מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. פול סקולס Member

גיגז, סקולז.... זה בכוונה, או בגלל הסמיכות של ס' ו- ז' במקלדת?
    ראיתי את זה די הרבה לאחרונה.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהמשך לדיון שלי ושל אמיר, נשאלת השאלה - האם השילוב של ולנסיה היה שווה את הפציעה?
    בדיוק על הדברים האלה דיברתי כשאמרתי שצריך לגונן על השחקנים הבכירים שלנו. איזה צורך היה להכניס אותו כמחליף? למה בכלל לסכן את השחקנים הבכירים שלנו במפעל שהוא משני עבורנו?
    למה לא לעלות עם הרכב שכולל צעירים ושחקנים מחליפים?
    ולנסיה הוא השחקן המוביל שלנו בחודש האחרון, אם אכן יעדר לחודש זאת תהיה מכה לא פשוטה. בלי בכלל לדבר על כך שמי יודע איך הוא יחזור מהפציעה וכמה זמן יקח לו לחזור לכושר שלו.
    יש לי הרבה כבוד לאיאקס, אנחנו צריכים לנסות להצליח גם בליגה האירואפית, אבל לא בכל מחיר, לא במחיר של סיכון השחקנים הבכירים שלנו. את איאקס אנחנו עוברים גם מבלי הצורך לסכן את פרדיננד, קאריק, רוני, סקולס וולנסיה שלקחו חלק במשחק.
    פשוט מרתיח.

3. WellNeverDie Member

פרגוסון החליט לשלב אותו מהסיבה שככל הנראה הוא לא רוצה לזלזל במפעל הזה. אחרי הפטיש שקיבלנו על הראש עם ההדחה מליגת האלופות (וגם מגביע הליגה והגביע האנגלי) הוא החליט לא לזלזל במפעל הזה. בטח ובטח שהפייבוריטית הנוספת לזכייה במפעל היא היריבה העירונית. כל עוד מנצ'סטר סיטי בתמונה, אני לא רואה מצב שפרגוסון מזלזל. זה גם למה הוא שילב את רוני, וריו, וקאריק וגם את סקולס, וגם שיחק עם צ'יצ'ריטו (ולא קין למשל) או עם דה חאה (ולא עם אמוס). הוא לוקח את המפעל הזה ברצינות.
    נכון, אומנם הובלנו בחוץ והיה אפשר לא לשלב את ולנסיה אבל אם הוא לא היה נפצע אף אחד לא היה חושב על זה או כועס על זה. קרה מה שקרה, ומכאן אפשר רק להמשיך הלאה.

ומשה, בנוגע לולנסיה - כל פעם שהוא נפצע - הפציעה המטורפת בליגת האלופות או הפציעה עם הנבחרת בקיץ - הוא תמיד חזר טוב יותר ממה שהוא היה קודם. בעונה שעברה אחרי הפציעה הוא היה טוב יותר ממה שהיה בתחילת העונה - מה היה מאמין אחרי שהוא חזר מהפציעה שולנסיה יפתח בגמר ליגת האלפות ובמשחקים המכריעים של סוף העונה. מי היה מאמין אחרי פתיחת העונה הנפלאה שלנו, עם נאני ויאנג באגפים ששותפים את המגרש, שולנסיה ימצא את מקומו בהרכב ועוד כשחקן מוביל - ואחרי שכולם דיברו כמה הגיוון של יאנג מוסיף למשחק. ככה שבסופו של דבר אם יש שחקן אחד שאני בטוח שהוא יחזור מהר לכושר אחרי פציעה זה ולנסיה.

4. Wazza Member

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקנים נפצעים גם באימונים, זה קרה לנו לא מעט העונה - ההיעדרות של לינדגארד וההיעדרות האחרונה של סמולינג נבעו מכך. אי אפשר לעטוף את השחקנים בצמר גפן, ועובדה שדווקא מישהו שנכנס כמחליף מאוחר נגד אייאקס נפצע ולא מישהו ששיחק 90 דקות. זה מה יש. אני בהחלט בעד להגן בליגה האירופית ולא לשתף שחקנים ששיחקו יותר מדי לאחרונה או כאלה שפגיעים יותר לפציעות. אבל יש גבול. אם הפציעות יהרגו אותנו העונה, so be it.

