בא לי לבכות מכל הפציעות האלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx אני רוצה להיות כמה ימים מבסוט מניצחון ובמקום זה אני לא מפסיק לשמוע על שחקנים שלנו שנפצעים. אני רק יכול לדמיין איפה היינו יכולים להיות אם הייתה לנו את אותה כמות הפציעות כמו של שיטי(גורנישט מיט גורנישט, אבל מזל שזה טיפה מתאזן עם אליפות אפריקה והרחקות), שלא לדבר על איפה שיטי הייתה אם הייתה לה את אותה כמות הפציעות כמו שלנו. בעצם, לא תהיה לי שום בעיה לראות את איימוס פותח נגד צ'לסי, אני סומך עליו(אבל זה כמובן לא יקרה). רק לא דה חאה, הוא יעלה לנו באיבוד כל מפעל שבו הוא ישחק וזה כולל משחקים מכריעים בליגה כמו זה בראשון, הייתי נותו לו לשחק רק ביורופה ליג. אם גם איימוס יפצע, למשל מבקבוק אפטרשייב(מאוד מאוד סביר) אז בשבילי זאת הייתה יכולה להיות חתיכת התלבטות בין קוזצ'אק לדה חאה.
ולנסיה בכושר מצויין, לא חושב שביום ממוצע של שניהם הוא טוב מבייל, ממש לא. הכושר הנוכחי של ולנסיה מצויין ולכן אם מתייחסים לפורם הוא בטופ, נראה כמה זמן זה יחזיק. MUFC have not won in the #PL at #Chelsea since April 2002. In 9 visits since drawn 3, lost 6. חתיכת רקורד מסריח יש לכם שם, לא זכרתי את זה ככל כך גרוע.
כן, ממש ממש רקורד נורא.. אבל שנה שעברה שברנו אותו(באלופות) מקווה שהשנה אנחנו נוציא 3 נקודות קריטיות משם.
סטיבי ג'י וליברפול פוראבר,אתם יכולים להגיד שבייל יותר טוב עד מחר,אתם גם אמרתם שדאונינג הוא הווינגר הכי טוב בליגה לפי סטטיסטיקות ויוצר הכי הרבה מצבי הבקעה,ו"ורוודדדדדה האףףףףף גנבבבב לנווווו את אשליייי יאנגגג השחקן הכי טוב מחוץ לטופ 6",ודברים בסגנון,שחקני התקפה בריטים הם אוברייטדים ואני לא מחליף את ולנסיה בבייל בחיים,אפילו לא את אשלי יאנג שהוא רכש מאוד גרוע שלנו,כי את המספרים של יאנג (בישולים ושערים כן?) בשנים האחרונות,בייל רואה ואין לי ספק שיראה רק בחלומות שלו.
אני לא רואה טעם לענות לך כי אתה לא ראוי לכתוב בפורום הזה לפי היחס שלך ליוזרים פה, אני רק אכתוב בקצרה שתשתדל שלא לייחס לי משפטים שלא אמרתי מעולם כי אחרת אני כל פעם אצטרך להגיב לך את השורה הזאת, חבל על הזמן שלי ושלך.
היתרון הגדול של בייל הוא בהבקעת שערים. בעוד הנטייה הטבעית של ולנסיה היא לאגף, בייל הרבה פעמים חותך למרכז עם או בלי הכדור. ואין מה לעשות, זה הדבר שהכי מושך את העין. טוב, זה גם הדבר הכי חשוב בכדורגל! אני חושב שוולנסיה טוב יותר במה שהוא עושה כמו כוח הפריצה, בעוד בייל מגוון יותר. בגדול, הייתי מעריך את בייל מעל ולנסיה, אבל זה גם קשור בדרך שאתה מרכיב את הקבוצה שלך ובמה שיש לך בשאר העמדות, כמו האגף השני.
Rooney, Nani, Young and Cleverley should all be in the squad for the trip to Chelsea. http://www.manutd.com/en/News-And-Features...or-chelsea.aspx שהחיינו שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה!
