מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Wazza Member

כמו שבאזבי האגדי אמר: "אתה לא צריך לרדוף אחרי הכסף במנצ'סטר יונייטד, אם אתה טוב מספיק הכסף ימצא אותך"

נערך לאחרונה ב: ‏13/1/12
  2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

Lindegaard, Evra, Rafael, Ferdinand, Evans, Scholes, Valencia, Nani, Carrick, Rooney, Welbeck

סקולס בהרכב, אוואנס חוזר מפציעה.

3. Selby Member

לא לגמרי עיכלתי עדיין את החזרה של סקולסי, אבל מה שהרבה יותר מפתיע אותי זה לראות 11 שחקנים בעמדה שלהם. אני חוזר שוב, זה לא תרגיל: 11 שחקנים שלנו משחקים בעמדה המקורית שלהם.
    מאסט ווין, Come on United!

4. Eric Cantona Member

אכן עמדות די מקוריות של השחקנים. פרגי לא השתמש ברוטאציות כי הוא חושש דווקא ממשחקים שלכאורה יש נטייה לחשוב שהם בכיס. גם החזרה של סקולס לקבוצה וכשירות של מרבית ההרכב הראשון איפשרו לנו לעלות בהרכב כזה חזק ועם השחקנים בעמדות המקוריות שלהם. מה גם שיש לציין שזהו הרכב התקפי מאוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/1/12
  5. Ricky van Wolfswinkel Member

ההתלהבות שלכם על חזרתו של סקולס מבדרת אותי.
    תסבירו לי במה סקולס שעם כל הכבוד לו הוא סוס מת כבר שנתיים, משדרג מקצועית?
    הסיבה שהוא החוזר זה שלא תצאו נגד הסר שהוא מתקמצן על חיזוק.

הייתי מבין אם הייתם במצב של ארסנל שהנרי בא רק בשביל לסתום חורים ואחרי חודשיים הוא הולך אבל אצלכם הוא אשכרה נשאר עד סוף השנה ולמה זה? בגלל שההנהלה/פרגוסון מתקמצנים על חיזוק. חבל שככה אתם נותנים לאנשים האלה לרמות אותכם.

6. פול סקולס Member

ההתלהבות שלנו מחזרתו של סקולס היא לא בלב שלם.
    אבל מדובר באחד הסמלים הגדולים שחוזר מפרישה... אתה רוצה שנלך עם בגדים קרועים?

לדעתי הוא חוזר כי אנחנו בינואר, וקשה מאוד לקנות מישהו שאתה רוצה באמצע השנה.
    כפי שאתה בטח יודע, להגיד מה לא זה הכי קל. תן אופציות ריאליות שיכולנו להביא בינואר, ואני אהיה הראשון שאזרוק עגבניות על הטלוויזיה.

7. WellNeverDie Member

הוא תורם המון, גם מקצועית וגם מנטלית. והינה, אומנם היום הוא לא היה בשיאו אבל היו לו כמה מסירות מעולות, עבודת הגנה טובה (בעיקר בחצי השני) ושער. אולי פרגוסון לא קונה רכש כי הוא שם לב שקאריק פשוט מעולה בקישור העונה, קלברלי התחיל נהדר ואז נפצע והוא מצפה לחזרתו ויש גם את אנדרסון שהתחיל לא רע יחסית וג'ונס שהתברר כשחקן טוב מאוד בקישור האוחרי, ואם ניתן לו עוד כמה משחקים שם הוא יוכל להוכיח שהוא שחקן ברמה גבוה בעמדה הזו. כמובן שיש גם את גיגס.
    ועדיין, גיבסון בדיחה (וטוב שעזב) ופלצ'ר פרש (יהיה נדיר לראות אותו חוזר אבל קשה לי לראות את זה קורה) ולכן נשארנו עם חור יחסית קטן שאותו סותם סקולס. זה עדיף על רפאל ופארק בקישור, זה בטוח.

ולנסיה כבר כמה משחקים פשוט נהדר. אם אני קאריק או כל שחקן אחר בקישור האחורי, ברגע שמגיע לולנסיה כדור באגף הייתי מסתער על הרחבה. יש לו המון כדורים מעולים וחבל שלפעמים הם לא מוצאים אף אחד.

8. פול סקולס Member

למה סקולס לא לובש את המספר 18?

... אשלי יאנג.

