מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הנוער שלנו ניצח 2-1 את זה של דרבי קאונטי בגביע האנגלי הערב, צמד לבארמבי ג'וניור. עושה רושם שהילד שחקן.

2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

יונייטד מעוניינת במאנקיו

לא יודע עד כמה האתר הזה אמין, אבל בספרד כבר הזכירו את העניין הזה שיונייטד מעוניינים בחאבי מאנקיו (מגן ימני בן 17 של אתלטיקו ב' וספרד עד גיל 19)

נערך לאחרונה ב: ‏19/1/12
  3. Eric Cantona Member

קצת צעיר, אלא אם כן הוא כישרון ענקי. כאחד שבטח קצת ראה אותו משחק, אתה יכול להגיד משהו עליו?

4. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלבד סיפורים על כך שהוא מבטיח וכישרוני לא היו דברים אחרים ששווים איזכור, ראיתי אותו במשחק אחד בגביע והשלים 90 דקות והיה נחמד, אבל בוא לא נשכח שהוא רק בן 17 ככה שאם באמת יש פניה זה עם מחשבה לשנים הבאות ולא משהו לשנה שנתיים הקרובות

5. StevieG Member

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו, כדורגלן שמרכיב משקפיים, משחק עם עדשות מגע וייפטר מהעניין בלייזר. מה אני אגיד, איזו מבוכה! איך בני אדם חיים ככה....

נערך לאחרונה ב: ‏20/1/12
  7. מזגן Member

וואו כל כך טיפוסי שדוקא אתה תביא כזאת כתבה מתגרה ומיותרת.

8. פול סקולס Member

אתה שובר את השיאים שלך כל פעם מחדש. ואני בכלל לא מבין למה כולם מדברים על המחיר ששולם בעבור אנדי קארול. יש לו בעיות במערכת העיכול והוא רגיש לדיגדוגים בכף הרגל. זה מסביר הכל.

אה ו... 20 מיליון ליש"ט על סטיוארט דאונינג :aaarofl:

9. Wazza Member

גם לסקולס יש בעיות ראייה, או היו.

10. Eric Cantona Member

אין כמעט בעיות כיום שאי אפשר לטפל בהן, זאת לא הבעיה. המגמה בחלון הזה שאנחנו במרדף אחרי צעירים בעיקר שלא יתנו תפוקה לקבוצה בחצי העונה הקרובה, מדאיגה. זאת אומרת שלא הופקו לקחים מהקיץ. למען ההגינות גם צריך לומר, ש 18 מיליון עבור שוער שהוא עדיין ילד שלא הוכיח דבר בזמן שיש לנו כבר 2 שוערים טובים, זה שפיכת כסף למקומות הלא נכונים ואיפה שהכי פחות דחוף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/1/12
  11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

קאנטונה, עם יד על הלב, אם בפתיחת העונה פרגי היה מחליט שהשוערים שלנו לעונה הקרובה הם לינדגארד וקוזצ'אק/עמוס, היית רגוע? אני לא, ואני עדיין לא משוכנע שלינדגארד כזה גדול.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ולנושא אחר-דניאל שותה-מים בדרכו ללסטר.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הו, אם היינו נכנסים לעונה עם לינדגארד וקושצ'אק (הוא שוער טוב? על סמך מה? אלוהים ישמור אותנו אם הוא היה השוער הראשון הקבוע שלנו) היו שוחטים את פרגי ושוחטים את הגלייזרים בטענה שהקמצנות שלהם על רכש הורגת אותנו ומביאה אותנו למצב שאין לנו את האיכות הראויה בשער. שוער היה מאסט, ראשון ברשימת הרכש, ודה חאה טאלנט ענק. לפעמים יש לכך מחיר בדרך. רונאלדו ורוני לא עמדו בשער, אבל לא שילמנו מחיר מסוים על ההמתנה עד שיתבשלו? שילמנו ועוד איך, כי לא קנינו את המוצר המוגמר אלא בחרנו בצעירים מוכשרים. סבלנות!

לגבי חלון ההעברות הזה, לא זיהיתי שום מגמה. היה ברור שהסיכוי להביא רכש משמעותי קלוש ולא זכור לי שהחתמנו מישהו, בוגר או ילד, כך שאיני רואה מגמות. יונייטד, בכל מקרה, תמיד תחפש צעירים מוכשרים ואף פעם לא תגיד "טוב, עכשיו אנחנו מפסיקים לחפש טאלנטים צעירים, יש לנו מספיק". אפשר לעשות את שני הדברים במקביל.

14. Wazza Member

The Independent claim Ravel Morrison's agents are demanding £30,000-a-week from a new contract while United are offering £12,000. Roma are the latest club linked with the teen talent.

בן אלף... גם כן אני במקום מוריסון הייתי מת לשחק אפילו בשביל 200 ליש"ט לשבוע, זה גם יותר מידי.

15. שםמשתמש Member

מה אתם רוצים ממנו, הקבוצה שלו מתחרה על מקום 6, זה מתסכל.