

לגבי המשחק הערב, מביך. הבעיה היא שקל לומר "לשחקנים לא ממש מתחשק", אבל אני לא קונה את זה. ברור שיש לנו חולשות מסוימים שנובעות משינויים בהרכב - הניסיון של ריו והיציבות שקאריק חסרי תחליף עבורנו כרגע - אבל תכל'ס זה לא שונה בהרבה מהמשחק נגד טוטנהאם, בהבדל אחד: לבילבאו יש יותר כלי נשק היום שמסוגלים לפגוע בנו מהתרנגולים נטולי בייל ו-ואן דר וארט. אנחנו יותר טובים ממה שאנחנו מראים ב-65 הדקות הראשונות, אבל אין לנו את היכולת לבוא למשחקים נגד קבוצות אירופיות ראויות - ויש כאלו גם מחוץ לליגת האלופות - ולעשות כמה שינויים בהרכב. אנחנו צריכים את מיטב שחקנינו, את מרכז ההגנה הכי חזק שיש לנו עכשיו, את מרכז השדה הכי חזק שיש לנו עכשיו, את הקיצונים הכי טובים. לא פשרות, לא מנוחות. ואם אנחנו בוחרים בפשרה ובמנוחה, זה בסדר, אבל זה יתבטא על המגרש. לא נתקדם בליגה האירופית בלי לקחת אותה 100% ברצינות.

15. פול סקולס Member

יש לי יותר מידי כבוד בשביל סר אלכס וכל מי שקשור במועדון הזה כדי שאכתוב "איכס",
    אבל אני מאוד כעוס.