6. WellNeverDie Member

ואני עדיין חושב שמשהו דפוק בצוות, זה לא רק המזל. אנחנו סובלים מפציעות מטורפות, וזה לא רק העונה. אני זוכר לפני שנה גם המון פציעות, וגם לפני שנתיים (קאריק היה צריך לעלות בלם מול פולהאם בחוץ) וזה לא חדש. אולי זה הצוות הרפואי, אולי מאמני הכושר ותוכנית האימונים או מי שאחראי על השיחרור שאחרי המשחקים. קשה לי להאמין שזאת הרוטציה כי ראינו מה היה בליגת האלופות - הייתה רוטציה, וכך היה גם בליגה ובגביע הליגה.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הצוות הרפואי לא רלוונטי, אלא אם הבעיה שחקנים שחוזרים מפציעה ושוב נפצעים באותו מקום. הרי הצוות הרפואי מקבל אותם פצועים. לגבי פן אחר, חלק אחר בצוות, לא יודע, אני בטוח שהעניין ייבחן. אבל אין לי ספק שגם חוסר מזל מהווה גורם, עם כל המחלות, הפגיעות בראש, הפציעות שאי אפשר לחמוק מהן.

8. Selby Member

לא מאמין בחוסר מזל שנמשך עונה שלמה. בשלב מסוים you make your own luck למרות הקלישאה. זה לא בהכרח אומר שמישהו ספציפי אשם וזה לא בהכרח אומר שאפשר למנוע את זה. אבל סיבות יש לזה וחוסר מזל נמצא בסוף הרשימה שלהן. אנחנו משחקים(ולא פחות חשוב, מתאמנים) באינטנסיביות מאוד מאוד גבוהה וזה נהדר ואני מקבל את מחיר הפציעות שצריך לשלם על כך ובכל זאת, אנחנו לא הקבוצה היחידה בעולם שמשחקת בסגנון הזה ועם המחויבות הזאת. ואי אפשר שכל שער שאנחנו כובשים יותיר חללים על הדשא שנפצעו על קידוש השם.

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/12
  9. alexshw Member

על יונייטד לרענן את הצוות הרפואי ואת מאמני הכושר. אין מצב שהם עושים את המיטב, אם כבר עונה שנייה ברציפות הקבוצה עוקפת את ארסנל בפציעות.
    שחקן עושה אפצ'י ועף חודש החוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/12
  10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני טענתי ועדיין טוען שהשחקנים הבכירים שלנו בתקופה האחרונה, אלה שהם הבסיס של הקבוצה בתקופה האחרונה או אלה שהם רגישים יותר, צריכים לנוח מול איאקס (וגם ציינתי את השמות - ריו, אברה, קאריק, גיגס, סקולס, ולנסיה ורוני).
    דה חאה, רפאל, ג'ונס, סמולינג, פביו, קלברלי, נאני, יאנג, פארק, הרננדז, וולבק מספיקים בהחלט כדי לעבור את איאקס.
    זאת טעות לשחק עם השחקנים הבכירים שציינתי למעלה. יש לנו עונה ארוכה, הסגל שלנו דליל וחשוף לפציעות, ולכן אנחנו צריכים לבחור בקפידה את השחקנים לאופ"א.
    נכון, ולנסיה יכול היה להיפצע גם באימון, זה לא אומר שאם יש צאנס לתת לו לנוח, לא צריכים לנצל את זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/2/12
  11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסכים שחשוב לשמור עליהם בין משחקים, בתקופות לחוצות - כמו בגומלין, לפני נוריץ'. כשאין לחץ, כשאין בכלל משחק בסוף השבוע, זה מוגזם. אלו לא בובות חרסינה, אלה שחקני כדורגל.

12. Wazza Member

Luis Suarez intends to make a sensational visit to Old Trafford to watch former club Ajax play Manchester United on Thursday night.

אם זה נכון אני מקווה שהאוהדים יעשו לו את המוות.

13. Mellow29 Kopite

אין לי ספק שזה מה שיקרה, וזה רק יוכיח את מה שאני חושב - עכשיו, לא משנה עד כמה ליברפול וסוארז יתאמצו, לא יתנו להם להשאיר את זה "מאחור". אפשר לומר שהם הביאו את זה על עצמם, אבל גם אין טעם להעמיד פנים (הדבר שבממלכה עושים הכי טוב) שמישהו במנצ'סטר מעוניין לשים את זה בעבר.

14. StevieG Member

אני רק רוצה להזכיר שליברפול הציעה הסקת אש לאחר התקרית בין סוארז לאברה, ויונייטד סירבה. ואז היתה ההגרלה בגביע.

15. alexshw Member

אצלינו בארץ יש שחקן שמקניטים אותו גם אחרי שעברו 6 שנים מהאירוע.
    סוארס עוד במצב טוב.