הדקות האחרונות היו סיוט.. זה ממש בזיוני ופתאטי להגן במקום לתקוף ועוד כשאתה ביתרון מספרי ועם שער יתרון.. אם הייתי יכול הייתי טס להרביץ לשחקנים
כל המחצית השנייה התעסקתם בעיקר בלהתגונן ולבזבז זמן במסירות רוחביות ללא תכלית, אחרי שהג'ינג'י הכסחן נכנס כבר היה נראה שפרגוסון הולך להכניס למגרש גם את בובי צ'רלטון.
אם אתה חשבת שזה היה סיוט, מה לדעתך חשבו אוהדי סיטי? מדקה 85 בערך השחקנים שלהם לא ראו את הכדור בכלל, שום לחץ מינימלי על הכדור. יכלתם סתם להתמסר עד השריקה לולא איבוד הכדור של ג'ונס. לסיטי מגיעות מחמאות על המחצית השנייה, אבל הם פשוט לא רצו מספיק כדי להשיג את השלישי. אולי זאת עייפות, אבל עדיין הדקות האחרונות עברו בשקט די יחסי עבורכם.
היה מובן אם החבר'ה היו נכנסים לפאניקה ב 3-2 אבל יוצאים מזה. דחיל רבאק. רעדו להם הרגליים בדקות 90-60. חשבתי שאני מת. 4-2 היה עושה כזה הבדל מבחינת מה שהתוצאה משדרת. חבל חבל חבל.
הם הצליחו לשים לנו 2 שערים ב-10 שחקנים וזה עצוב... מה שקרה היום זה לא רבע מהיכולת של סיטי כאשר הם ב-11 שחקנים+בלוטלי+טורה+סילבה(סילבה לא שיחק נכון? לא יצא לי לראות את המשחק כ"כ אלא רק את הסוף)
.במחשבה ראשונה אנחנו נוטים לכעוס על פרגי ולבוא בטענות שאיבד את הביצים ואת התעוזה בעצם החילופים הלא התקפיים שביצע הוא שידר לשחקנים להתגונן מול קבוצה ב10 שחקנים ואחרי שאתה מוביל 3:0 במקום להביא בכל מחיר את הרביעי. נכון זו נטיית הלב.אבל בל נשכח שבאנו אחרי שני הפסדים,ים פצועים ובכושר משחק נוראי. אני מנסה להבין את פרגי ודי מצליח.הוא רצה לשמור על ההישג הזה בכל מחיר על מנת ליצור דרייב חדשמשהו שיניע מחדש את הפוזיטיבי.אולי לא הכי חכם אולי לא נראה הכי גברי אבל במבחן התוצאה ניצחנו בסופו של יום זה מה שחשוב.נכון שכולנו רצינו נקמה,רצינו השפלה שתחזיר במעט על ההשפלה בOT אבל הסתפקנו "רק" בניצחון באתיחאד
נחמד שהיה היום איחוד של רביעיית הקישור הגדולה, גיגס וסקולס על הדשא, בקהאם כאוהד וקין כפרשן ITV (כשלגביו לא בטוח שהוא בכלל היה בעדנו).
דברים כאלה צריך לנצל ולא לשמור... אתה ביתרון שער ויתרון שחקנים. מנסים לשמור לי על תוצאה וזה כמעט הוביל למשחק חוזר באולד טראפורד. אם הם היו מחפשים את השער היו יכולים לשים גם את הרביעי והחמישי.
אחד מהדברים שיותר מרגיזים אותי הם אוהדים שקופצים למסקנות בלי בכלל שראו את המשחק או הרגישו את ההתפתחות שלו. לא מעניין אותי מי שיחק אצל הסיטי היום. אפשר לחשוב שלמישהו שם אכפת שוידיץ', פלטשר, קלברלי ויאנג נעדרו בגלל פציעות היום. מדובר היה במשחק גביע, עשינו את העבודה כשבדרך הרווחנו אחד פול סקולס ואולי גרמנו לזה שבתוספת לאחים טורה שיעדרו בגלל אליפות אפריקה גם קומפוני יעדר משלושת המשחקים הקרובים של הסיטי. תענוג, לא פחות ולא יותר. "35Years to win a trophy. 93 Minutes to lose it" http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
עשינו את העבודה. במצב של 3-0, במחצית השניה, הייתי רוצה לראות לחץ כדי שנצליח ממש למחוץ אותם בבית - זה יכל להיות אדיר, אבל זה לא קרה ובסוף מה שחשוב שניצחנו. שיחקנו כדורגל טוב בחלקים מהמשחק והעיקר שיצאנו מההפסדים האחרונים. היה חשוב מאוד לעבור שלב, לא משנה איך, ועשינו את זה. וסקולס ♥
בהתחשב בכך שפרגי כעס בסיום על צורת המשחק שלנו במחצית השנייה, אפשר לומר שלפעמים מנג'ר רוצה שהשחקנים יעשו משהו וזה לא קורה. זה לא משנה מה החילופים משדרים, משנה מה שהוא אומר לעשות. אבל לפעמים זה לא קורה. מה לעשות, השפעה של מנג'ר על הקורה במשחק אינה מוחלטת, רחוק מכך.
ליברפול בסיבוב הרביעי באנפילד זו הגרלה קשה מאוד לכל הדעות, ציפיתי וקיוויתי שלפחות בסיבוב הרביעי נוגרל מול יריבה קלה ולצערי התבדתי אבל אחרי שעברנו את סיטי היום שום יריבה לא צריכה להפחיד אותנו.