מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

העדכון לגבי קלברלי היה מהטוויטר של אוליבר הולט, איש המירור. עדיין אין אישור.

2. WellNeverDie Member

כן, אסון.
    קאריק וגיגס/סקולס ציוותים טובים אבל ציפתי לראות אותו חוזר עוד העונה ומשחק לא מעט משחקים לקראת העונה הבאה. בלי שום קשר, תסתכל על איך שאשלי יאנג משחק ותוסיף את הפציעה של ולנסיה כך שאני במאת לא אופתע לראות את גיגס משחק באגף במשחקים הקרובים מול נוריץ' וטוטנהאם, ככה שצריך קצת גיבוי למרכז.

3. Wazza Member

CONFIRMED: FA set to announce Tom Cleverley is out of the England squad to play Holland next week. Damaged ankle during Ajax game last night.

פרגוסון גם מאמין שולנסיה יהיה כשיר למשחק נגד טוטנהאם.

נערך לאחרונה ב: ‏24/2/12
  4. PrimeTime Member

משחק חלש להחריד אתמול... זה לא שהיה מישהו שפשוט היה נורא גרוע, המשחק לא היה קבוצתי, ולא היה מרכז שדה בשיט, אריקסן ודה יונג פשוט שלטו בכל כדור חוזר שהגיע בלי להתאמץ, פארק היה כמו שחקן של ילד בן 10 בפרו שרץ אחרי הכדור לכל מקום גם בלי שום סיכוי לקחת אותו או למנוע מהלך, קלברלי היה עם תנועה דיי טובה וגם נגיעות ראשונות טובות אבל שיחק לבד ברובו, יאנג היה חושך, כמו בארבטוב, הרננדז ניסה אבל לא הבנתי למה הרבה מהמשחק הוא עומד בקצה הימיני כשהרבה פעמים הוא קיבל כדורים במצב של ווינגר והיה דיי תקוע עד שהגיעה עזרה מאחורה, נאני לא היה דומיננטי אבל סיפק 2 מהלכים של גולים, אחד למשקוף ואחד מסירה גאונית לבארבטוב.. שיחסית ליונייטד אתמול זה היה דבר נדיר.
    פשוט ריחוק בין הקישור להתקפה בצורה נוראית, אני לא יודע אם זה בגלל שרוני היה חסר וכשהוא משחק אז הוא מאחורה יותר ומקשר יותר או שגם בגלל שוולבק היה חסר שגם לו משחק מסירות מעולה והוא יורד לפתוח התקפות לצדדים.. בכל אופן אני בטוח שהיינו עושים טוב יותר עם היינו עולים עם 433 עם נאני ויאנג באגפים, הרננדז בחוד וקלבלרי, פוגבה וג'ונס במרכז.. וככה גם היינו זוכים לראות את פוגבה פותח במשחק.

נקווה שהיכולת הזאת תיעצר פה והיא לא תימשך לשני משחקים הבאים, כי זה 6 נקודות כל כך חשובות, במיוחד טוטנהאם שכל הצד האחר של מנצ'סטר יחכה למעידה.

5. PrimeTime Member

Sir Alex Ferguson told MUTV on Friday afternoon: "He got a knock. We sent him for a scan but we don't think it's serious."

יכול להיות שהוציאו אותו מאנגליה כדי להסיר כל ספק ולקחת רק שחקנים כשירים ב100 אחוז, לפי הדברים האלו אפשר להסיק שהוא יהיה כשיר לטוטנהאם.

6. ChiChaRiTo14 Member

טוטנהאם? אני מקווה שלא שכחתם שיש משחק חשוב מאוד בראשון נגד נוריץ'. הם לא פראיירים ובטח שלא יהיה לנו קל להוציא שם נקודות.
    עד שהוא חזר וטיפה חזרה מהירות בהנעת הכדור שוב זה לא יקרה ונראה קישור די אנמי ואיטי עם קאריק/גיגס/סקולס. חלילה לא מזלזל באיכותם, אבל כאשר יש לנו בסגל שחקן שמוסיף מהירות, טכניקה ועשיית משחק אז חבל שהוא נפצע כל שני וחמישי ולא עומד לרשותנו לכל משחק.
    אני מצטער מאוד (אבל גם די כעוס) אבל לשחקן כזה תהיה בעיה גדולה מאוד בהמשך הקריירה, מצד אחד התלות בו רצינית מאוד, מצד שני הוא כמעט ולא משחק.
    אני זוכר שתמיד היו אומרים על דה סילבה טווינס שהם שבירים ופגיעים, אז מה נגיד על קלברלי? עם כל כמה שאני אוהב את השחקן הזה אני מאוד מאוכזב שכמעט הוא לא משחק ולא ממש ניתן לסמוך עליו...

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

תן לו סיכוי. זה לא שהוא מתרסק לכל הכיוונים, זה רק הקרסול. נקווה שהסיפור הזה הוא רק setback קטן ולא בלתי סביר בדרך להחלמה מלאה מפציעה שהטרידה אותו חודשים ארוכים.

8. פול סקולס Member

דברים של ג'וני אוואנס על דויד דה-חאה, מתוך הכתבה הזאת: Now David DeGea has something to shout about at Manchester United

9. Wazza Member

לפי איך שהוא נראה היום(דויד), אין לי טענות אליו.. רק שימשיך כך.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי העיתונות באנגליה, קלברלי ייעדר 3-2 שבועות.

11. Wazza Member

פרגוסון אמר שזה לא רציני. אבל אם זה מה יש אזי שיהיה.
    נראה אם הוא מסוגל לפתוח את העונה הבאה כמו שצריך וגם לסיים אותה כמו שצריך.
    אי אפשר לשפוט אותו כבר העונה. הוא לא הוכיח שום דבר ולא הוכיח שהוא שווה הרכב.(לפי מקסימום 5 משחקי ליגה ומשחק ליגה אירופית ממש חלש שלו)

12. WellNeverDie Member

אבל במשחקי הליגה שהוא שיחק הוא היה נהדר. בגביע הליגה הוא היה נהדר. הוא הוסיף המון מרץ, מהירות ותחכום למשחק וזה למה כל כך הרבה אוהדים התאהבו בשחקן הזה ומצפים שהוא ישוב.

13. alexshw Member

קודם שישלים חודש מלא של משחק ואז אפשר לחוות עליו דעה לגבי העתיד. בינתיים הוא סוג של קיירן דייר.

נערך לאחרונה ב: ‏25/2/12
  14. ChiChaRiTo14 Member

לא מפתיע בכלל.
    עדיף שייעדר כל העונה ויגיע מוכן לעונה הבאה. (אני לא אומר את זה בצחוק).

15. WellNeverDie Member

אני רק אומר מה דעתי עליו ומה הפוטנציאל שטמון בו. הוא קנה אותי בקצת משחקים האלו ואני מאמין שהוא יכול הרבה יותר. זה לא שמצבנו בקישור כל כך מעולה, הוא כבר החולייה החלשה הרבה שנים ולמרות שסקולס-קאריק-גיגס עושים את העבודה הייתי רוצה לראות משהו חדש ודינמי יותר.