מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Wazza Member

לא הייתי ממהר לקנות ווינגר. הכי חשוב 2 קשרי אמצע ומגן שמאלי+ימני. אולי גם בלם.

אגב ביום הזה ב-2009 גיגס שם שער נהדר נגד ווסטהאם

2. Roy_Keane Member

וואזה זה לא יקרה,רפאל פאביו ואברה ישארו פה ככל הנראה (בוא נהיה מציאותיים),אולי הבחור הזה מהנוער פארירס ששיחק בגביע הליגה כמגן שמאלי וכבלם יעלה לבוגרים (בעזרת ה' הוא יהיה הברקה כמו קייל ווקר),בלם בחיים לא יגיע אם כבר צריך לשחרר את ריו לשלום,2 קשרי אמצע זה עוד ריאלי.

ווינגר נותר רק להתפלל,אני אהיה מאוד מאוכזב אם האלק או האזרד יגיעו לקבוצה אנגלית כשנתקענו אם חצץ בשם יאנג.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

3. avdz7 Member

2 קשרי אמצע זה לא ריאלי. אני בספק עד כמה קשר אמצע אחד זה ריאלי... אז שניים? לא ניראלי.

הגול של גיגס- אחח, כמה שאני זוכר את הגול הזה.
    ישר ראיתי את הסרטון וזהיתי את הגול. גול גדול, איזו נגיעה רכה ומדוייקת עם הרגל החלשה... קינג. ווסטהאם בחוץ, אז זה היה אתגר לא פשוט בכלל...

4. Roy_Keane Member

אנדרסון שחקן לא יציב שמועד לפציעות,שחסר כל קשר לענף הזה, אין לו דבר אחד מלבד יכולת לגוננן על הכדור,קלברלי שחקן זכוכית אנגלי טיפוסי,גיגס בן 39,קאריק בן 32,סקולס בן 37,פוגבה עושה בעיות אם הסוכן שלו ראיולה הנבלה.

אני לא חושב שהמנג'ר מנותק מהמציאות,אם העונה הזאת תסתיים ללא תארים אז אתה תראה שהפעם יהיה לנו חיזוק רציני במרכז,כמו שהבאנו את אנדרסון והארגריבס באותו קיץ,אבל זה כמובן לא היה קשור לתארים וכ'ו.

נערך לאחרונה ב: ‏8/2/12
  5. avdz7 Member

ישר ראיתי שרשמת גיגס בן 39 הלכתי לגגל ולבדוק בדיוק. פאק, הוא לא הולך ונהיה צעיר מיום ליום...
    אני סך הכל מסכים איתך שצריך להתחזק בקשר-שניים, אבל תחשוב הגיונית - אתה רואה את זה קורה?
    לגבי אנדרסון, לא יודע. לא יודע.

אתה מחזיר אותי אחורה לעונה החלומית הזו... אחחחח.
    רוני, גיגס, סקולס, טבז, כריסטיאנו, הארגריבס... הקבוצה החזקה ביותר של יונייטד שאני זוכר.

6. ShaiG Member

אתם חייבים להפסיק לקטול את כל הקבוצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

7. Wazza Member

8. Gass12 Member

בשלושה מגרשים שונים (ואולי יותר).אנפילד.סנט ג'ימסס ובגשר
    נתקלתי בתופעה המאוד מכוערת של נהמות גזעניות כלפי פטריס ו/או ריו
    עד כמה שזכור לי הועבר חוק מחמיר בעניין.מדוע לא אוכפים אותו?

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בחייך גאס. באנפילד כועסים על אברה על עניין סוארז, ובסטמפורד ברידג' כועסים על ריו על העניין של אחיו עם טרי. אפשר להתווכח אם זה ראוי או לא, אבל גזעני זה בטח לא. בסנט ג'יימס'ס פארק לא זכור לי שהיו שריקות, וזה גם לא נשמע הגיוני שהאוהדים שמי שמחזיקים להם את הקבוצה הם דמבה בה וצ'יק טיוטה ינהמו נהמות גזעניות.

10. Gass12 Member

מעניין לי את קצה ה.. אם הם כועסים על עניין בין גזעי ומגיבים בצורה גזענית בוטה ומכוערת זו תופעה שההתאחדות חייבת למגר!

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מציע לכולם להתאזר בסבלנות ולא לחרוץ גורלות של שחקנים שישה חודשים אחרי שנרכשו או שישה חודשים אחרי שהחלו לשחק בקבוצה הבוגרת... כך או כך, בין אם תתאזרו בסבלנות או לא, פרגי בהחלט יעשה את זה לפני שהוא אץ רץ לשוק ההעברות להוציא עשרות מיליונים. ובצדק.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

נהמות גזעניות צריכות להיות מטופלות ע"י המשטרה במידה והיו כאלה.
    בוז הוא לגיטימי גם כשהוא על בסיס מטומטם כמו במקרים של צ'לסי כלפי פירדננד וליברפול כלפי אברה.

13. WellNeverDie Member

משחק האגפים שלנו שתף כי קלברלי אנדרסון ורוני דחפו קדימה והיציאה שלנו להתקפה הייתה מאוד מהירה. כאשר קאריק וגיגס במרכז, כמה שהם טובים, ההתקפות שלנו דיי איטיות והלחץ לא בשמיים. קאריק וקלברלי - זה השילוב שאני כל כך מצפה לראות אותו. גם היה את ג'ונס ששיחק לא מעט מגן ימני/בלם ויצא מהר קדימה - כמה פריצות מסחררות היו לו, וכרגע אין.
    המהירות שלנו, שהיית בתחילת העונה והזכירה לי מתפרצות נוסח 3-1 בחצי גמר הצ'מפיונס באמירויות, נעלמה. כשולנסיה חזר הדבר הראשון שכתבתי עליו זה שסוף סוף יש לנו שחקן שלוקח כדור ודוחף קדימה, רץ מהר ומתקדם. למרות שסקולס יכול לתת מסירה אדירה על 40 מטר, גיגס יכול לתת הרמה מדויקת וקאריק משחק נהדר - קשה לי לראות את השלישיה הזאת, הם די בוגרים, ואי אפשר בלי מישהו צעיר לצידם במרכז שילחץ ויתן גם קצת מהירות.

14. nwish Member

ובכן, הנה לנו ההצהרה המטומטמת של השנה. ברכות, אדוני, המדליה בדרך.

מעבר לכך, אני מניח שקיים סוג של קשר ישיר בין הצטרפות ילדודס לפורום לבין כמות שגיאות הכתיב הגואה כאן. נורא ואיום לקרוא כאן הודעות, ה-"מאסט" היחיד הוא אופציה להעלים הודעות של יוזרים מסויימים.

15. פול סקולס Member

איכס, איך עושה לי רע לראות שם את טבז.