מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. אבו Member

דווקא בעונה שהוא עשה צחוק מהמועדון והאוהדים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זאת בניגוד לטורס...?

3. Ryan Giggs11 Member

שגם עבר וגם שיחק רע ורוני בסופו של דבר לקח את הקבוצה שלו לאליפות ולגמר ליגת האלופות(לא לבד כמובן).

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

וזה לא רק טורס כמובן, זה גם טבז, פברגאס, נאסרי ואם נלך אחורה אז גם ריו, טרי וג'רארד עשו קטעים לא יפים לקבוצות שלהם. רוני לא הכעיס יותר או פחות מהשאר, ולכן זה לא מה שאמור לידי ביטוי בדירוג כזה.

5. D.Irwin Member

האם מישהו יודע מידע כלשהו לגבי אואן הארגריבס?
    לא מזמן היו שמועות שווסט ברומיץ מתעניינת ומאז כלום...

השחקן לא פרש, העלה סרטונים שלו ליוטיוב מתאמן ואני מאמין שאפשר להביא אותו עם משכורת יחסית נמוכה בגלל שהוא פצוע כרוני, דווקא הימור טוב להרבה קבוצות.

6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שאמרת, דיברו על מגעים עם ווסט ברומיץ', למעשה ווסט ברומיץ' עצמה דיברה. נראה. אני לא יודע כמה זה הימור משתלם לקבוצה לקחת שחקן שלא ממש שיחק כדורגל שלוש שנים, כאשר היא מוגבלת ל-25 שחקנים בסגל. משכורת נמוכה או לא, קבוצה גדולה לא תחשוב אפילו על דבר כזה, ועבור קבוצה קטנה, כזו שיכולה להזדקק לכל משאב כדי להישאר בליגה - מקצועי וכלכלי - זה עלול להיות סיכון גדול מדי. בסופו של דבר הוא צריך רק אחת שלא תחשוב כך.

7. D.Irwin Member

אני מניח שקבוצות עושות בדיקות רפואיות מקיפות בכדי לדעת האם השחקן בכמה אחוזים השחקן כשיר וכמה הוא רגיש לפציעות, ככה יוכלו לדעת בדיוק מה הסיכון בלהחתים אותו, אך גם ידיעות על בדיקות רפואיות כלשהן לא ניתן למצוא.

חבל ששחקן כזה התבזבז ככה, יכל לתרום לנו המון!

בכל מקרה בהצלחה לו.

8. ManUtd Fan Member

צ'יצ'אריטו היחיד שעוד לא הצטרף לקבוצה במסע משחקים הזה.
    הוא צפוי להגיע למשחק הבא נגד כוכבי ה-MLS בניו-ג'רזי. כל שאר השחקנים שלא שיחקו בגלל אליפות העולם עד גיל 21 (סמולינג, ג'ונס, דה-חאה, וולבק, קלברלי) צפויים לשחק במשחק נגד שיקאגו (מחר ב-00:00, ואני לא מתכוון בעוד שעה וחצי).

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני כבר לא יכול לחכות לראות את דה-חאה משחק!

נערך לאחרונה ב: ‏22/7/11
  9. Eric Cantona Member

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי הם פשוט לא הגיעו לשלב של הבדיקות הרפואיות.

סך הכל יש דברים שגם בדיקות לא יכולות לגלות, או שגם הן לא יכולות להיות חד משמעיות. יונייטד ידעה שיש להארגריבס בעיה מסוימת כשהיא החתימה אותו. אבל מי ידע לאן זה עומד להתפתח. כמות המשחקים של הבחור בשנים האחרונות חזקה יותר מכל בדיקה.

11. D.Irwin Member

אין ספק שאתה צודק עמיר, אך עדיין זה לא שהוא נפצע כל שבוע מחדש, מצבו הכללי עכשיו טוב ובמידה ובודקים את הפציעה הטורדנית אפשר להבין את המצב הנוכחי.

כרגע בשיקגו חום נוראי וגם בטוויטר השחקנים מתלוננים על החום, קראתי כתבה (לא זוכר איפה) שהרופאים של הקבוצה המליצו לא לשחק בחום שכזה כי זה סכנה. העיקר שיימרחו וישתו המון!

12. ManUtd Fan Member

זה מדהים הדבר הזה. עכשיו יש שם סופות רעמים ויורד גשם.
    מזג האוויר שם משתנה תוך שנייה. נקווה שהוא יהיה בסדר בזמן המשחק.

ולנסיה בטוויטר שלו אמר שהוא מקווה להחלים תוך שבוע. גם אנחנו מקווים!

אגב, לגבי הטוויטר: לוידיץ' אין טוויטר. הטוויטר ש- D.Irwin הביא לא שלו. פרדיננד אמר את זה כמה פעמים שהוא לא משתמש וכולם מתחזים.

מלבד זה, יש לדויד דה-חאה:
    לחץ עליי.
    והוא יפתח במשחק היום (או מחר, איך שלא תתייחסו אל זה). והוא גם מצייץ כמעט אך ורק בספרדית.

חוץ מהם, יש לגארי נוויל, אבל הוא לא מצייץ כבר חודשיים (הוא אמר שהוא לא יצייץ בקיץ, כנראה הוא מעדיף לנצל את הזמן...), ורק אולי הוא יחזור לצייץ כשתתחיל העונה. בכל אופן, הינה הטוויטר שלו אם אתה מעוניין:
    לחץ עליי.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר להבין שהוא השאיר מאחוריו את הבעיה בברך, למרות שעדיין בלי מאמץ קבוע של משחק, אתה לא באמת יכול לדעת כלום בוודאות. העניין, בכל מקרה, הוא לא רק הברך. זה שהוא הספיק לעבור גם פציעה לא קלה בשריר ואחר כך פציעה לא קלה בכתף. יכול להיות שלפחות הפציעה בשריר היתה פיצוי של הגוף, אני לא מבין גדול בעניין. כך או כך, אתה לוקח סיכון בהחתמה כזו.

14. ChiChaRiTo14 Member

הרכב היונייטד למשחק הערב מול שיקאגו: דה חאה, פאביו, סמולינג, ג'ונס, אברה, וולבק, קלברלי, קאריק, אוברטן, דיוף וברבאטוב

הספסל העמוק: לינדגראד, אמוס, רפאל, וידיץ', פרדיננד, אוונס, נאני, יאנג, אנדרסון, פארק, גיגס, רוני, אואן ומקדה

15. Eric Cantona Member

אהבתי מה שראיתי, וזה עוד רחוק ממה שאנחנו עוד יכולים לתת בהמשך. ארחיב על המשחק בהמשך, העייפות והאלכהול שפכו אותי.