נערך לאחרונה ב: ‏14/1/12
  9. Ricky van Wolfswinkel Member

אתה מדבר עליו כאילו הוא שחקן נוער וזה מסביר הכל.
    לעלות שחקן נוער/סוס מת במקום להביא חיזוק ראוי נובע בדרך כלל מקמצנות של בעלי הקבוצות.
    אז יודע מה, כן, אני מצפה שתלכו עם בגדים קרועים, ההנהלה מרמה אותכם בהחזרה של סמל שלא תורמת בכלום לרמה המקצועית.

10. WellNeverDie Member

תן לו צ'אנס, אתה קובע עובדות אחרי שני משחקים. בנתיים בשניהם ניצחנו והיום הוא גם כבש וחילץ כמה כדורים במחצית השנייה.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הבחירה היא בין להביא שחקן שאנחנו לא סגורים שהוא פתרון אמיתי לטווח ארוך לבין פול סקולס, זה קל מאוד, סקולס בכל פעם. אבל אני לא חושב שסקולס הוא פתרון לשום דבר. הוא החליט לחזור, וזה נהדר לראות אותו, והוא ייתן לנו עומק איכותי, ומישהו שיוכל לעשות עבודה במשחקים נוחים יותר כמו היום או כמחליף במשחקים גדולים יותר.

לומר שסקולס הוחזר כדי שהאוהדים לא ייצאו נגד פרגוסון זה משעשע, כאילו שמדובר בהפועל באר שבע. ביקורת על פרגוסון יש תמיד, כפי שקורה בעסק הזה, אבל אף אחד לא "ייצא נגדו" אם הוא לא יביא שחקן כזה או אחר, בטח בינואר. כולם שמחים לראות את סקולסי חוזר כי הוא בשר מבשרנו, וזהו, בלי קשר לרכש כזה או אחר. אף אחד לא חושב לרגע שהוא פותר את הבעיה.

12. Gass12 Member

סלח לי עם כל הכבוד מה שסקולסי יודע לעשות ברוורס מאות שחקנים לא ילמדו לעשות לעולם.
    נכון הוא פרש ובצדק כי הגוף בוגד בך לאחר גיל מסויים.
    אבל התחברו להן מספר נסיבות.
    1.למרות דיבורים רבים טרום עונה על חיזוק בקישור לא הצלחנו לעשות זאת ולא משנה כרגע למה.
    2.קלברלי נפצע,נעדר לפרק זמן חזר ושוב נפצע וטרם חזר עד היום.
    3.פלצ'ר כנראה גמר את הקריירה ואנדרסון מג'עג'ע זמן רב בחוץ בפנים.
    4.פיל ג'ונס שנלקח בחשבון לשחק בקישור מפעם לפעם נאלץ למלא משבצות אחרות בהגנה בגלל ים הפציעות של כל הרביעיה האחורית
    5.למצוא בינואר קליבר שיתאים לנו זו משימה קשה למדי ובעובדה לא מצאנו
    6.סקולסי חוזר למספר חודשים על תקן של חיזוק
    לסיכום.סקולסי בגיל הזה גם עם יד ורגל קשורה יכול לעזור לנו לפרק זמן קצוב ולכן אני שמח מאוד.כמה נזק כבר יכול להיגרם בסיטואציה שתיארתי?
    ....
    למשחק היום אנטוניו.אנטוניו.אנטוניו מת על הבחור
    רוני אלוהים ישמור כשהוא גרוע ומחליט להתבאס על עצמו אז גם הדברים הכי פשוטים לא הולכים לו.למזלו כמרכך באה מסירת הזהב לסקולסי.
    נאני גם היום רחוק משיאו.
    במבחן התוצאה אנחנו סבבה אבל זה לא יספיק מול הצרפתים בלי רוני ונאני
    במיטבם.יאללה יופי לנו שבוע טוב

13. skyday20 Member

פול סקולס היום מול בולטון. בתמונה למזכרת למטה.
    מיד אחרי השער. כל הכבוד לו, חוזר להרכב וכובש.
    http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/401038_10150496371697746_7724542745_9191666_734840957_n.Xxx

14. פול סקולס Member

"... שלא תורמת כלום ברמה המקצועית".

די נו, פה כבר הבנתי שאין עם מי לדבר.
    תפתח ערוץ 50, בירם כיאל מוסר ד"ש.

15. skyday20 Member

מה כיאל קשור...? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mellow.Xxx