מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהחלט מסכים שהשילוב של פוגבה היה מסר אחרי הסיפור של מוריסון. הוא נראה טוב, אם כי צריך לקחת את זה בזהירות. לא סתם הורדנו חלוץ בשבילו ושילבנו אותו בקישור משולש. צעד צעד, לאט לאט.

בחזרה לפציעות, שוב WellNeverDie, צריך להבדיל בין הצוות הרפואי לצוות שאחראי על כושר - ואלו לא אותם אנשים. אנשי הרפואה מטפלים בשחקן כשהוא מגיע אליהם פצוע. Wazza אומר ש"יש פציעות שהם יחסית שום דבר ומשום מה השחקנים עדיין לא חוזרים", אבל אנחנו לא יודעים שהן כאלה אלא מהערכות של פרגוסון, שאינו רופא ובדרך כלל אומר את הדברים מיד אחרי המשחק, כשאין אבחנה של ממש.

אנחנו עושים כל כך הרבה דברים נכון, כביכול. לא משלבים בכוח שחקן פצוע, עושים רוטציות כך שלא יהיה עומס. יהיה לי מאוד מוזר אם יתברר שאנחנו נופלים וכל כך בגדול על דברים אחרים בעניין הזה. זה מספיק קריטי, כך שאין לי ספק שהנושא ייבדק.

2. Roy_Keane Member

3. פול סקולס Member

4. Roy_Keane Member

בחיי שאני כבר הפסקתי להתייחס לזה ברצינות,זה ברור שמישהו לא עושה את העבודה שלו בקשר לעניין הזה...

דה חאה (אני לא סגור על זה ),כנראה יעמוד לרשותנו נגד צ'לסי,חשוב לציין שבסיבוב הקודם הוא נתן משחקים טובים נגד ליברפול צ'לסי סטוק בבריטניה (באזל בביזיון שנגמר 3-3...),אני מקווה שיקח את עצמו בידיים וירשים בתקופה הקרובה כי זה מה שיכול להקנות לו את הרכב סופית בלי רוטציות מיותרות.

עריכה : יש סיכוי שלינדגארד יעדר בכלל 7-9 חודשים (כמה זה זמן החלמה מקריעה ברצועה למבינים פה בעניין? ) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/12
  5. skyday20 Member

''Pep Guardiola : ''Antonio valencia is the best winger in the world at the moment
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/426622_342476735774219_165684310120130_1181563_359108852_n.Xxx

6. פול סקולס Member

קרע ברצועה הצולבת הוא היעדרות לחצי שנה בדרך כלל.

אנטוניו ולנסיה... הוא חד גוני ברמות על, אבל הוא כל כך טוב במה שהוא עושה שזה פשוט לא משנה...
    להבדיל כמה הבדלות, אפשר להשוות (שוב, באספקט הזה) לליאו מסי.

אתה יודע שהוא הולך לחתוך לאמצע ולסובב לפינה הרחוקה. זה עוזר לך כמגן לעצור אותו? לא.

7. Roy_Keane Member

אם כבר ולנסיה :
    http://www.click-manchester.com/sport/manc...ted-career.html
    הוא זרק את הסוכן שלו היום...
    כ

לגבי ולנסיה,מסכים אם סקולסי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx,
    אגב נורא צורם לי העניין של יאנג, אגב שהגיע על תקן ה'ווינגר המגוון יותר' שישחק לצד נאני,כשבפועל הוא לא תורם כלום,אבל אני מאמין שיאנג יקבל עוד עונה להוכיח את עצמו (כמו מילנר 26 מיליון ליש''ט+איירלנד שהיה שווה 10 מינימום והוא לא עשה עונה שעברה כמעט כלום.).

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרע ברצועה הצולבת זה אכן כמה וכמה חודשים טובים בחוץ... אבל הרצועה הצולבת היא בברך ומדובר במקרה של לינדגארד, לפי הדיווחים, בקרע ברצועה בקרסול. לא אותו סיפור, ובוודאי הרבה פחות זמן החלמה.

9. פול סקולס Member

אז הוא אמור להיות כשיר לפתיחת העונה הבאה.
    GET INNNNN!

10. WellNeverDie Member

לא פעם ראשונה שאני שומע את הדיבורים על ולנסיה. בעונה הראשונה שלו הגבתי על כך המון - לשחקן אין רגל שמאל בכלל, אפילו מסירה בשמאל, פשוטה שתהיה, הוא לא מסוגל לתת. זה חירפן אותי בהתחלה, אבל עם הזמן הוא רק השתפר ואז הגיע הפציעה הגדולה. אחרי הפציעה הוא חזר כמו שור, ואז נפצע בקופה ושוב חזר משופר יותר.
    חד גווני או לא, הוא יעיל בטרוף, היציאה שלו מהמקום נדירה ויש לו המון כוח ומהירות. מעדיף אחד כזה גם בצד שמאל מאשר נאני המתנדנד ורב גווני. לרקוד עם הכדור זה נחמד אבל בסופו של דבר מסתכלים על שערים ובישולים וולנסיה בסדר גמור בקטע הזה, למרות שאת רוב התרומה שלו לא רואים דווקא במספרים.

אז בגדול - אנטוניו שחקן ענק, הוא מחזיק אותנו כבר מעל לחודש.

11. StevieG Member

אני אחלוק על פפ. עם כמה שולנסיה טוב, גארת? בייל טוב יותר.

12. Roy_Keane Member

http://images.sportinglife.com/08/05/330/David-Bentley-May-26_900207.Xxx

13. פול סקולס Member

שיהיה, בייל מצידי יכול להיות יותר טוב. כל עוד ולנסיה נשאר ולנסיה, מצידי שיהיו גם 50 טובים ממנו. הרי זה לא העניין...

(אחלה חיוך של דיוויד בנטלי. קצת פחות ליטוש וזה יכול היה להיראות אמיתי)

14. StevieG Member

האמת שולנסיה בהחלט מהמם אותי. הוא לבטח השחקן המסוכן ביותר ביונייטד שכשיר כרגע, וככזה, הוא נוטל על עצמו את העומס ומצליח לעמוד בו בצורה מרשימה. אני מניח שנראה הסתמכות עליו ביום ראשון נגד צ'לסי, שתשחק ללא אשלי קול.

15. ShaiG Member

מי הראשון שפותח בט על הנפצע הבא?

ומשום מה, ההרגשה שלי שעדיין יש אופציה לא רעה בכלל לקחת את כל הנקודות מול הבלוז בראשון. פשוט ככה.