כן, זה רק שעה ברכבת. נסעתי לשם בשנה שעברה וגם עשיתי את הדרך מתתנת הרכבת בבלקבורן לאיווד פארק ברגל, כ-20-25 דקות דרך מרכז עיר אנגלי טיפוסי.
סקולסי המגרש של בלקבורן לא כל כך רחוק. קו אוויר מהאולד טראפורד זה רק 20 מייל, במכונית זה בין 26-38 מייל. תלוי בנתיבים שבוחרים. הנסיעה ברכבת היא כ55 דקות, תוסיף לזה את ההמתנה ואת ההליכות בקטעים בין לבין, וזה יהיה בערך שעה ו45.
הרסרבס של יונייטד ניצח היום 6-0 את הרסרבס של ניוקאסל (W. Keane 33, Soderberg o.g. 53, Petrucci 64, 90, M. Keane 68, Massacci 84)
הראש כבר מתחיל לחשוב על אנפילד בשבת: http://www.youtube.com/watch?v=YlwCUVJAR8A&feature=related http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/396713_10150521831452746_7724542745_9268427_269643730_n.Xxx
מישהו יכול לעדכן אותי על מצב הפצועים למחר? מי בספק, מי בטוח לא ישחק? הבנתי שיש בעיות עם נאני ויש סיכון שהוא יהיה בחוץ לכמה שבועות, ולרוני יש גם פציעה מסוימת שעלולה להשאיר אותו מחוץ לסגל למשחק מחר. ומה עם קלברלי לעזאזל? כל שבוע הוא מצייץ מחדש שהוא קרוב לחזרה, מה נסגר איתו?
וואו. ---------------------שוער----------------- מגן שמאלי---- פרדיננד ----- וידיץ' ---- ג'ונס ----אנדרסון----קלברלי----קאריק---- ---רוני------אואן------יאנג (ספסל: פלטשר). אחלה קבוצה.
לא ברור עדיין אם זה מצחיק, מדאיג, מייאש או כל דבר אחר. בהרכב כזה אפשר להפתיע פה ושם ולחבר משחקים יפים, אך גם ההפך מכך. איך שזה לא יגמר, אי אפשר לבוא בתלונות לאף אחד אם נראה לא טוב. מצב מאוד לא מעודד.
אני מתגעגע לימים שבהם יכולנו לתהות ביחד כמה שעות לפני משחק עם מי פרגי יבחר לעלות, בהתאם ליריבה וכו'. עכשיו... זה נראה כמו מותרות. פאקין הל.
Rio Ferdinand, Phil Jones, Wayne Rooney, Nani, Michael Carrick, Patrice Evra, Fabio Da Silva are all in the MUFC announced squad for tomorrow. הם רשומים לסגל של מחר, כמובן שזה לא מבטיח שהם יעלו בהרכב ו/או בספסל.
אין לי כח להגיב על המשחק. אתה מקפיא שוער על הספסל במשך כמה שבועות ואז מחזיר אותו לאנפילד. פשוט גאונות לשמה. עכשיו צריך להריץ דווקא אותו כמה משחקים בהרכב, כי אם מחזירים את לינדגארד (שאמנם לא עושה טעויות אבל גם כן לא מציג יכולת עילאית) זה לקבור את דה חאה עוד יותר לתוך בור הטעויות והמחיר. הוא צריך לפתוח בבית מול קבוצה קטנה שבה נשמור על שער נקי (אם זה לא יותר מידי לבקש משחקני ההגנה שלנו לא לישון). הוא עושה המון טעויות, הביטחון שלו ברצפה, אבל אני מאשים את צוות האימון הרבה יותר מאשר את דה חאה. משלמים את מחיר הנדנדה בשער בריבית דריבית.
זה לא רק דה חאה. גיגס היה נוראי היום, איבד המון כדורים, מנסה לעשות את הקילר פס כל הזמן וזה פשוט לא הולך. שילמד מסקולס וישחק פשוט.
עניין ה"קילר פס" של גיגס הוא אכן תופעה מעצבנת (דווקא היום לא שמתי לב שהוא מנסה לעשות את זה כל שנייה וחצי), אבל זה לא שהוא היה גרוע, אלא הוא נראה כמו מה שהוא אמור להיראות- ווינגר בן 38 שמשחק מול ילד בן ~20 שמשולהב מאנפילד. הגאונות של גיגס בשנה וחצי האחרונות היא מה שהיה יוצאת דופן, לא איך שהוא נראה היום. נכון שההוצאה של סקולס בסוף עלתה לנו במשחק, אבל אין את מי להאשים, אלא אם הדרישה היא לשמור על ה 1-1 ולהביא את ההכרעה הביתה. זה לא נראה טוב עם וולבק לבד בחוד, וסקולס היה עייף. אני לא יודע מי היו אצלנו על הספסל, אבל אם כבר מחליטים לעבור ל 2-4-4, מעניין היה לראות את קאריק עם ג'ונס באמצע, ולנסיה ו-וולבק באגפים, הרננדז וברבאטוב למעלה [פחות כי זה איזה הרכב מנצח, יותר כי סקולס (עייפות) וגיגס (יכולת) היו צריכים לרדת מן המגרש]