מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כיוון ש"סגל" הזה הוא חרטא, אי אפשר להסיק ממנו דבר לגבי מצבו של איש מהשחקנים הללו. זה לא שצריך לרשום שחקנים 24 שעות לפני המשחק או משהו כזה. לא יודע מה מקור הרשימה הזו, היא חסרת משמעות, במיוחד כשמדובר במשחק שהתקיים סמוך למנצ'סטר. זה לא שמי שלא ברשימה לא טס למשחק או משהו.

לא לסכן שחקנים שאינם כשירים ב-100% זה משהו שאנחנו עושים לרוב במהלך העונה, אלא אם מדובר במשחק ממש גורלי.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאור מצב הפציעות שלנו השנה פרגוסון החליט לא לסכן את השחקנים פשוט כי הוא לא רצה להחמיר את הפציעות. גם במשחק הקודם באנפילד (בליגה) פרגוסון החליט לוותר על אלה שלא היו כשירים או להכניס אותם כמחליפים מאשר לסכן אותם בהתחלה.
    אם המשחק היום היה גמר ליגת האלופות, גמר הגביע האנגלי או משחק אחרון בליגה שקובע את המאבק על האליפות, אין ספק שהיינו רואים היום את ריו, נאני, רוני וג'ונס בהרכב. גם עם זריקות, גם במחיר של לסכן אותם בפציעה ארוכה יותר. אבל אנחנו נמצאים רק בסוף ינואר, עוד הרבה זמן לפנינו ולכן פרגוסון החליט לא לקחת את הצאנס ולסכן אותם. אם נאני היה עולה היום ומחמיר את הפציעה בצורה קשה, זה היה מכה קשה יותר מכל הפסד.
    לא מאשים את פרגוסון בהרכב, כן חושב שההוצאה בפיגור של גיגס דווקא כדי לפנות מקום לבארבטוב כשהמשחק בתוספת הזמן ואין לנו מה להפסיד הייתה חילוף מהבית שלא מתאים לפרגוסון.

3. StevieG Member

תפסיק אתה לזיין את השכל. ההתאחדות קיבלה גרסא בעייתית מאוד של אוורה, על סמך פרובאביליטי. מה שהיה שם שנוי במחלוקת, ואל תין להחלטה השערורייתית של ההתאחדות לבלבל אותך. ההבדל גרסאות בין אברה לסוארז הוא גם ההבדל בין הקונטקסט. וזה הבדל עצום. אברה הוא שקרן.

4. פול סקולס Member

אפשר לקבל הוכחה לכך שהם קבעו פסק דין על סמך probability?

5. Wazza Member

אברה לא שקרן, אבל הוא בתכלס נסחף בעניין הזה. וסוארז חלאת אדם

6. TheLane Member

מה יש עוד להוסיף... האוהדים של ליברפול (כולל אלה ששרקו היום בוז לאברה, כולל זה שהמצלמה תפסה אותו עושה תנועות של קוף לעבר אברה) הולכים בדרכו של המועדון ושל סוארז. זה מה שקורה כשמועדון כדורגל מתנהג בצורה ביזיונית ותומך בהתנהגות גזענית במקום לגנות אותה.

7. פול סקולס Member

אגב, לשם ההשכלה,

אם אברה אכן אמר לסוארז Don't touch me, you South American, אין כאן שום דבר גזעני?

לא מאמין שאנחנו חוזרים לסאגה הזאת, אבל מילא...

The Lane, יש כאן בפורום מספיק אוהדים של ליברפול שיש להם שכל והיגיון בראש, ואשר יודעים לא לתת לרגשות להעפיל על שניהם.

הבחור שציטטת הוא ממש לא דוגמא לאחד מהם.

נערך לאחרונה ב: ‏28/1/12
  8. Wazza Member

Merseyside Police are reviewing TV footage after claims that a fan made a racist gesture during the Liverpool-Manchester United cup tie.

9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

את טענותיך להתאחדות תפנה להתאחדות. כשסוארס בעצמו מודה שאמר "נגרו" ולו פעם אחת, אין לכם שום תירוץ (אמיתי) להפיל את האשמה על אברה. שקרן? הצחקתם אותי. או שעכשיו אנחנו חוזרים להאשמות הלא מבוססות שלו נגד פינן, הגם שלא היו ולא נבראו?

קונטקסט אינו רלוונטי באנגליה. לבן לא אומר לשחור נגרו.

10. פול סקולס Member

בינגו.

אם לקחת את זה טיפה יותר רחוק, אני רוצה לראות ראפר מאורוגוואי אומר "Niggaz" באמצע שיר במועדון בארה"ב ואח"כ מנסה להסביר שבמדינה שלו זה בעצם אומר שלום או משהו כזה.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי מה שעלה בדיון של הגביע, שכר לימוד של שנה ללא תואר הוא דבר שגם ביונייטד עוברים, וזה לא אסון. כמי שזוכר היטב את השנים של אמצע העשור הקודם, תקופת 2004-2006, אני יכול לומר שאי אפשר להשוות בין השתיים. אז באמת היו סימני שאלה גדולה לגבי המקום אליו אנחנו הולכים. עכשיו אין לי. אנחנו הולכים למקום טוב מאוד. אולי הפציעות ימנעו מאתנו דברים טובים העונה, אבל הקבוצה במצב טוב מאוד, לטווח קצר וארוך.

12. Wazza Member

חבל מאוד שהפציעות הם אלה שימנעו מאיתנו דברים העונה. זה ממש מתסכל
    וכל כך מעצבן אותי כל הזמן לראות את קלברלי בטוויטר מצייץ קרוב לחזרה, רק עוד קצת, מתאמן, רץ, לא יכול לחכות כבר לחזרה שלי! כבר יצא לי החשק לראות אותו משחק שוב העונה... כל כך קיוויתי לראות אותו והפציעה המטומטמת שלו משביתה אותו לרוב העונה? שלא ישחק בעונה הזאת כבר.. גם כשהוא יחזור להיות כשיר הוא לא יחזור לשחק בקלות רבה.

13. alexshw Member

אם אכן הפציעות ימנעו תואר אליפות, נקווה שלא, זה באמת חבל, אבל לא משהו שחא קרה בעבר, כאשר פציעה של קין למשל פגעה קשות בכל העונה של יונייטד.
    אין מה לעשות חלק מהמשחק.

14. פול סקולס Member

קלברלי צריך להפעיל את הראש שלו.
    כל הציוצים האלה בטוויטר מפתחים ציפיות אצל האוהדים (בלי לדעת האם הצוות הרפואי שלנו אכן חושב שהוא 'קרוב לחזרה') וזה חבל.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלברלי בסך הכל אומר מה שהוא יודע, אני לא רואה את הבעיה בכך. זה שהאוהדים קופצים קדימה ומתחילים לחשב מתי הוא חוזר מבלי לדעת - הרי הוא לא נתן תאריך - זו בעיה שלהם... אני מעדיף לדעת את המעט שיודעים מאשר להישאר באפלה, שזה המצב שלנו כרגע לגבי כמה מהפצועים היותר טריים כמו ג'ונס, נאני ורוני. מישהו אמר תכל'ס מה המצב שלהם?