מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. alexshw Member

אותם סיפורים היו על הוורד ב - 2003. רק שהוא היה הרבה יותר זול.
    ב - 20 מליון יורו לא מביאים שוער בשביל ללטש.

נערך לאחרונה ב: ‏6/2/12
  2. Roy_Keane Member

זה 25 מיליון יורו ולא 20 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx,אני שואל אותך ותענה לי בכנות,אתה חושב ששוער זה הדבר שהכי צריך לקבוצה?,לא קשרים אחוריים צעירים ורעננים ווינגר שידע לעשות קצת יותר מלהגביהה כמו ג'ון אושה?.

3. alexshw Member

שוער עם נסיון זה נחוץ(אולי לינדגור יתפתח לשוער כזה שמחפשים). לגבי הקיץ הקבוצה צריכה קשר אחורי ומרכזי, מגן ימני ואולי גם בלם.
    בכל אופן על ריו אין מה לבנות כבלם פותח.

אברה בתקופה לא טובה, אבל אני דווקא מאמין בו.

4. Eric Cantona Member

הדבר הראשון שעלה לי לראש בשער הראשון שספגנו הוא - אברה חתום על השער. עם זאת, אין אלטרנטיבה אמיתית טובה יותר. אברה הוא בעל אישיות, משופשף חזק במועדון ויחזור להיות טוב יותר ברגע שכל ההגנה תתפקד יחד. הפציעות פגעו ביציבות ובכימיה, קשה לשחק תמיד כשלידך שחקני הגנה אחרים. בלם אולי כן צריך, קשר אחורי יותר מהכל.

טעות או לא טעות, כבר השקענו בדה חאה את הכסף ואם צריך עוד שנה שנתיים שכר לימוד, אז זה כן שווה את המחיר. הוא כן יהיה טוב, אפילו אלכס לא אומר שזה לא יקרה, אבל הוא רוצה תצאות מיידיות. אני מבין את הטענה, אך חושב שאין שוער טוב אחר להביא ויהיה ביזבוז לקבור את דה חאה עבור שוער אחר שלא בטוח יהיה טוב יותר מדה חאה בעוד שנתיים.

5. alexshw Member

יש. לוריס מליון.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת קשה לי להיכנס לדיון הזה, כמו שקשה לי להיכנס לדיון 'איך היה נראה מרכז השדה של יונייטד עם סניידר'. כי סניידר לא כאן ולא יהיה כאן, כמו שדה חאה לא עומד להימכר. פרגוסון בעצמו אומר שהוא מודע לכך שמדובר בפרויקט של כמה שנים. לקחנו את הפרויקט הזה על עצמנו. זהו, נגמר, זה מה יש, תמשיכו הלאה.

המשחק אתמול לא שינה את התמונה בנוגע לדה חאה הנוכחי מהקצה אל הקצה, אבל הוא היווה שיפור לעומת שתי ההופעות הקודמות. בסך הכל אנשים שוכחים שהיתה תקופה בה הוא נראה טוב מאוד, בוודאי בכל הנוגע להתמודדות עם כדורי גובה, אחרי הגמגום במשחקים הראשונים. לזה אנחנו צריכים לחזור, למסלול ההתקדמות, ואני מקווה שהמשחק אתמול יעשה את זה.

alexshw, אפשר לזרוק שמות עד מחר. כבר למדנו שלעולם אין לדעת איך ישפיע הלחץ של להיות שוער במועדון כזה על שחקן, ולא משנה מי הוא. קיבלנו את ההחלטה שלנו, הלאה.

7. Eric Cantona Member

הבעיה היא שלוריס יעלה 30 מיליון פאונד וזה ביזבוז אטומי של כסף עבור שוער שלא בטוח יהיה טוב יותר מדה חאה בעוד שנה. על הדרך אנחנו גם קוברים 20 מליון פאונד ששילמנו על דה חאה, כי הוא ירצה לעזוב, ירד לו הביטחון וגם לא נחזיר עליו את הסכום. סך הכל יעלה לנו כל התענוג באזור ה 40 מיליון פאונד של הפסדים. אין צורך בכך, דה חאה שוער טוב ולא זקוק לעוד כל כך הרבה זמן.

8. StevieG Member

אלכס, אתה לא חושב שאתה מגוחך, טיפה?

הילד בן 20, אתה רוצה שהוא ייצבור ניסיון אצלך, מאשר שהוא יעשה את זה בקבוצה אחרת. מבחינת שוט סטופינג, הוא ברמה גבוהה מאוד כבר עכשיו, ובעיות במשחק גובה זה משהו שמשתפר עם הניסיון.

אין שוערים מושלמים. קסיאס נמוך, בופון פצוע כרוני, לואן דר סאר היו החלקות מדי פעם.

