אחלה סרט. ראיתי אותו, אני חושב שזה זה.. לא חשבתי שיטרחו לשדר דבר כזה ביס. מקווה שזה עם תרגום כי כשאני ראיתי במחשב לא היה והמבטא של הדמויות היה כ"כ מציק. אני אקליט את זה על דיסק+יס מקס, ועדיין אראה את המשחק מול סטוק. ובאמת חבל שזה יוצא דווקא במשחק נגד סטוק. לכל אוהד יונייטד ואוהד כדורגל בכלל מומלץ לראות את הסרט!
למען האמת - יוזמה מבורכת. אני אקליט, למרות שכבר ראיתי. מחפשים את אריק היה גם ביס לא מזמן אם אני לא טועה.
חדשות האתמול http://www1.skysports.com/football/news/11...for-PSV-starlet הבוקר הבנתי שהוא הוחתם, תם ונשלם. פרגי עם חדשות מעודדות מאוד לגבי שחקני המפתח הפצועים שהולכים אוטוטו לחזור. ראשית ריו: He'll train tomorrow and on Monday and could be ready for Tuesday. Sir Alex also reportedly told ITV1 before the Anfield cup tie that Wayne Rooney and Nani could be available for next Sunday's league trip to Chelsea, but Phil Jones is likely to be out for a little while longer.
עדיין מחכה לשחקן נוער זר הראשון שבאמת יצליח להשתלב בהצלחה בקבוצה הראשונה. עד עכשיו זה לא עבד. האחים דה סילבה עדיין לא הוכיחו דבר ואני אישית לא מחזיק מהם. ואפרופו אחד מאותם זרים, פדריקו מקדה עדיין מחפש שער ראשון בהשאלה כלשהי, אחרי 19 הופעות(16 מהם בליגה).
היו לי תקוות לגבי מוריסון ופוגבה, חשבתי שהם יהיו הדבר הבא במנצ'סטר... אבל מה לעשות שאין להם שכל וחבל.
חבל, אבל היה יכול להיות יותר חבל אם הם גם היו חתומים על חוזים שמנים שגם היינו מפסידים כסף רב בגלל הבורות שלהם. מכיוון שרק פיספנו בכמה כישרונות, אז אפשר עוד לחיות עם זה. נביא אחרים והנזק לא כל כך גדול, אנחנו עוד בתהליכי בנייה מחדש ובמעבר בין דורות של ותיקים וצעירים.
חבל שלא היה להם ראש מההתחלה. לא מבין איך בגיל כזה הם כבר רוצים לקבל כזה סכום כסף, מה הם שפויים? לא עשו הופעה אחת בליגה ודורשים כזו כמות, וגם בגביע נראו לא משהו. הסיכוי שלהם להשאר נמוך, וגם אם ישארו, לא האוהדים ולא אף אחד יכבד אותם כמו שצריך.
אני לא יודע עד כמה מדובר בכסף. במקרה של פוגבה כנראה שכן, בגלל סוכן חמדן. אצל מוריסון, למרות מה שפרגי אמר, אני לא חושב שהכסף הוא בכלל חלק מזה.
מילא פאביו שבקושי שיחק בכלל בהרכב, אבל רפאל?! עונה שעברה כשהוא לא היה פצוע הוא היה ממש מצוין וכרגע לא עולה לי בראש אף מגן ימני(או מגן בכללי) בעולם שבגיל 20 הראה את היכולת שהוא הראה עונה שעברה והעונה הוא היה פצוע רוב הזמן מילא מקיידה שמאכזב אבל רפאל נראה כמו המגן הימני העתידי של מנצ'סטר
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...d-crutches.html בנוגע לבעיית השוערים שלכם... Problem solved! אף אחד משניהם לא יעמוד בשער...
יאללה היום איימוס בשער.. ואם זה באמת נכון, יהיה לדה חאה מספיק זמן להיות בהרכב ראשון ללא רוטציות ולהתחיל להתרגל למשחק האנגלי ולהתרגל להגנה שסובבת אותו...
לא קראתי עד הסוף, אבל לדעתי באמצע הכתבה הנ"ל נכתב כי DDG החלים, כך שאיימוס וקושז'אק הם סוג של סטנד ביי. כך או כך, אין שום סיבה לאבד נקודות מול סטוק בבית (עם כל הכבוד), גם אם אני הייתי עומד בשער.