מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. פול סקולס Member

יש לו חתימה של סלטיק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

2. skyday20 Member

יש לו חתימה של ספורטינג ליסבון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

3. nwish Member

יש חדשות בנוגע לפציעה של דני וולבק? אם או לכמה זמן הוא ייעדר?

4. פול סקולס Member

נו, אז ליידסון מוסר ד"ש (ואם הוא כבר לא משחק שם, עזוב אותי באמא'שך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx )

5. WellNeverDie Member

מה שמחכה לנו בחודש וחצי הקרובים, פחד אלוהים.
    ארסנל בחוץ בליגה, ליברפול בחוץ בגביע, סטוק בבית ל"רגיעה" מסוימת ואז צ'לסי בחוץ, ליברפול בבית ולאחר מכן מפגש כפול מול איאקס. רגיעה יחסית אצל נוריץ' ואז אצל התרנגולים בחוץ. אסור לפשל בשום משחק במסגרות האנגליות כי הפסדי הנקודות לניוקאסל ובלקבורן היו קריטים. ארסנל ירצו לנקום, ליברפול תמיד פי 2 מהיכולת שלהם נגדנו ובטח שזה באנפילד ובגביע, מפעל שיש להם סיכוי לא רע אם הם ידיחו אותנו והמשחקים מול צ'לסי וטוטנהאם בחוץ לא יהיו פשוטים.
    כל נקודה שנפסיד תהיה קריטית. תיקו מול ליברפול בגביע יתקע אותנו שבועיים אחרי במשחק חוזר וחבל, כי ורק עכשיו הסגל מתחיל שוב להתעבות יחסית ויהיה חבל לראות עוד פצועים בגלל העומס.

6. skyday20 Member

הוא קצת סובב את הברך, פרגי אומר שדני אמור להיות בסדר.
    http://l.yimg.com/bt/api/res/1.2/HUDBnNg9FISwDSnL47d4Bg--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD0zNDM7cT04NTt3PTUxMg--/http://media.zenfs.com/en_us/News/ap_webfeeds/c1b67f896c364901040f6a706700f404.Xxx

7. Eric Cantona Member

אני מאוד מרוצה מההתקדמות של הקבוצה בתקופה האחרונה למרות כמה מעידות לא נעימות, אבל יש דבר שלאורך זמן אני לא מצליח לקבל וזה מהקמצנות של הגלייזרים. עכשיו גם וולבק ופוגבה רוצים חוזים משודרגים. לא רק שמוריסון יכול לעזוב אנחנו יכולים לאבד גם את וולבק ופוגבה (שאמר שלא יעבור לסיטי, אבל למי כבר אפשר להאמין ביימנו).

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה ישר לקפוץ ולהאשים את הגלייזרים? אנחנו לא יודעים מה הצעירים הללו רוצים. אם להאמין לשמועות - ומכיוון שאנחנו מדברים על זה הרי שאנחנו לוקחים אותן בחשבון - אתה יכול לומר לי שהסכומים שהסוכן של פוגבה דורש הם כאלה שאנחנו צריכים לשלם לו? או משהו אפילו קרוב? אומרים שהוא דחה 15 אלף פאונד בשבוע. בחיי, כל זה לשחקן שעוד לא עשה כלום בכדורגל? לא רוצה, לא צריך. מגוחך בכלל לחשוב שלגלייזרים יש כל קשר לחוזים של ילדים מהמילואים.

לגבי וולבק אני לא מודאג, ולא אכפת לי מה כתוב בסנדיי מירור.

נערך לאחרונה ב: ‏15/1/12
  9. Wazza Member

וולבק לא חתם על חוזה חדש? אני זוכר שהייתה כתבה שעומדים להחתים אותו לחוזה חדש ולהעלות לו את המשכורת קצת, גם את קלברלי החתימו וגם את וולבק על חוזה חדש אם אני לא טועה, ולא הייתה איזו בעיה.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו לפני כחודשיים דיבורים על כך שוולבק עומד לחתום על חוזה חדש, אבל זה לא קרה. עדיין. אני רגוע במקרה שלו. הבחור מקומי, אצלנו מילדות, עבר את כל המחלקות, נשלח להשאלות, עבד שנים על גבי שנים כדי להיות שחקן מנצ'סטר יונייטד. עכשיו כשהוא כזה, הוא לא יוותר על זה.

