מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Eric Cantona Member

לי פחות חשוב איך נעלה באירופה, כי עכשיו התואר הכי חשוב שנותר לנו בקופה הוא האליפות בליגה. כל עוד סקולס מורכב במרבית משחקי הליגה בהרכב הראשון אני רגוע. הבדל של שמים וארץ בין הקישור שלנו לפני סקולס לקישור שלנו אחרי הג'ינג'י. בהמשך גם כדאי להרכיב אותו למשחקים היותר קשים מול קבוצות הצמרת ולתת לו לנוח לפניהן, כי מול שאר הליגה עוד אנחנו מצליחים איכשהו להתמודד בלעדיו, אבל מול צ'לסי הוא היה חסר דקות ארוכות.

זה לא היה השבוע הכי מבריק של אלכס פרגוסון, נגיד בעדינות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/2/12
  2. Roy_Keane Member

פרגוסון העלה פשוט את ההרכב הכי חזק שהוא יכל להעלות,לא פחות מזה,הוא היה פשוט מוגבל באפשרוית שלו בגלל הפציעות,זאת עובדה,שים לב שסקולס שיחק הרבה מאוד דקות במשחקים שקדמו לצ'לסי ואי אפשר היה לתת לו שם 90 דקות...,הגיל וזה שגם רק חזר מפרישה משפיע.

3. Eric Cantona Member

לכן ציינתי, שחלוקת הדקות באותו השבוע היו לא טובות. סקולס היה צריך לנוח בגביע מול סטוק ולפתוח מול צ'לסי.

4. Wazza Member

Liverpool football club manager Bill shankly offered 5 lfc first team players to Manchester United after Munich air disaster.Liverpool also offered to pay their wages. #כבוד

http://up353.siz.co.il/up2/zzuhy24jlywm.Xxx

:aaarofl:

נערך לאחרונה ב: ‏7/2/12
  5. Roy_Keane Member

אריק אבל לא היה מי שיארגן את המשחק,לדעתי זה גם אחת הסיבות שבלקבורן קרקסו אותנו,המנג'ר כנראה לא רצה שהתסריט הזה יחזור ונתן לסקולס את הדקות במשחק הזה,אבל מנגד נתן לשחקנים אחרים מנוחה (טוב נו רובם גם לא היו כשירים בכלל בסטוק...)

6. PrimeTime Member

ראיתי היום כותרת באיזה עיתון של אתמול.. משהו כמו "קאמבק של יונייטד והווארד ווב מול צ'לסי"
    והשנאה כלפי יונייטד זה פשוט משהו לא הגיוני, כאילו לא ידוע שהווארד ווב הוא השופט הכי אידיוט באנגליה, ובכל זאת עושים אותו בצד של יונייטד.. למה אף אחד לא זוכר את העבירה של קאהיל על וולבק? ולמה 2 פנדלים מפוקפקים, הפנדל הראשון על אברה, היה פנדל, אין ספק, אבל פשוט כשיש 2 פנדלים במצב של 3-0 ישר כולם ירימו גבה כי זה צ'אנס לתקוף את יונייטד.. מעצבן אותי שבמקום להתרכז בזה שהחילופים של פרגוסון באמת נתנו אפקט, ושרוני באמת פתאום סחף את הקבוצה ל3-3 הזה, מתרכזים בחרא הזה כאילו היכולת של יונייטד הייתה תלויה במשרוקית של השופט.
    אז לכל אוהדי צ'לסי שחושבים שאת ה3 האלו הם קיבלו בגלל השופט, שייצאו מהסרט מהר ושיבינו שיונייטד פשוט המשיכה לשחק ב3-0 בסטמפורד ברידג'. ועדיף שיפנו את ההאשמות לטורס שיכל לקבור את ה4-2 במקום לבכות, כי אף אחד לא שכח שדרוגבה שם 2-0 במשחק אליפות בנבדל של 4 מטר.

אגב טורס,
    Fact : Torres has now played over 1000 minutes without scoring.The last Chelsea player to do this was Petr Cech.

7. Mellow29 Kopite

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx (*ילדותי.)

8. Roy_Keane Member

PRIMETIME -סלח לי אבל זה ביזיון להגיד שהנבדל של קופגבה היה 4 מטר,זה היה 50 מטר אם לא יותר,לגבי שאר הנושא באופן אישי לא התייחסתי לכל התלונות על השיפוט וכ'ו,אני רק אמרתי תדעה שלי,ווב לא נתן אדום מוצדק לקאהיל דקה 10 שהיה מביא לנו את הניצחון בוודאות במגרש הנאחס הזה שתמיד השופט אונס אותנו שם על בסיס קבוע 5 עונות רצופות.

נערך לאחרונה ב: ‏7/2/12
  9. skyday20 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
    כל שאר השחקנים של צ'לסי, כל אחד מהם כובש שער לפחות פעם ב1000 דקות?

10. Eric Cantona Member

11. Wazza Member

טוב בגיע הזמן שנרד מהנושא, עוד שיפוט זוועתי לרקורד של ווב. הגיע הזמן להחליף שופט למפגשים מהסוג הזה ומשום מה תמיד משבצים את הטיפש הזה.

12. Roy_Keane Member

טוב אז ככה,בקשר למשהו יותר מעניין :
    http://www.facebook.com/Paul.Pogba.42
    מה דעתכם על החולצה שבלינק?,באופן אישי זה נראה לי הרבה יותר יפה מהחולצת המשבצות הזוועתית שראיתי (שאמרו שזאת תהיה החולצה הרשמית שלנו עונה הבאה ).

13. Wazza Member

זה הכל פוטושופ, אבל חולצה יפה למען האמת, הייתי רוצה לראות אותה עונה הבאה.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שבוע מבריק של פרגי.
    בחילופים שלו ובשינוי השיטה הוא החזיר אותנו מפיגור 3-0 ל3-3 במגרש שאנחנו מתקשים בו הכי הרבה בשנים האחרונות.
    פרגי מחליף בין סקולס לגיגס בהרכב הפותח, ואי אפשר להתלונן על כך לאור גילם של הצמד. זה היה גיגס שהחזיר אותנו למשחק וגם בישל את השיווין אז איך אפשר בכלל לבוא בטענות לפרגי?
    למעשה, התיקו מול צ'לסי היה שיעור בכדורגל שלימד פרגי את בואש.

15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא ראיתי שמישהו כתב על זה אבל סר בובי צ'רלטון אושפז בבית חולים אתמול ועבר ניתוח באבן המרה, פרגי מסר היום שמצבו טוב והוא מתלוצץ עם רופאיו.