מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. alexshw Member

נראה לי השער בדרבי נחשב לראשון שלו.

2. Selby Member

ב91 עוד לא הייתי בתכנון מה שנקרא, אבל זכור לי שראיתי בסרט הביוגרפיה של גיגסי שבשער שנחשב לראשון שלו נגד שיטי הוא אפילו לא נגע בכדור והשער שהיה עצמי נרשם לזכותו בטעות. אולי אני לא זוכר נכון, גם לא מצאתי וידיאו ביוטיוב. אבל זה לא באמת משנה, זה עדיין נשמע טוב באותה המידה. זה נשמע בלתי אפשרי.

3. Wazza Member

לא משנה... מה שחשוב הוא שהוא עדיין בקבוצה, עדיין משחק, ומשתבח עם השנים כמו יין.
    לא מפסיק לתרום את שלו. מי היה מאמין שכעבור 20 שנה עדיין גיגס יהווה חלק משמעותי מהקמפיינים של יונייטד. (כנ"ל סקולס)

נערך לאחרונה ב: ‏26/2/12
  4. nadav dashti Member

דני וולבק חייב לשפר את קבלת ההחלטות שלו, להיות יותר חד מול השער, כי אתמול הוא יכל לסיים בקלות עם צמד. דה חאה היה פשוט מדהים, היה מגיע לו אחרי משחק כזה לשמור על רשת נקייה. ידענו לקחת את הנקודות גם ביום חלש ולא חשוב לא פחות, מול טוטנהאם לא תהיה ברירה, חייבים לעלות אפילו ב-2 רמות כדי לקחת 3 נקודות.

ראיתי באגב באיזהשהוא מקום שגיגס וסקולס לא כבשו ביחד באותו משחק מ2007. אפשר לאמר אחרי חודשיים שהחזרה של סקולס הצדיקה את עצמה לטווח הקצר, כבר עם 3 שערים ועם יכולת נהדרת.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחקים האלה ביום ראשון הולכים לעשות לכולנו חיים קשים עם העבודה, הלימודים וכיוצא בזה, ואם זה ימשיך להיות דרמטי כמו אתמול אני אצטרך כל שבוע להסביר לאנשים בעבודה איך הלכתי לארוחת צהריים וחזרתי ממנה בלי קול.

אברה הפך לאחרונה לחור הגנתי. מלבד הטעות שהובילה לאחד על אחד מול דה חאה היו לו עוד כמה סגירות לא נכונות בהגנה ואפילו מסירות איומות בהתקפה, מה שכמעט תמיד היה הצד היציב שלו. זה מתחיל להדאיג כי אברה היה סוג של באנקר בשנים האחרונות. גם אם היו לו תקופות פחות טובות הוא תמיד היה שם כשהיינו צריכים אותו. השנה זה השתנה וכשהמחליף שלו (פביו) כשיר למשחק אחד ואז נפצע לארבעה אולי צריך לחשוב על אופציה מבחוץ שתיתן לנו את השקט בשמאל בעתיד לבוא.

נאני (ביחד עם רוני) הוא השחקן המוכשר בקבוצה. בשנה שעברה הוא כבר הוכיח שהוא יכול להיות ההבדל בין סגנות לזכייה באליפות. הבישול שלו אתמול היה פנטסטי אבל לדעתי הוא עדיין חלוד. עוד כמה משחקים בהרכב, והוא יכול להיות שוב ההבדל בין אליפות לסגנות.

בתחילת השנה אמרתי שאני מעדיף בכל יום את ולנסיה על יאנג. המספרים של יאנג בוילה לא מספרים את כל הסיפור כי את יאנג ווילה יצא לי לראות והרבה ולכן ידעתי שמדובר בשחקן שהיה מקבל את רוב הכדורים בוילה, משחק הרבה פעמים כחלוץ וגם לוקח את הבעיטות חופשיות, הפנדלים וכמעט כל מצב מסוכן שיש לקבוצה שלו. לא שזה הופך אותו לשחקן לא טוב, זה רק שם את המספרים שלו בהקשר הנכון. אני טענתי שלדעתי תפור על יאנג להיות הג'וקר מהספסל. זה שנכנס ומביא את השינוי, זה שמנצל את העייפות של שחקני ההגנה מולו כדי לייצר מצבים בדקות הסיום. את היכולת של ולנסיה השנה כולנו מכירים, עכשיו גם זכינו לטעימה מהשינוי שיאנג מביא כשהוא נכנס רענן כשכל השאר עייפים.

