מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Eric Cantona Member

http://h11.abload.de/img/418865_305157042875378tkf4.Xxx

2. Roy_Keane Member

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/...-Liverpool.html

Suarez will get dog’s abuse on Saturday. It will be partly revenge for that, partly because of what he did, partly because he plays for Liverpool.
    סוארז תת אדם מלוכלך,אני מקווה שיקבל את היחס המגיע לו,ומקווה גם שהשחקנים שלנו לא ילחצו לו את היד.

נערך לאחרונה ב: ‏8/2/12
  3. Eric Cantona Member

טיילור מקווה שתיהיה לחיצת יד לסוארס
    http://www1.skysports.com/football/news/11667/7494518/

ובחייאת, במה אנחנו מתעסקים. להתעסק בניצחון ובריצה לאליפות, שום דבר מעבר לא מעניין.

4. Wave Member

שחקן מסריח, אני זוכר עוד בימים שהוא היה מקושר אלינו, "הרצליה עד המוות" כל הזמן אמר שהוא חלוץ ענק אבל חרא של בן אדם.. אני סומך על הקהל שלנו שיכין לו קבלת פנים כראוי, במשחקים כאלה אני שוב מתגעגע לשחקן כמו רוי קין שיעשה לו קבלת פנים גם על המגרש.

5. Eric Cantona Member

היו ימים, איפה יש עוד שחקנים כמו השחקן ההוא. מה שכן, רוח הלחימה והחזרה למשחקים דבוקה אלינו, את זה לא איבדנו. לפחות כל עוד פרגי בסביבה.

דה חאה מאמין בעצמו
    http://www1.skysports.com/football/news/11667/7494978/

6. Wazza Member

קלברלי ככל הנראה יכלל בסגל ביום שבת

ומי זה החתול של ליברפול? הנה הכלב של יונייטד! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx

7. WellNeverDie Member

ומה עם נאני? כמה כמה חמורה הפציעה שלו?
    אני לא יכול לסבול את יאנג באגף, הוא לא יכול לפתוח במשחק הזה. מעדיף את גיגס באגף וסקולס וקאריק באמצע, או את פארק בצד שמאל. גם וולבק בא בחשבון על פני יאנג. עד שהוא לא יוכיח את עצמו מחדש (דרך הספסל) שלא יפתח.

8. Mellow29 Kopite

מה זה משנה איזה בן אדם הוא? אני לא בטוח שמישהו מכם מכיר שחקן אחד מהסגל של מנצ'סטר יונייטד, כבן אדם. זה לא מפריע לכם להעריץ אותם ככדורגלנים. אני מתאר לעצמי, שבאופן כללי, הרמה המוסרית של בני אדם שבוגדים בנשותיהם עם זונות או גיסות היא לא גבוהה במיוחד. גם אני לא יודע אם הייתי קונה מכונית משומשת מסטיבן ג'רארד, אבל ההערצה שלי כלפיו לא נקבעת לפי מידת המוסריות שלו.

אני לא יודע למה התכוונת בלינק שפרסמת קאנטונה, אבל טיילור דווקא כן קורא לכל הצדדים להניח לזה להישאר בעבר וכן ללחוץ ידיים.

9. Roy_Keane Member

גם לי נשבר ממנו כבר,בכסף הזה יכלנו להביא קשר אמצע מעולה (לא סניידר שהוא חביב הדיון),אבל מישהו מעולה שהיה יכול לעזור מאוד,בכל מקרה אני מאמין שפארק יפתח ויאנג יעלה מהספסל בהמשך,כי עדיין יאנג רק חזר מפציעה וצריך להכניס אותו לכושר,לדעתי נגד אייאקס הוא פותח במאה אחוז.
    לגבי נאני -אין לי מושג מתי,אבל הפציעה שלו בוודאות לא קשה כמו שקשקש שכנר הליצן "חודשיים" עלאק.

10. Eric Cantona Member

התכוונתי הפוך מלו, אופס. אלך לתקן.

