מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. שםמשתמש Member

דה חאה היה טוב מאוד היום, לא יודע במה מדובר. הוא ח-י-י-ב להמשיך. אם לא עכשיו, אז מתי?

2. StevieG Member

מה יהיה עוד שבוע, כשהוא יקבל בראש ממצב נייח? תמשיכו להיות סלחניים?

3. פול סקולס Member

חכה, תן לזה קודם לקרות לפני שאתה שם אותו על הצלב.

4. Gass12 Member

שיפוט בזיוני ושערוריתי של ווב.פנדל ברור על וולבאק במחצית הראשונה שלא נשרק ואחד נוסף שהוא קצת יותר בתחום האפור. צלילה של לואיז בסוף והחלטות (לפחות זו בפנדל השני.)שנובעות מפנקסנות גרידא כי אני מניח שנודע לו שטעה ואז ניסה לתקן.
    בנוסף וזה קרה גם באנפילד, גם בסנט ג'ימס ואתמול בצורה בוטה ביותר.נהמות הקהל כלפי ריו וכלפי פטריס.בריונות מכוערת לשמה.בזיון לליגה ולשופטים שלה.בזיון לכל הפלצנים שהמציאו חוק עם שיניים אבל אין להם ביצים לאכוף.
    הייתי רוצה לראות את ההתאחדות האימפוטנטית מענישה בחומרה כל קבוצה שאוהדיה מתנהגים כך.אני משוכנע, שעונש חריף וראוי אחד. ימחה את התופעה לחלוטין.

באשר למשחק:קיבלנו את המפתח לעיר לונדון.קיבלנו את המפתח לגשר קיבלנו את המפתח לפלדלת בכניסה. אבל זרקנו את כל המפתחות ואנחנו מתעקשים לנסות להיכנס דרך סורגי החלון.
    למה לעזאזל המתנתם שנהיה בפיגור.3-0 לפני שראיתי את הרעל על הפנים?
    בעשרים הדקות הראשונות צ'לסי חירבנו במכנסיים.היינו טובים מהם זה היה הזמן לתת להם בראש לא להרפות ולהיות אפקטיביים לטשטש אותם לחלוטין.מה עשינו במקום זה?
    התמסרנו בסבבה ובחוסר אפקטיביות רק בכדי להראות להם שהשד אינו נורא כ"כ וזה בסדר אם תתחילו ליזום בעצמכם כי אתם בכ"ז צ'לסי ואתם בגשר.
    כדורגל בדיוק כמו בחיים, מלחמות ואוייבים.המון פסיכולוגיה והמון חוסן מנטלי.אם איפשרת ליריב שמשקשק ממך לאגור את הביטחון "על רטוב" הוא יפסיק לפחד וילך וישתפר ביכולת ליזום ולהמציא מהלכים.

תאמרו שאני גרידי.על המשחק הזה היה כתוב רק תוצאה אחת ניצחון שלנו.תחושת החמצה ואכזבה אבל למרות הכל כדרכי בקודש ולמרות הדברים לעיל. אני מעדיף לראות את חצי הכוס המלאה.
    1.דה חיאה התחיל בחוסר ביטחון מופגן וסיים בהצלה מארץ neverland בסה"כ אחלה הופעה שתתרום לו ולנו בהמשך
    2.החבר'ה על המגרש הוכיחו בראש ובראשונה לעצמם שאם רק רוצים מספיק זה קורה.לנו האוהדים החזירו את העונג להיזכר בספיריט הידוע שלנו ולכלל שונאינו הוכיחו שיש מספיק סיבות טובות להמשיך ולפחד מאיתנו.בסופו של יום ההרתעה שוקמה בחלקה.וזה אלמנט חשוב מאוד להמשך.
    3.הנקודה שהרווחנו בזיעה וביושר עושה את ההבדל "הקטן" בין הפרש שניתן למחוק במשחק אחד לבין הפרש שניתן למחוק רק בשני משחקים (בגלל פער השערים העדיף של היריבה בתכלת)גם עובדה זו תוסיף לחץ על השכנים.
    4.רצינו להעביר הילוך בהעברת ה"כתר" ליורשים הצעירים שלנו.זה לא הצליח ממגוון סיבות בינהן הפציעות הארורות ואי רכש בטיימינג הנכון.מסתבר שסקולסי פרש מוקדם מידי ואני מחתים אותו היום לעונה נוספת.אם לא כשחקן אז כמנטור לקשרי הדור הבא.בבחינת אתה רואה מה אני עושה? יופי תעתיק!