ולסיום, השאלה שקוראים לה דני וולבק. אמרתי ואני עדיין חושב שוולבק הוא החלוץ הכישרוני ביותר שגדל באנגליה מאז רוני. יש לו את כל החבילה כדי להפוך למפלצת כדורגל. אבל כרגע אני מרגיש שאנחנו קצת אונסים את השטח כשאנחנו מעדיפים אותו על הרננדז. לא משנה כמה אלמנטים הרננדז צריך לשפר במשחק שלו, בשורה התחתונה, הוא יגיע למצבים וישים את הכדור ברשת. הוא לא יגיע להזדמנות אחר הזדמנות ברגעים המכריעים של המשחק ולא ייצר אפילו בעיטה אחת לשער. החילוף של הרננדז אתמול היה טעות, כי וולבק לא מסוגל לשחק כחלוץ בודד, כי וולבק כרגע בוסר מידי ולא לוקח החלטות נכונות כשהוא באזור הרחבה של היריב.
    אני מקווה שבהמשך העונה נזכה לראות דווקא את הרננדז משחק ליד רוני, כשוולבק, כמו יאנג, יעלה מהספסל כדי לבצע את השינו

6. nwish Member

חס וחלילה להוציא את דני מההרכב, הוא הגורם הכמעט בלעדי להנעת הכדור שלנו באזור רחבת היריב עם השליטה בכדור, הכוח והמסירה בנגיעה.
    הרננדס לא יכול לעשות מה שדני עושה, ועם כל הכבוד לתנועה שלו, הוא פוגם במשחק הקבוצתי.
    יאנג אגב, לא יודע לגביו, נאני בשמאל כ"כ פחות טוב, יאנג טוב ממנו בשמאל לדעתי, כך שהשאלה היא מי עדיף בימין - ולדעתי זה נאני, מעבר לכך, נדמה לי שדווקא ולנסיה שעולה מהספסל מול קבוצה עייפה זה מתכון למטעמים.

לגבי גיגס, מגיע לו המון כבוד, אחרי קיץ קשה כ"כ להתעלות השנה, כשהוא כ"כ מבוגר.
    במובן מסויים ההישג שלו גדול משל סקולס כי הוא עבד בשביל זה כ"כ קשה, וסקולס הוא פשוט אלוהי הכדור ושחקן מוכשר ברמות כ"כ לא הגיוניות, כ"כ מוכשר שאחרי חצי שנה בגיל 36 של ישיבה בצד הוא חוזר להוביל את האלופה האנגלית.

התחלתי עם גיגס ושוב נתקעתי על הנסיך הג'ינג'י.. אח, סקולס, אל תיגמר לעולם.
    לפחות אם אוונס ימשיך להיות נפלא כמו בחצי השני של השנה הזו, עדיין יהיה לי פייבוריט בהרכב גם אם הנסיך יפרוש.

נערך לאחרונה ב: ‏27/2/12
  7. פול סקולס Member

מעבר לגיגס וסקולס,
    ולמרות המון דברים מתסכלים שקרו בקארו רואד אתמול (NPI), היו גם מאפיינים שאשכרה הזכירו את מנ. יונייטד שאני מכיר.

תצוגת שוערות מעולה ומשחק טוב של צמד הבלמים למשל.

... לגבי הרננדז / וולבק, אף פעם אין לי תשובה. לכל אחד מהם פלוסים מאוד ברורים, ומינוסים מאוד מעצבנים.

8. Eric Cantona Member

מתנצל על העדרות קצת ארוכה מהרגיל. לא פיספסת את הדברים שהאגדות שלנו עשו על המגרש, לא מהעולם הזה!
    ממשיכים להסתכל קדימה:

http://www1.skysports.com/football/news/11...ion-precarious-

"It is a precarious situation," his agent Mino Raiola is quoted as saying by The Independent.
    "It is difficult at the moment. Manchester United want him. It is up to the boy to make some decisions.
    "We know there are some clubs interested in him.
    "We must finish first with Manchester and after that we will see other options, if they are there.
    "The club give the indication that they want to keep him and we are talking contract terms. There is willingness from both parties at the moment."
    [...]
    "It is never nice for the player not to be in the squad. It is the same for [Mario] Balotelli [whom Raiola also represents.]
    "We must keep our minds cool and heads cool. Some things are good. Some things are not good [in this situation]."

9. skyday20 Member

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/422299_360171327338093_165684310120130_1231416_2055456579_n.Xxx

10. alexshw Member

טבעי שיהיו להם מינוסים מעצבנים עדיין.

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/12
  11. PrimeTime Member

אחרי הבדיקה של קלברלי, מדווחים שהוא יהיה כשיר כבר לאתלטיק בילבאו ב8 למרץ.

12. ChiChaRiTo14 Member

זה נראלי לי יותר "רק" מ-"כבר"...
    הבנאדם לא מפסיק להיפצע ויחסר לנו במשחק החשוב מאוד מול טוטנהאם...

חבל מאוד.

13. alexshw Member

בדקה 70 נגד בילבאו הוא יעשה אפציי ויעדר עוד חודש.

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/12
  14. Eric Cantona Member

לבריאות? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

15. WellNeverDie Member

ומישהו יודע מה עם רוני והגרון? הוא ישחק מחר בנבחרת?