11. avdz7 Member

בתחילת העונה מאוד התלהבתי מיאנג.
    כשנאני היה בימין (הכי טוב בשבילו כפי שאתם יודעים) והוא בשמאל. ולנסיה היה פצוע, ובאותו הזמן (תחילת העונה) משחק האגפים שלנו פשוט שטף את המשחק! התלהבתי, וחשבתי לעצמי שיאנג בשמאל ונאני בימין הוא שדרוג גדול לעומת שנה שעברה כשולנסיה בימין ונאני בשמאל. אבל בסופו של דבר אני התבדיתי, יאנג נהיה חלש, מחרבש לנו פעולות טובות, עושה את הדברים שלו לא טוב... וכשכל זה קרה, חזר ולנסיה... נאני אמנם חזר לשמאל שזה חסרון אבל ולנסיה מפציץ מאז שהוא חוזר. אני שמח שיש לנו שחקן כזה - אתלט, מהיר, חזק, אמנם לא הכי טכני וצפוי בפעולות שלו, אבל מאוד יעיל. כרגע אסור לתת ליאנג יותר מ20 דקות מהספסל, שיחזור לאט לאט לעניינים במשחקים לא חשובים כמו אלו בליגה האירופית ושיקבל שם כמה שיותר דקות מצידי. אבל במשחקים חשובים אני לא רוצה לראות אותו פותח או משחק יותר מ20 דקות מהספסל, כי הוא פשוט חלש.
    לגבי נאני, הוא אמנם רחוק מאותו שחקן של שנה שעברה, בטח כשכרגע ולנסיה גורם לו לשחק בשמאל, אבל אני עדיין שמח שיש לנו שחקן כזה בקבוצה. אני מאוד סבלני איתו כי הוא כבר הראה מה יש לו ברגליים.

12. Eric Cantona Member

יש משהו בדבריך, כי בכל זאת הלכת לפי העובדות בשטח, אכן יאנג נחלש ככל שהעונה התקדמה. הירידה שלו בכל אופן הולכת יד ביד עם הירידה הכלל קבוצתית. קשה להיות טוב שכולם לידך נחלשו באופן משמעותי. למזלנו התקופה ההיא מאחורינו, סקולס חזר והקישור מתפקד טוב (אפילו במשחקים שאנחנו לא מנצחים). אני מאמין ביאנג ומשכונע שיש לו מה לתת, לבחור יש כדורגל ואפשר לזהות זאת מקילומטרים. באותה נשימה אציין שנכון להיות סובלניים גם לגבי נאני וולנסיה שגם הם לא יציבים וגם זה קשור לאי יציבות בקבוצה כולה. מאמין שעוד נראה ימים טובים יותר, משלושתם. צרות של עשירים למי שמחזיק בסגל שלושה קיצוניים כל כך מוכשרים.

13. avdz7 Member

אין ספק שיש לו כדורגל אבל הוא לא החבילה המושלמת. לפעמים הוא מחפש יותר מדי את הבעיטה בימין מאשר להרים, שזה קצת נוגד את ה4-4-2 שלנו, ולפעמים כשהוא נזכר להרים - הוא עושה את זה ממש גרוע... בניגוד אליו אני מוצא את נאני וולנסיה כשחקנים שיכולים לקחת קדימה את הקבוצה, הכל תלוי ביציבות שלהם. יחד עם קישור טוב (כמה טוב שהג'ינג'י חזר), ורוני בעניינים, אנחנו בהחלט יכולים לאיים על הליגה האירופית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

14. Eric Cantona Member

מאז גיגס אולי, עוד לא היה לנו קיצוני שהוא החבילה המושלמת, אפילו לא בקאהם שהיו לו חולשות בכידרור וכאלה. לכל אחד מהקיצוניים שלנו יש את היתרונות והחסרונות שלו. יאנג ילך ויתפתח עם השנים (כן אני יודע, הוא כבר עוד מעט בן 26 ועדיין). גם הוא צריך את הזמן שלו בקבוצה.

15. Roy_Keane Member

אני מסכים אם אביעד, ואריק האמת שאני מסכים איתך גם שיאנג הוא ווינגר מגוון מאוד,אבל הבעיה שאנחנו לא רואים את זה אצלנו,וזה ברור שהוא יקבל עוד עונה להוכיח את עצמו,פרגי לא יזרוק אותו.
    אבל אני מראש אומר שמדובר בשחקן בעייתי שאפילו ג'ון אושה היה יותר יעיל ממנו התקפית,ויאנג זה הרכישה הכי גרועה בתולדות המועדון (אולי אחרי אנדרסון ).
    נאני בשמאל אגב פחות אפקטיבי ורוב הדברים הטובים שלו הגיעו מצד ימין,אבל מה לעשות שנפלנו בפח אם חצץ בצנצנת זהב שעונה לשם יאנג?,פעם אתה פוגע,ופעם לא,נסתפק בנאני וולנסיה בינתיים,אבל עוד ווינגר בקיץ זה מאסט לא פחות מקשרי אמצע.