מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Eric Cantona Member

"It was important to win after City had won their game, but the manner in which we won was the more pleasing thing for me. We played really adventurous football, we were positive and had great belief in ourselves."

- Sir Alex Ferguson

http://www.manutd.com/en/News-And-Features...irates-win.aspx

הפציעות האלו, הפעם זה כבר ממש יושב כבד על הגב. אולי נעלה כך ונקווה שעד המשחק מול ליברפול כמה קליברים רציניים יחזרו מהפציעות:

Jones-Ferdinand-Vidic-de Laet
    Fletcher-Cleverley-Anderson-Nani
    Young
    Owen

קאריק מחליף ראשון.

2. Selby Member

tomclevz23 Tom Cleverley
    Another successful day of rehab not far off now!

יש תסריט שבו הוא חוזר לאנפילד? האמת היא שלגבי חזרה מפתיעה של פצועים ביונייטד אני תמיד אופטימי אבל הבעיה היא שהעונה על כל שחקן שחוזר נפצעים שניים או שלושה.
    בכל מקרה אני לא חושב שנראה את ההרכב הכי חזק שלנו ואני מתכוון כמובן בהתחשב בפציעות כי ההרכב האמיתי הכי חזק שלנו יותר דומה לרשימת הפצועים שלנו. אז לא נראה את ההרכב שרץ במשחקים האחרונים. לא כי אנחנו לא רוצים לנצח, אנחנו מאוד רוצים אבל חייבים להמר קצת עם ההרכב אחרת לא נשרוד את רצף המשחקים שלאחר מכן וצריך לקחת בחשבון שלא משנה איזה הרכב נעלה יפצעו 2-3 שחקנים. בשלב הזה זה יהיה די נאיבי מצד הצוות לא לצפות לפציעות בכל משחק(בטח ובטח באנפילד במשחק גביע ובנסיבות הנוכחיות) ואני אומר את זה בשיא הרצינות. יש לנו אולי את הסגל הכי עמוק בהיסטוריה של המועדון ועדיין הוא מרגיש כל כך רזה העונה, זה מטורף. כאמור זה יהיה נהדר אם קלברלי יחזור אבל אין לי בכלל מושג אם זה אפשרי אפילו תאורטית. הרננדז מאוד מתאים למשחק ואפילו שהוא לא בכושר ואני לא אופתע לראות את ברבאטוב לצדו. גם פארק(גם מאוד מתאים) יפתח בהרכב כנראה ובכל מקרה אחד מנאני/ולנסיה אמור לפתוח על הספסל. סקולסי כנראה שמור למשחק נגד סטוק אבל אני לא יודע מה המצב של קאריק. בהגנה נאלתר משהו עם מה שיש כרגיל ובשער לינדגארד חייב לפתוח, אני מאוד שמחתי לראות אותו פותח במשחקים האחרונים ברצף ומאוד מקווה שעכשיו הוא השוער הראשון שלנו באופן קבוע.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שזה הגיוני ולא הוגן לזרוק את קלברלי חזרה ישר למשחק כזה, גם אם הוא כשיר. לגבי הענקת מנוחה לשחקנים... אני לא יודע אם זה אפשרי במשחק כזה. ולמרות שיש בכך סיכון מסוים, הייתי אומר שסביר יותר שנבצע שינויים (בודדים, כאילו שיש לנו המון אופציות) נגד סטוק.

4. Wazza Member

לא יודע למה יש עדיפות על לינדגארד. בכל מקרה אני מאוכזב משני השוערים במשחקים האחרונים, דה חאה משחק שלישי רצוף לא פותח(או שזה קשור לבעיות ראיה שלו), ולא אכפת לי כבר מי יפתח בשער. לא יודע איך הסגל שנותר לנו ישרוד את כל המחזורים הקטלניים שבאים בלי אף פציעה נוספת.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

יש לי הרגשה שאברה לא ישחק באנפילד, בהתאם לנוהל החדש של פרגי להשאיר בחוץ שחקנים (שחקנים...בדרך כלל רוני) מול קהל עוין, מה שיהפוך את ההגנה שלנו לעוד יותר דלילה.

6. פול סקולס Member

לא אוהב המדיניות הזאת. מה הם בובות חרסינה?

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לפי קצב הפציעות כנראה שכן...

גם אני לא אוהב את זה, אבל אולי זה הכרחי. זאת סתם השערה שלי אגב, אברה טיפוס שונה מרוני, עם הרבה יותר ביטחון עצמי ואולי פרגי יסמוך עליו.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדה חאה אין "בעיות ראייה" שאין לחלק גדול מהאוכלוסיה. הבחור קצר רואי, זו לא טרגדיה וזה לא ישפיע על הקריירה שלו. זה לא משפיע גם על המצב כרגע. פרגי החליט (באיחור, מצטער) שצריך לבחור בין השניים ולא לעשות נד נד.

9. StevieG Member

באווירה הנוכחית, הנוכחות של אברה באנפילד לא תתקבל בקלות. בוודאי שלא ע"י האוהדים, ואני מקווה שגם לא ע"י השחקנים. הזעם כלפיו הוא עצום מבחינת האוהדים, ובאווירה כזאת ובמשחק כזה כל אחד יכול לאבד את שלוותו. זה מעבר לשריקות בוז. זה קריאות וקללות באופן רצוף כל המשחק. זה לא פשוט.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ומה בדיוק אתה מקווה שיעשו השחקנים? יקראו לו נגרו?

אין לליברפול על מי לכעוס אלא על עצמה. אז מילא, האוהדים, הם גם כך עם לא רציונלי, בכל מועדון. אבל השחקנים? שיתרכזו בכדורגל.

11. StevieG Member

בוא לא נשחק משחקים ונעשה מכולנו תמימים. כולנו יודעים למה אברה ויונייטד הגישו את התלונה. וכולנו יודעים שזה לא בגלל שאברה נפגע מהאמירות, כי לא היה ממה להפגע. בן אדם כזה הוא חלאה בלתי ספורטיבית, ולא מגיע לו שום כבוד. אז אני מקווה שלא יילחצו לו את היד, לא ידברו איתו על המגרש, וייתנו לחלאה את היחס שמגיע לו. בשם החבר לקבוצה. ואין פה שום עניין גזעני או משהו. הוא מקבל את היחס הזה כי הוא חלאה, ולא בגלל שהוא נגרו.

12. שםמשתמש Member

13. שםמשתמש Member

כן, וסוארז שכל משחק צולל לפחות פעמיים בלי סיבה, גם הוא חלאה בלתי ספורטיבית. וגם דאונינג שצולל כל הזמן, ואדם, וג'רארד, וחצי מהקבוצה הזאת.

נערך לאחרונה ב: ‏24/1/12
  14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגובה טיפוסית לליברפול בכל הפרשה. סוארס אומר נגרו, ואברה הוא החלאה והוא לא בסדר והוא זה שצריך להתייחס אליו כאל מצורע. ליברפול איבדה את הכיוון ולקחה איתה את האוהדים שלה. אני מקווה שתיקון הדרך בו הם התחילו (בצורה פאתטית, אבל לפחות הם מנסים) יתבטא גם במשחק הזה.

15. Wazza Member

Nick Rubery (Morrison's agent):

"At the end of the season, without a contract, Ravel may leave Manchester United
    whether the club like it or not."

נערך לאחרונה ב: ‏24/1/12