5. פול סקולס Member

יותר בכיוון של

"רואה מה עשיתי"?
    "כן".
    "תעתיק".
    "להעתיק... אוקיי... ארר... איך בדיוק?!"

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כולנו יודעים שיש לו חולשה בתחום. כולנו יודעים גם שהוא צעיר ושכדורגלן זה דבר שמתפתח. מה אתה רוצה שנגיד, שהוא פלופ וצריך למכור אותו?

7. alexshw Member

הצלה גדולה שלו בדקה ה -90 לא קשורה לבעייה הבסיסית שלו באוויר. זו בעיה קריטית בכדורגל האנגלי.
    כן צריך למכור אותו בקיץ. מהודאה בטעויות עוד אף אחד לא מת.

8. Wazza Member

אין קשר ליכולת שלו לתת הצלות מדהימות כאלה ולכדורי אוויר באמת..
    הוא יכול לתת הצלות מדהימות אבל אווירית הוא יכשל פעם אחר פעם.
    למכור אותו? תרשה לי לגחח. לא צריך למכור אותו, וגם פרגוסון לא מתכוון, במיוחד לא אחרי ששילמנו עליו סכום כזה.

צריך לעבוד איתו על בעיית הפיזיות שלו, והיציאה שלו לכדורי גובה. צרך לתת לו כמה שנים
    רק אם עוד שנה שנתיים לפחות העניין הזה לא יטופל רק אז למכור אותו. הייתי מסכים אפילו להשאיל אותו לאיזה קבוצה רק שיסתגל לפריימר ליג!

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז הפיתרון שלך הוא למכור, לזרוק, להעיף. לא ללמד ילד בן 20 מה הטעויות שלו ולשפר אותו, אלא כבר אחרי חצי עונה לפסול אותו ולתכנן את המכירה שלו בקיץ.
    אני יודע שאנחנו חיים בישראל, אבל סבלנות היא לא מילה גסה. אין סיבה שהיוניטד תתנהל כמו קבוצת מרכז טבלה בליגה הישראלית.

10. Wave Member

לזרוק את דה חאה חזרה לספרד ואת אברה וריו לMLS, כן, אין ספק שנגיע ככה רחוק.
    אברה כרגע בעונה חלשה אבל כבר 6 עונות שהוא סופר יציב באגף שמאל של ההגנה שלנו, נכון מבחינה הגנתית הוא לא השחקן הכי טוב אבל אל תשכח את התרומה ההתקפית הנהדרת שלו ואת הכושר המטורף שלו, הבן אדם משחק בלי הפסקה בכלל, יש כרגע מישהו שאתה רואה מחליף אותו?
    אני חושב שמה שהכי בעייתי במרכז הגנה של אוונס-ריו הוא שאף אחד מהם לא בלם שמוכן ללכת עם הראש לכל כדור סטייל וידיץ' למשל, דעתי היא שזה עולה לנו בלא מעט ספיגות שעם וידיץ' בהגנה אין מצב שהיינו חוטפים.
    והכי מטומטם זה כבר עכשיו לגמור את דה חאה, כן, נשים אותו על הספסל וניתן לאיימוס לפתוח נגד ליברפול, אין דבר שייפגע לו בבטחון יותר מזה, אמנם הילד חייב לשפר את משחק הגובה שלו אבל זה לא משהו שלא ניתן לשפר ע"י עבודה באימונים, אני כן מאמין בו וכן מאמין שהוא שוער העתיד שלנו, מה גם שבהמון משחקים שלנו חוליית ההגנה משתנה וזה גם משהו שמשפיע על בטחון של שוער ועל התיאום שלו עם ההגנה.