אמיר הכושר שבייל הראה לפני שנה וחצי היה כושר של שחקן וורלד קלאס, הוא היה פנטסטי ובלתי ניתן לעצירה. אני לא חושב שולנסיה מסוגל להגיע לרמה כזאת. ביום ממוצע, אני מעדיף את בייל, מבחינת עמידות בפני פציעות ופורם אני מעדיף את ולנסיה. כמובן שיש שיקולים של מי יתר השחקנים שלך בהתקפה ואיזה שחקן אתה צריך שישלים אותם אבל אם נותנים לי לבחור אחד מהם אז אני אבחר בבייל.
קצת קשה לקבוע ב"ויכוח" הזה... גארת' בייל אחד הקשרים הכי טובים בעולם כיום לדעתי, בטח בתור ווינגר. לא חושב שולנסיה נופל ממנו עד כדי כך, אבל משום מה שמאליים תמיד מקבלים הרבה יותר קרדיט ממה שהם צריכים, ותמיד נחשבים יותר טוב מימניים. אבל זה לא משנה. אני אוהב את ולנסיה, הוא שחקן מעולה לדעתי, ויש לו עוד המון לתת, אבל כרגע לדעתי יש בבייל תכונות שמתעלות עליו, ולהיפך. דאונינג לא בעשירייה הטובה בעולם של הווינגרים, אולי אפילו לא בעשרים. הוא נחשב כבר שנים כטאלנט, ואף פעם לא עשה פריצה של ממש, עד המעבר לליברפול. (ולתת הופעות בפרמיירליג במדי בורו זה לא נחשב, תעשו לי טובה). לא כשיש לך בעולם שחקנים כמו די מאריה, חסוס נבאס, פסטורה או מאלודה. וזה שוב, מבלי לגעת בטופ. אז בסדר אולי הוא יפרח ואולי לא, אבל הוא לא הדיון פה בכלל. לא יודע מה התעכבתם כל כך על ולנסיה או על "המתחרים" שלו. רק מילה קטנה נוספת בנושא, אני לא זוכר מי אמר את זה, אבל מי שאמר שיאנג רכש גרוע מאוד של יונייטד, אני ממש ממש לא מסכים. רכש גרוע מאוד של יונייטד עומד בסטנדרטים (ההזויים משהו) של רכש כמו בבה, לא יאנג.
אם שניהם נותנית את ה A GAME שלהם, כמובן שגארת' בייל עדיף על ולנסיה. אבל, אני לא בטוח שהייתי רוצה בקבוצה שלי את בייל על חשבון ולנסיה. לזכות אנטוניו ייאמר שהוא מספק את הסחורה במועדון מהשלושה הגדולים בעולם (ארבעה, חמישה, לא חשוב...) עם כל הכבוד להתקדמות של טוטנהאם בשנים האחרונות, גארת' בייל עוד לא עמד במבחן של לספק את הסחורה באופן רציף במועדון עם כמויות אסטרונומיות של לחץ.
יש עוד אימון או שניים לעבור, בואו לא נפתח פה. אמן שכל (רוב) הפצועים יתחילו לחזור כי אנחנו נכנסים לתקופה קשה וחשובה! מקווה מאוד לראות את רוני ונאני בהרכב בגשר כי הם חשובים נורא לרוח של הקבוצה מצד אחד, ומצד שני לצורת המשחק. שיהיה בהצלחה!
SSN יוצאים בכותרת ש"יונייטד עלולה לאבד את יזקיאל פריירס..." כי הוא עוד לא חתם על חוזה חדש. הם סתם עפים על הסיפור הזה בגלל מה ש"קרה" עם מוריסון ופוגבה. זבל צהובונים בשיא תפארתו.
משעמם לעיתונים. אוהבים להתנפל ככה על שחקני יונייטד. אני חושב וכמעט בטוח שממש אבל ממש לא רע לו ביונייטד. לא רואה שום סיבה שהוא לא יסכים להאריך חוזה.