מבחינה הגנתית, ליונייטד יש קבוצה מעט חלשה העונה. למעשה, מאוד חלשה. ההגנה החשלה חושפת אותו ליותר כדורי גובה. בדרך כלל שוער של מנצ'סטר יונייטד לא אמור להתקל במצבים כאלה. ברגע שההגנה תתייצב, ככה גם דה חאה ייראה יותר טוב, ויהיה לו יותר ביטחון והוא יוכל להתרכז בלהשתפר ולשפר את הצדדים הפחות טובים במשחק שלו.

9. alexshw Member

זה פחות בזבוז מאשר על דה חאה.
    אמיר מפריע לי שהלכו על הימור שלא עבד בעבר. מילא אם בהשקעה של כמה מליונים של פאונדים.
    וברור שיהיו נסיונות להצדיק אתה השקעה כמו שקורה ברכישות כאלה.

בסופו של יום אני יודע שרק שוערים בעלי נסיון ובטח לא בגיל 20 מצליחים ביונייטד.

10. Eric Cantona Member

לא רק ביונייטד אלכס, זו יותר כמו תופעה של כל מועדון גדול. הלחץ רב ושוערים צעירים לא הכי עומדים בו, אתה צודק, אבל גם ברצלונה וגם ריאל מדריד למשל, בכל זאת הולכות על שוערים צעירים ומעצבות ובונות אותם. קאסיאס נזרק להרכב של ריאל מדריד הגדולה בגיל 17. כשיש לך גאונים על המגרש, דור של פעם בחיים כמו זידאן וראול ואתה נותן לילד כזה להיות בשער, אתה מסכן אליפויות אירופה ומה לא. בכל זאת הם נתנו לו את השרביט, אפילו שהיה קטן וראו אצלו מלא חסרונות. הוא עשה הרבה טעויות, 3 שנות לימוד לפחות שילמו עליו, אבל בסוף זה השתלם. אין סיבה שגם אנחנו לא נעשה זאת, פרגסון בטח שמסוגל לטפח כל צעיר. הוא הפסיכולוג מספר 1 בענף.

על דה חאה לא צריך לשלם 3 שנות לימוד. הוא כבר שוער מקצועני לא מעט זמן. עוד שנה גג שנתיים יש לך מוצר מוגמר ביד.

11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

12. Rudess Member

אני חושב שדה-חאה יותר מוכשר מהווארד, ולראיה הסכום שפרגוסון בחר להשקיע בו. שוער זאת העמדה הכי חשובה במערך, יציבות בה מקרינה לשאר המערכים בקבוצה.קרי, אם יש לכם שוער גדול בשער, תהיה לכם קבוצה בלתי ניתנת לעצירה. מנצ'סטר יונייטד עדיין נשארה הקבוצה הכי יעילה בפרמיירליג והמשחק של אתמול הוא דוגמא גדולה לזה, אבל היא עדיין לא דורסת כמו קבוצות גדולות שהיו לכם בעבר. ברגע שדה-חאה יתייצב בשער מבחינת יכולת,זה ישפיע גם על שאר מערכי הקבוצה.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

וברגע שההגנה תתייצב, זה ישפיע גם על דה חאה. אי אפשר להתעלם מכך. הם ניזונים זה מזה.

14. alexshw Member

במהלך השנים ההגנה ביונייטד מקבלת הרבה מהיציבות מהשוער שלה. לא במקרה בתקופת היובש היחסי של יונייטד לא הייתה דמות בשער והייתה אותה רוטציה כמו שאנו רואים כיום(ברור שהיו עוד פקטורים לתקופת ההיא).

אריק קנטונה, שוער כמו קסיאס זה שוער של פעמיים בדור(כי יש גם את בופון).
    ובלי קשר אליו, רואים בבירור את הבעיות של דה חאה בכדורגל האנגלי.

15. Eric Cantona Member

נכון שאלו שוערים של פעם בדור, אבל שים לב מה מאפיין אצל כל שוער מקצועני: כולם חלשים בגיל צעיר. לא יודע אם זכור לך, אבל לפני 15 שנה קסיאס היה על תקן בדיחה, התקשורת הרגה את הילד על שערים מפגרים שספג. דה חאה בגילו אפילו טוב יותר ממה שהיה איקר בצעירותו באותו הגיל. כמו שמחכים עבור שחקני שדה שיתפתחו ויגדלו, כך מועדונים גדולים עושים גם עם שוערים. לדה חאה לא נשאר הרבה זמן כדי להיות אחד הטובים בעולם, מבטיח לך שלא נצטרך לחכות 3 שנים, אלא כבר תראה שידברו עליו כאחד הטובים כבר מעונה הבאה.