11. Mellow29 Kopite

לדה-חאה היה משחק טוב, שהפך עם כמה הצלות נהדרות לטוב-מאוד (ומצד שני, אם בסוף זה היה נגמר 3-1 לצ'לסי אף אחד לא היה טורח לציין את זה). עם זאת, אף אחד מההצלות שלו לא אמורה לציין משהו חשוב, ולא צריך לקפוץ מעל הפופיק עם המחמאות. כולם יודעים שיש לו רפלקסים מצויינים והוא עוצר בעיטות ברמה גבוהה מאוד, וההצלה מהבעיטה החופשית של מאטה ממש לא הפתיעה אותי. הוא הראה שיש לו יכולות ברמה גבוהה מאוד בתחום הזה גם בשנים קודמות וגם במשחקים קודמים העונה.
    הבעיה הקריטית שלו, שהוא ופרגוסון יהיו חייבים לפתור, היא משחק הגובה. בלי פתרון של הבעיה הזו, הוא יתקשה מאוד לשריין לעצמו את האפודה הראשונה במנ' יונייטד. אני בניגוד לאלכס לא חושב שכדאי למהר ולזרוק אותו ;-) אבל גם צריך לסייג את ההתלהבות מ'עצירת העונה'. אני חושב שאם הוא יקח כמה כדורי גובה מהראש של אנדי קארול זה יהיה הישג יותר רציני מעצירה וירטואוזית כזו.

12. alexshw Member

כן זה הפיתרון. אני לא מאמין בשוערים צעירים ביונייטד.
    אפילו בופון הגדול הגיע ליובה, עוד קבוצה בה עמדת השוער זה דבר מאוד לחוץ, בגיל 23.
    מופרך לבנות על שוער ראשון ביונייטד על מישהו בן 20 שהוא גם ממש לא בופון.

ואני לא מוכן שהוא יתגלח על חשבון הקבוצה. עמדה קריטית מדי שרוטציה בה היא לא דבר בריא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/2/12
  13. Roy_Keane Member

ריו שחקן שמתקשה להשלים רצף נורמלי של משחקים,אתמול הוא היה כשיר במאה אחוז בכלל?,ירידה ביכולת כל שמוק בליגה עושה לו בעיות,זה אני מוכן לקבל מאוונס,שהוא בלם חמישי וכרגע על תקן סותם חורים,לא מריו! מריו אני מצפה לבגרות ומנהיגות ושקט בקו האחורי,אבל לא,הבנאדם גמר,ואם אתה לא מוכן להודות בזה זה כבר עיוורון,להפטר מה120 אלף שלו לשבוע ולשלוח אותו לבקס,לריו אין צעד ראשון ואין ממנו גם שקט בגובה,זה בסופו של דבר כדורגלן גמור.

לגבי אברה- אם אתה לא שם לב ש80 אחוז מהשערים שחטפנו העונה הם באשמתו הישירה שלו אז אתה בבעיה,וזה כבר עונה 2 שהוא לא מזכיר את אותו שחקן גדול,התקפה? תגדיר התקפה? הוא עוזר לווינגר בצד שלא,אבל הוא לוקה בקרוסים וגם הדריבל שלו לא משמיים,הגזמת קצת אם המחמאות.
    את מי אני מביא במקומו?
    נותן לפאביו ולזאטוט ההוא מהנוער פראירס את המקום בשמאל,סתכל אצל ספרס קייל ווקר איזה הברקה,יכול לעבוד גם אצלנו (אין לי באמת טעם לזרוק פה שמות מנג'ר של מגנים שמאליים... ).

נערך לאחרונה ב: ‏6/2/12
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

We will never forget

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421835_267431673326448_100001788514193_641521_1312650713_n.Xxx

15. Rudess Member

זאת תהיה שטות מדרגה ראשונה למכור את דה-חאה. זה לא עוד שוער שהבאתם לנסיון. שמתם עליו הרבה כסף ופרגוסון בונה עליו לשנים רבות ומאמין בו. אני משוכנע שהוא ישתפר איפה שהוא חלש ואתם תרוויחו שוער ענק שיהיה ברמה של שמייכל ו-ואן דר סאר.