מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

וולבק ענק. ענק. וגם גבר אמיתי בנוסף לכל. הוא היה יכול לחפש את הנפילה במהלך שלאחר הטעות של מרטסאקר, ויש מצב לא רע שהשופט היה שורק לעבירה ומוציא אדום לגרמני הכבד. אבל במקום זה הוא ניסה להמשיך ולחפש את השער.

חשבתי ברגע הנפילה שלו שפיל ג'ונס קרע את הרצועה הצולבת הקדמית. אחר כך שדר הקווים דיווח שמדובר בפציעת קרסול, שהן בד"כ פחות חמורות מפגיעות ברצועות הברך. זה נראה רע בכל מקרה, אבל אולי זה לא עד כדי כך נורא עבורו.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ללא ספק. זה כל כך מתסכל לסיים משחק מוצלח עם ניצחון נהדר, אבל לדעת שמעבר לשמחה של הערב אי אפשר לחייך יותר מדי לגבי המשמעות זה להמשך העונה עד שנדע מה קורה עם הפצועים. יש גבול כמה נחזיק מעמד בלי כל כך הרבה שחקני מפתח, עם כל כך הרבה פציעות שוב ושוב.

3. AW forever Member

הנוק אאוט של פרגוסון לונגר ברמה הטקטית היה שהסקוטי ראה את ארשאבין, אמר תודה רבה והכניס את פארק כדי לתקוף עם ולנסיה ופארק מהאגף המופקר. בכלל, זה היה ברור שהמצב באגפים של ארסנל הוא עגום ויונייטד ייצרו את שני הגולים ואת כל ההתקפות המסוכנות שלהם מהאגפים הפרוצים.

4. alexshw Member

אני חושב שברמה הבסיסית כל אחד הבין שיונייטד צריכה לשחק דרך האגפים החלשים של ארסנל, שהגיעה בלי אף מגן טבעי בהרכב.
    אם נאני היה יותר תכליתי, ההפסד של ארסנל היה יותר כואב.

5. פול סקולס Member

אני מתעצל לבדוק, אבל אולי מישהו יודע, האם לאורך השנתיים-שלוש האחרונות אנחנו אכן סובלים מפציעות הרבה יותר משאר יריבותינו לצמרת?

זה מרגיש לי ככה, אבל בעצם יונייטד היא הקבוצה היחידה שאני עוקב אחריה ברמה כזאת שאני יכול לדעת כל שבוע מי כשיר ומי לא, אז אולי אני טועה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/1/12
  6. WellNeverDie Member

למה רפאל יצא?
    באמת יכול להיות שפרגוסון כל כך כעס עליו שרץ למתרפצת ואז איגרף את הדשא במקום לדהור חזרה להגנה, מה שהוביל לשער, ולכן הוציא אותו?

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין תשובה לגבי רפאל וספק אם נקבל כזו. אני אישית לא מאשים אותו בכלום, לא ישירות בכל מקרה. לצאת למתפרצת 20 דקות לסיום זה בסדר גמור. להכות בדשא במקום לדפוק ספרינט להגנה זה הרבה פחות בסדר, אבל במקרה הספציפי הזה הוא לא היה יכול למנוע את השער. גם יוסיין בולט לא היה חוזר בזמן.

8. Wazza Member

בשלוש שנים האחרונות אני חושב שאנחנו עם הכי הרבה צרות בנוגע לפציעות..
    לפני שנתיים הפציעות הכריעו על האליפות(קאריק ופלטשר היו צריכים להיות בלמים)... מקווה שהשנה לא יהיה אותו סיפור.

9. פול סקולס Member

לא שמתי לב שרפאל דפק על הדשא במקוום לחזור להגנה- אם כן, זו באמת שגיאה גדולה.
    מכאן ועד להאשים אותו כמו שעשה זאביק זלצר בנחרצות כזאת? נו באמת.

הוא הגיע למצב טוב בתוך הרחבה של ארסנל, שבאותה מידה יכול היה להסתיים בכדור רוחב מסוכן או משהו כזה.

האמת, אני לא מוצא אשם ישיר בשער שלנו. ולנסיה 'אפשר' לצ'מברליין למסור כדור עומק- וואללה, הוא לא מגן מטבעו. אוואנס "לא נצמד ל RVP מספיק"? מה לעשות, לפעמים כשחקן הגנה אתה מאבד את היריב שלך. הכדור עבר לו בין הרגליים? אם היה פוגע לו באחת הרגליים היינו משבחים אותו על סגירה טובה.

ככה זה. משום מה תקשורת הספורט בטלוויזיה הישראלית מתעקשת לעשות מכל דבר שחור או לבן.

10. WellNeverDie Member

אני לא חושב שפאל אשם בשער, בכלל. אני פשוט בויכוח עם אבא שלי למה פרגוסון הוציא אותו, והאמת שזה נראה דיי הגיוני. שוב הוא נפצע? מה הוא עשוי מחרסינה?
    וגם ג'ונס, שראיתי אותו כשור אנגלי - נפצע שוב ושוב, ומשטויות. זה מתסכל, בטח שיש לנו משחקים מול ליברפול (בית וחוץ) טוטנהאם, צ'לסי וצמד משחקים מול אייאקס.

11. alexshw Member

כה אמר פרגוסון:
    "He's so brave and determined to win the ball but he'd already been booked and I thought with the crowd getting up and if he made another half-bad challenge he might be in trouble. Mike Dean has sent him off before and I just thought it was best to get an experienced player like Valencia back in there [at right-back] and bring on the experience of Park and Scholes to try and see the game out."

12. AW forever Member

ונגר נתן לו מתנה בדמות ארשאבין העצלן במקום AOC, ופרגוסון החליט להוציא מזה את המקסימום ולהציב שני שחקנים מהירים על הקו. checkmate

13. פול סקולס Member

לא היה נראה שהוא פצוע, ופסלתי את האופציה שפרגוסון מבצע את החילוף כדי לנזוף בו.
    הוא רצה את ולנסיה ופארק באגף, ולהוסיף לזה את המזג של רפאל... makes perfect sense

14. ShaiG Member

אני כבר רואה איך הפציעות האלה יהרגו אותנו.. עוד סיבה לעבות את הסגל אפילו יותר, אפילו אם זה יכלול 2-3 השאלות עד סיום העונה.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה קל מאוד לומר וקשה מאוד לעשות. כמה מועדונים בדיוק ששים להשאיל שחקנים טובים באמצע העונה? רוב הסיכויים שניאלץ להמשיך עם מה שיש. גם ככה עם המזל שלנו, כל שחקן שנביא ייפצע מיד.