11. פול סקולס Member

למה אי אפשר לוותר גם על פוגבה וגם על מוריסון?
    אנשים מדברים עליהם כאילו הם מינימום גיגס וסקולס. האחד בעייתי, השני בעייתי בדרישות השכר שלו. אז הם מוכשרים, וואללה יופי. אני רואה את השמות שלהם מוזכרים בתדירות גבוהה פי מיליון מקורי אוואנס, ג'וש קינג, דווידה פטרוצ'י וכו', ומה הם כבר עשו? קיבלו כמה דקות בקארלינג קאפ? נכתבו עליהם כל מיני שטויות בצהובונים?

מזה צריך להסיק שאסור בתכלית האיסור ששניהם יעזבו אותנו?
    פרגוסון והצוות שלו רואים אותם כל יום, ורק הם יודעים מה שצריך לדעת. השאר זה ספקולציות שלדעתי מיותר להתעסק בהן.

לגבי דני וולבק, לא רואה סיבות לדאגה.
    אז הוא עוד לא חתם, שיהיה. מעבר למה שאמיר ציין מעליי,
    לאן כבר יש לו ללכת?
    שלא תבינו אותי לא נכון, הוא מספק את הסחורה ואני מאוד אוהב אותו, אבל אם הוא יוצא מיונייטד, אף אחד לא יתייחס אליו כחלוץ וורלד קלאס שמגיע לו מקום בהרכב ליד מריו גומז / באלוטלי / דייגו מיליטו ושות'.

הוא עכשיו, כפי שהרננדז היה לפני כמה חודשים, שחקן הרכב באחד מהמועדונים הגדולים בעולם, מבלי שיהיה עליו קונצנזוס כאחד החלוצים הטובים בעולם (אפילו לא בקרב האוהדים שלנו). למה שיוותר על זה?

נערך לאחרונה ב: ‏15/1/12
  12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לגמרי לגבי מוריסון ופוגבה. כולנו רוצים לראות שחקני בית מצליחים (עד כמה שאפשר לקרוא לפוגבה שחקן בית), וכשמדובר בקשרים, בייחוד במקרה של פוגבה, כולנו בוודאי ובוודאי רוצים בהצלחתם וכמה שיותר מהר.

אבל הם ילדים שעוד לא עשו כלום בכדורגל, ואם הם עושים משחקים כאלה כבר עכשיו, מה יקרה אם באמת יצליחו (ואין שום ערבות לכך, ראינו מספיק כישרונות שלא יצא מהם דבר ברמה של יונייטד, זה באמת הטופ שבטופ)? כמה זמן ייקח להם אז לדרוש חוזה חדש ומשופר?

יונייטד מועדון הוגן. תצליח, תרוויח. הרננדס וסמולינג הגיעו, הצליחו ואחרי שנה וקצת קיבלו חוזים חדשים ומשופרים. קלברלי קיבל השנה חוזה חדש. אם הצעירים הללו לא מבינים שהם זכו בפיס - הזדמנות לצמוח ולהתפתח ככדורגלנים ולעשות זאת במועדון ענק ואצל מנג'ר מוכח בנושא - ושאם הם פשוט יתרכזו בכדורגל הכסף כבר ימצא אותם, אם הם רקובים בצורה הזו כבר בגיל 18, יש רק דבר אחד לומר: ביי ביי.

13. WellNeverDie Member

השמועות לגבי ברבאטוב בלברקוזן מתחזקות. הוא היה במטוס עם סוכנו ויש לא מעט פרסומים
    (http://www1.skysports.com/football/news/11667/7434994/Berba-set-for-Leverkusen-talks)

כנראה פרגי רצה למכור אותו, נתן לבחור כמה משחקים והוא נתן את השערים שלו כדי שנוכל לקבל עליו כמה גרושים ובנוסף החוזה שלו יהיה יותר שמן. העסקה טובה לכל הצדדים, כי במילא לא הייתי רואה אותו משאיר (עם כל החיבה של לשחקן הזה וכל התרומה שהוא נתן לנו בעונה שעברה).

אם זה באמת נכון, שיהיה לו בהצלחה.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש גם אפשרות אחרת. החזוה שלו נגמר בעוד חצי שנה, הוא יכול לחתום על הסכם מקדים עם מועדונים אחרים.

15. Gass12 Member

הכדורגל של היום הפך להיות חממה לסוכנים.כל ילד עם טיטול מחזיק סוכן
    כותבים עליך מילה ורבע באיזה עיתון זניח והסוכן כבר מבטיח לך את נשיאות ארצות הברית.ושלא תעיז לחתום על חוזה חדש.אני אשיג לך מליונים מהסיטי או מסן ז'רמן או מריאל מדריד או ממילאן.
    כשהם יתעוררו ויבינו שעזבו בית לטובת חדר בבית זונות יהיה מאוחר.
    שילכו.אצלנו משחקים רק כאלו שרוצים.