עד כמה מבוססת השמועה שברבאטוב מיועד לאייש אצלנו את עמדת החלוץ המחליף? יש עוד גורם למעט הסאן שאימת את האפשרות?
מה הבעיה עם זה שחלוץ ברמה של ברברטוב ייחזק את הסגל שלכם ויהיה מעין אס על הספסל או גיבוי לגומז? הוא עדיין מלך השערים של הליגה האנגלית בעונה שעברה אם אני לא טועה, ושחקן מעולה בלי שום קשר. מעבר לזה שהשכר שלו בטח יהיה נמוך יותר מאשר הוא עכשיו ביונייטד בעקבות הגיל. ככה יהיו לכם, כמה? 3.5 חלוצים- גומז, ברבה, פטרסן ומולר שיכול גם לתפקד כחלוץ, לא? אני לא רואה בעיה עם זה, במיוחד שברבה מכיר את הליגה הגרמנית והצליח בה לפני כן.
לא יודע עד כמה בארבטוב מתאים לקבוצה גדולה כמו באיירן. בטח עם המשכורת שהוא מביא איתו שהיא לטעמי גבוהה מידי עבור מישהו שאמור להיות החלוץ השלישי או הרביעי ברוטציה. בסופו של דבר, בארבטוב לא הצליח ביוניטד. אני לא מאמין שחוסר ההצלחה שלו היא רק בגלל שהוא לא מתאים לסגנון של יוניטד. שחקנים גדולים, אלה שהם באמת גדולים, יצליחו בכל מקום. בטח כשהם מקבלים הזדמנויות לאורך שנים עם שחקנים שונים וסגנונות שונים. בסופו של יום, ניתוח קר ואמיתי מראה שבארבטוב, לאור הכסף ששולם עליו, לאור הציפיות ממנו, והכי חשוב לאור התפוקה שלו יחסית לצאנסים שקיבל, היה מקסימום עוד שחקן שעבר ביוניטד, שחקן בינוני עם ניצוצות, לא יותר, יתכן שבעני אחרים אפילו פחות.
ברבאטוב הוא שחקן של משחקים בודדים בעונה. לא היה מלך שערים יותר שקרי ממנו בפרמייר ליג. עשה את המנה שלו בעונה שעברה מאיזה 11-12 משחקי ליגה מתוך בערך 35 בהם שותף. זה אומר הכל. עדיף שחקן שמבקיע גול אחד 5 משחקים רצוף, משחקן שמפציץ חמישיה ונעלם ביתר 4 משחקים.
ההודעה שמעליי היא ניתוח מדויק לקריירה שלו ביונייטד, אבל הוא ממש לא היה כזה בלברקוזן, ויותר חשוב מכך, בטוטנהאם (שהרי בליגה האנגלית עסקינן). כמו כל דבר שקשור בכדורגל, זה מכלול של פאקטורים. הלחץ במועדון כמו יונייטד, המחיר ששולם עליו, השיטה שלנו שפחות התאימה לו, וכן, גם היותו לא אחד מכדורגלני העל שיהיו טובים בכל מקום. הוא כדורגלן מצוין וחלוץ שבנסיבות מסוימות יכול לתת תפוקה גבוהה מאוד, אבל במנ. יונייטד אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להחזיק שחקנים במעמד כזה ומשכורת כזו כשהמצב שלהם על המגרש תלוי בכל כך הרבה "אם ואם ואם...". אני זוכר בזמנו ש Gass12 דיבר על כך שברבאטוב הוא נכס שצריך לעשות הכל כדי לחלוב ממנו כל טיפת כישרון (תגובה שלא הסכמתי איתה, אבל אחריה שהיא נכתבה הבולגרי דפק איזו שלישייה או משהו כזה, לא זוכר בדיוק) ואמיר ענה לו במשפט שאהבתי, שהלך בערך ככה: "אחרי הכל, אנחנו מנצ'סטר יונייטד, לא מנצ'סטר ברבאטוב".
לברבטוב באמת היה לא ממזמן איזה רצף של 3 משחקים שבהם הוא כבש 6 שערים מה שכן הוא פשוט מקרה קלאסי של חוסר התאמה לקבוצה מעין פורלאן מחודש כי כדורגל יש לבן אדם ומדובר בחלוץ מאוד מוכשר שהצליח גם בלברקוזן וגם בטוטנהאם יפה מאוד גם מבחינת ממוצע כיבושים וגם מבחינת יכולת טכנית זה לא שהוא שכח לשחק פתאום במדי יונייטד אני מאמין שיש לו עוד מה לתת בקבוצה שתתן לו לפתוח כל משחק והוא יהיה אחד השחקנים המובילים שלה
אולי עוד הוכחה לכך שסטטסטיקה יכולה לפעמים להיות השקר הכי גדול. ראינו אותו משחק אצלנו ולמעט פעמים אחדות, פשוט לא הלך לו, הוא לא השתלב. פרגי כנראה חושב לשחרר אותו הלאה, ושלא במקרה.
ריצ'י דה לאט חזר לקבוצה לאחר השאלה בנוריץ: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/...loan-spell.html לאור העובדה שהוא כבר נמצא אצלנו ושיתכן ששוב תהיה לנו בעיה באגפים בהגנה, בהחלט אפשר לחשוב עליו כמגן גיבוי למקרה הצורך.
הרי זה מבורך. פרגי עובד לאט ובשקט ולא נותן לשום דבר ללחוץ עליו ולעשות מהלכים יקרים ופזיזיים. אכן יש לו נתונים פיזיים טובים למגן, אבל מכיוון שמדובר בפרגסון ובקישור בעייתי, אולי הוא יעשה לו הסבה לקשר הגנתי. מי יודע.
הוא נפצע במשחק נגד טוטנהאם ונוריץ' היא זאת שהחליטה לוותר על ההשאלה ולהחזיר אותו למנ' יונייטד. מהמעט שראיתי ממנו, קשה לי להאמין שהוא אי פעם יתקרב לשבת על ספסל המחליפים שלכם.