מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Wazza Member

Tom Cleverley and Antonio Valencia not available in time for selection vs Tottenham Hotspurs
    . Rooney is available.

קלברלי וולנסיה לא הספיקו להחלים מהפציעה לחלוטין ולכן לא ישותפו במשחק

Ryan Giggs averages a trophy every 28 games.
    Since 1994 Paul Scholes has averaged a trophy every 25.5 games.

וואו

2. Sir Alex Las' Killa

3. WellNeverDie Member

אם באמת פארקר לא משחק מחר, יש לנו הזדמנות לשלטות במרכז ולהכתיב את הקצב. אני בעד לפתוח עם קאריק וסקולס במרכז וגיגס באגף שמאל שבעיקרון יותר משחק חופשי ועוזר להם להניע כדור. וולבק בחוד כי הוא יכול לעזור בצד שמאל לגיגס בקטע ההגנתי ורוני מתחתיו. קשה לשחק נגדם בחוץ ושלוש נקודות יהיו קריטיות, אבל אני מאמין שאם יקרה נס ולא נספוג - ננצח בוודאות. המפתח לזה נמצא בשליטה בכדור ולא לתת להם להגיע למצבים נייחים.

4. פול סקולס Member

אם להתייחס מקצועית לטענה שלו,
    דויד דה חאה עשה טעויות בסיסיות בכמות לא מבוטלת, אבל לכולם (כמעט כולם) ברור שיש כאן פוטנציאל עצום.

אצל קושז'אק ההופעות השקטות, יציבות ובטוחות שלו היו היוצאות מן הכלל, הגם שבחיים הוא לא היה מיועד להיות שוער ראשון במנצ'סטר יונייטד.

יחי ההבדל הקטן.

5. h2z Member

פארקר באמת לא יעלה לשחק - עקב ההרחקה במשחק מול ארסנל.

6. StevieG Member

זה לא שאם טוטנהאם משחקת בלי פארקר, אז היא מופקרת לחלוטין. יש לה את סאנדרו על הספסל. יהיה משחק ענק.

7. Wazza Member

8. ShaiG Member

סאנדרו לא ברמה של פארקר, אבל הוא לא רע זה נכון.

ואוהדי טוטנהאם יסלחו לי, אבל טוטנהאם בלי בייל זה לא אותה טוטנהאם.
    ולו מהסיבה הפשוטה שאין שחקן כנף בליגה האנגלית שנשמר כמו בייל, וכשהוא לא יהיה השמירה תתרכז על שארית השחקנים הטכניים יותר בטוטנהאם, שזה בעיקר ואן דר וארט ולוקה מודריץ'.

וכן טוטנהאם של השנה אדירה, אין לי ספק שיהיה משחק מעניין. חבל שגם אותו לא יצא לי לראות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

9. Wazza Member

http://www.talksport.co.uk/sports-news/foo...a-juventus-star

עסקת חילופין בין יונייטד ליובנטוס? לפי האתר הנ"ל יובנטוס מעוניינים שניתן להם את פוגבה, והם יתנו לנו בתמורה את מילוס קראסיץ'.

כמה נקודות לקראת המשחק מחר

Tottenham have failed to beat Sir Alex Ferguson's side since May 2001 - a total of 21 Premier League meetings without a win, and 25 in all competitions.

Spurs need one more draw at White Hart Lane to record their 100th in the history of the top-flight.

The hosts have failed to score in four out of the last five league and cup meetings with United.

Harry Redknapp's side have netted more goals than anyone one else in the opening 15 minutes of league games this season (10), while the Red Devils are one of just two teams yet to concede in the first quarter of an hour.

Manchester United have already won 30 points away from home this campaign, which is five more than their total for the whole of last season.

Wayne Rooney has scored in six out of his last seven league games against Tottenham, with Ryan Giggs netting more league goals against Spurs than any other team (10).

The Red Devils have only managed three clean sheets in their last 12 domestic games.

United centre-back Rio Ferdinand will make his 450th league appearance in English football if he plays a part on Sunday.

Sir Alex Ferguson's strike partnership at White Hart Lane could be Wayne Rooney and Danny Welbeck, two men who scored in United's 3-0 win over Spurs in the first game at Old Trafford this season.

Harry Redknapp's surprise January signing Louis Saha could face his former club for the first time in a Tottenham shirt. He played 124 games for Manchester United and scored 42 goals after signing for around £12 million from Fulham in 2004.

10. alexshw Member

טעות להביא את קרסיץ'.

11. Vanitas Member

זה השלב בו אתה אמור לנמק גם מבלי שנגיד לך.

12. alexshw Member

שחקן של טריק אחד, שנעלם ביובה. טוב לליגה הרוסית, לא יותר. גם לא בעמדה שהקבוצה צריכה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/3/12
  13. ChiChaRiTo14 Member

תוסיף לזה שאנחנו מוותרים על שחקן בן 18 שכנראה הוא אחד הפתרונות לבעיה הגדולה שיש לנו.
    מביאים שחקן בן 27, עוד שחקן אגף שלא יפתור כלום אלא יתווסף לרוטציה ותו לא.

לא רואה משהו חיובי בעיסקה הזאת.

14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים. אבל אני בספק אם יובה תסכים לטרייד הזוי כזה, כשפוגבה מסיים חוזה השנה ולפי העיתונים באיטליה לא מתכוון לחדש אותו עם היונייטד. גם בכושר כזה ואחרי שהוא לא שיחק עונה שלמה אפשר יהיה להוציא ממנו כמה מיליונים (קראסיץ'), זה יהיה מהלך רע ולא הגיוני מצד ההנהלה שלנו. וזה יהיה מהלך רע ולא הגיוני מצד ההנהלה שלכם להביא שחקן מוגבל כמוהו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/3/12
  15. ShaiG Member

ממש לא מסכים שהוא שחקן של טריק אחד.
    זה אתה יכול להגיד על שחקנים כמו ניקו קראנצ'ר או סשה קרזקוב.
    לא מילוס קראסיץ'.

זה שהוא לא בעמדה שאנחנו צריכים כרגע, יכול להיות. אבל אין לי ספק שהוא יכול להיות אחלה של שחקן, כמה הוא יתאים לליגה האנגלית ולמנטליות, זה רק לראות על הדשא אפשר לדעת.

ובכל זאת, אני די איתך בעמדה... לא שחקן שהייתי ממהר להביא ולסגור עסקה.