מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל השיחה בעייתית מבחינתי מאחר שאנחנו לא יודעים שהבעיה בעניין רכישת קשר היתה טמונה בכסף. כלומר, אני בטוח שאם היינו פשוט זורקים עוד כסף על סניידר ואינטר, היינו יכולים להביא אותו, אבל המגבלות שלנו אינן תמיד קשורות במה שאנחנו יכולים להוציא אלא במה שאנחנו מוכנים להוציא. כך שאינני מאמין שרכישת דה חאה מנעה מאתנו להביא שחקן כזה או אחר.

בלי קשר, שוער היה מאסט, ולא סתם שוער - אלא שוער תותח, לא גיבוי זול לקושצ'אק (לא מספיק טוב לשוער ראשון, אפילו לא קרוב) או ללינדגארד (לא היה מוכח בגרוש בקיץ, וגם עכשיו זה קצת מוקדם להכריע).

בקיצור, מי שרוצה לשאול למה כיוונו רק לסניידר, בהחלט יכול. מי שרוצה לתהות למה לא הבאנו קשר, בהחלט יכול. למה להפיל את זה על עניין השוער ודה חאה? לא בגלל דה חאה לא הבאנו קשר, בדיוק כמו שלא בגלל שאנחנו תמיד, תמיד, תמיד מחפשים כישרונות צעירים גדולים, לא מגיע קשר משמעותי עכשיו. אנחנו מועדון מספיק גדול כדי לעשות יותר מדבר אחד במקביל....

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה ממש בולשיט. בארטון בחצי העונה הראשונה שעברה נתן יכולת פנטסטית ויחד איתו ניוקאסל עשתה אחלה תוצאות ועוד בתור עולה חדשה. איפה הוא ואיפה גיבסון המוגבל.

3. Wazza Member

בקיץ אני כמעט בטוח שיבוא קשר, ואני חושב אולי 2 קשרים. אחד הקשרים לדעתי יהיה ניקולס גאיטן של בנפיקה.

4. Sir Alex Las' Killa

הוא קיצוני, האם יש באמת צורך בו כאשר אשלי יאנג למשל עולה כמחליף?

5. Wazza Member

הוא גם קיצוני וגם קשר התקפי.

6. ShaiG Member

לא יעיל. יש לך קיצוניים/התקפיים בשפע. נאני ולנסיה יאנג.. זה די והותר.
    אתה צריך גרזן באמצע. אמנם קלברלי לא רע כל כך, אבל סקולס וגיגס יפרשו מתישהו (לצערנו) וצריך קליבר חזק שם.
    הייתי מוכן לשים שם איזה סניידר כזה בכיף.
    מעבר לזה, אני לא חושב שבקיץ היה צריך לבוא שוער בומבסטי, לדעתי זה טוב לבנות לעתיד ודה חאה שוער לא רע, אבל אין מה לעשות זה כדורגל אחר לגמרי ממה שהיה שם, בדיוק כמו מה שהיה עם בארטז הליצן והווארד הסטלן. תן לזה זמן.

קשר התקפי היחיד שהייתי רוצה באמצע זה קאקא, לא אף אחד אחר.

7. alexshw Member

די כבר לכל האזכורים לקאקה. חסרים פצועים בקבוצה?
    קאקה כבר עד סוף הקריירה יהיה פצוע תמידי.
    אי אפשר לסמוך על שחקנים כאלה ולא צריך לבזבז עליהם כסף.

8. Eric Cantona Member

על מה אתה מדבר אלכס, קאקא חזר מהפציעה כמו שור. כל פעם שהוא נכנס מחליף בריאל הוא פותח להם את כל המשחק, פשוט גאון ומכונת התקפה מבריקה. הלוואי שיגיע, אפשר להביא אותו גם בסכום לא גבוה. מציאה!

9. Wazza Member

ריאל לא תרצה למכור אותו

10. Eric Cantona Member

אם הם חכמים בטח שהם לא ישחררו יהלום כזה, אבל מכיוון שמוריניו והמערכים ההגנתיים לא רוצה לעלות עם כל כך הרבה שחקנים התקפיים בכל משחק, גם רונאלדו, גם אוזיל וגם קאקא, אז יש מצב שבסכום סימלי יחסית בסטנדרטים של יימנו, נצליח לעשות את העברת השנה (אפילו גניבת השנה!). מי יתן וקאקא ילבש את מדי יונייטד, חלום.

11. -sAndmAn- Member

פצוע כרוני בן 30 שמאז מילאן לא מצליח לשחזר את היכולת שלו
    גניבה מטורפת זאת תהיה

12. Eric Cantona Member

הייתה לו פציעה אחת ארוכה אבל הוא בריא מזה זמן ומתפקד טוב מאוד. לדעתי יהיה יופי עבורנו לבערך 3 שנים, בואו תרגמו אותי באבנים וזהו.

נערך לאחרונה ב: ‏21/1/12
  13. Sir Alex Las' Killa

ראית אותו בכלל משחק במילאן שאתה משווה? מהרגע הראשון בריאל הוא נראה רע, אז אתה רוצה שנחתים אותו עכשיו אחרי הפציעות? אתה ספקולטור מטורף.

נערך לאחרונה ב: ‏21/1/12
  14. Vanitas Member

אולי הוא כן טוב ואולי לא, מה שבטוח קשר תוקף זה לא דחוף לנו. ההתקפה שלנו טובה בנתיים, אין לי תלונות. קשר הגנתי יכל לעזור, אם כבר חושבים אילו עמדות רוצים לחזק. יתן לנו את האקסטרא שחסר לנו.

15. ShaiG Member

זה בדיוק מה שאמרתי. קשר אמצע שיחזיק את המרכז הרבה יותר קריטי כרגע מקשר התקפה, רק אמרתי שאם כבר קשר התקפה אז זה קאקא. מצטער חברים לכל המאוכזבים מהפציעות של השחקן המדהים הזה, אחרי מה שהוא עשה לנו במדי מילאן.. אין מצב שאני "אסבול" לראות אותו ביונייטד. רוצה אותו גם בגיל 71.

קשר אמצע צריך גרזן אמיתי, אין מה לעשות. הבעיה שאין הרבה מדי אפשרויות בשוק.
    וצריך מישהו ברמה של אסיין/דה רוסי/טורה לפחות.
    וכולי תקווה שכל אדם שמעריך כדורגל אפילו לא יעלה שמות כמו בוסקטס, שלדעתי הוא בושה לענף בכלל.