מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. skyday20 Member

הופעת בכורה לאיטלקי מקאדה בהשאלה שלו ב QPR, עולה עכשיו כחילוף במקום הלגסון.
    רק אתמול הוא חתם.
    QPR צריכים עזרה כבר עכשיו, 2-1 נוריץ.

2. gol77 Member

חבל שהשאילו את מקאדה. לדעתי ליותר מדי זמן. מקווה שיחזור תותח, אני מאמין שזה חלוץ העתיד של יונייטד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/1/12
  3. Roy_Keane Member

אז אחרי שעברה חצי עונה אפשר לסכם את אשלי יאנג כרכש כושל לכל הדעות,שתי בישולים (להוציא את מה שנתן במשחק נגד ארסנל).
    אם הוא נשאר כאן בסיום העונה זה ביזיון ענקי למערכת,ואני לא מתבייש להגיד שזה גם טעות גדולה מאוד של פרגי שרכש את האפס הזה מלכתחילה.

נ.ב
    http://www1.skysports.com/football/news/11...ns-eye-Morrison
    ברצלונה רוצה את מוריסון? :aaarofl:,טוב נו,גם את אשלי יאנג הם "רצו" פעם (שלא ישתמע מדברי שאני מזלזל במוריסון,הוא נראה כמו כישרון אבל לברצלונה כאלו כמו מוריסון בבארסה ב' יש בשפע.)

נערך לאחרונה ב: ‏3/1/12
  4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, גם לאייסוקר יש כישלונות מהדהדים מדי פעם.

5. Sir Alex Las' Killa

מסכים לחלוטין. סגל מאוד איכותי, אך עדיין קשה להתעלם מהבור שיש לנו במרכז השדה כבר כמה עונות. ושום קיצוני או חלוץ שברמה עולמית לא יעזור, אנחנו חייבים למצוא לזה פתרון (אחד התקפי ואחד הגנתי) אחרת כל הכישרון הזה יבוזבז.

נערך לאחרונה ב: ‏3/1/12
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יותר אופטימי עכשיו. אמנם אי אפשר לסמוך על החזרה של קאריק לכושר, וגם בשיאו אני לא בטוח שהוא טוב מספיק לרמות הכי-הכי גבוהות (ואני מדבר פה על הברצלונות והמדרידיות של העולם, שזו לא בושה). אבל אני מאמין בפיל ג'ונס כקשר עתידי אצלנו. יש לו כל מה שצריך כדי להיות 50-50 ענק. קשר יותר דפנסיבי מזה - מישהו מוגבל בנוסח טיוטה - לא יהיה אצלנו לדעתי. עוד לא יודע בקשר לקלברלי, הוא פשוט לא שיחק מספיק ולא עשה מספיק כשהוא שיחק כדי שאחווה דעה חד משמעית.

כך או כך, ביניהם, קצת קשה לי לומר שאנחנו חייבים לרוץ לשוק ולקנות שני שחקנים. חיזוק של שחקן אחד צריך, משהו צריך. אנחנו צריכים משהו בוגר ומוכן, לא שחקן שעוד צריך להתקדם הרבה. מי בדיוק, איזה סוג של שחקן, לא יודע. בכל מקרה, אם הסגל היה שלם, זה היה קל מדי...

7. Big Duncan Member

היום אנו ממשיכים בבאר שבע!
    בכל שנה ושנה מגיע הזמן הזה לקראת תחילת השנה האזרחית שאנו יוצאים ל"טור השנתי"!
    למי שלא מכיר- אנו יוצאים בסדרה של מפגשים ברחבי הארץ, מאגדים אלינו את כל אוהדי היונייטד שבאזור שבמהלך השנה קצת קשה להם להגיע אלינו ומגיעים אליהם לחגיגה אדומה ולצפייה במשחק ספציפי.
    והנה אנחנו ממשיכים- אלו כללללל הפרטים:
    ISRAELI REDS ON TOUR 2012
    hooooooo when the redssssssssssssssss (Israeli Reds as well) gooooooooooo marching in!
    HO WHEN THE REDS GO MARCHING IN!
    הטור השנתי לוקח חלק בכל שנה בחודשים הראשונים של השנה האזרחית. מפגש אדיר של אוהדים בפאב הקרוב לביתכם. המון שירה, המון צבעים, המון בירה טובה והמון שמחה אדומה....

הנה הזדמנות נפלאה לכל האוהדים הנפלאים שלנו שיותר מתקשים להגיע לאירועים שמתרחשים במהלך השנה במרכז הארץ לבוא ולהרגיש חלק מהמשפחה החמה והשיכורה שלנו..
    מי שעדיין לא היה במפגש בארץ יחד אתנו - לא יודע מה זה אווירה אנגלית על אדמת הקודש- יש בזה משהו מהפנט, משהו מחמם, משהו מאחד.
    היום – אנחנו נוחתים בבאר שבע:

מפגש רשמי שני: ב"ש והדרום
    פאב 'ג'ויס', הע"ל 20, ב"ש
    פאב מצוין, במרכז העיר, חובב אוהדי היונייטד..
    ניוקאסל- מנצ'סטר יונייטד
    יום רביעי, 22:00, 04.01.11.
    הנה הפרטים:
    http://www.facebook.com/events/137716266339653/

לכל המפגשים של הטור כדאי ומומלץ להגיע רעבים וצמאים - פינוקים יחולקו במהלך הערב. *** חשוב: כדאי להזמין מקום מראש! ***
    לאיבנט שמרכז את כל האירועים – כנסו: http://www.facebook.com/events/107672036018890/
    אחרי ירושלים אנו נוחתים בב"ש ואז מפגש אמצע ענק בהרצליה ואח"כ מסיימים בחיפה – עקבו אחר העדכונים..
    באירועים עצמם יהיה ניתן לעשות מנוי וואן יונייטד לעונה הנוכחית - למה אתם צריכים את זה:
    חוץ מכרטיסים במחירים מצחיקים לאוהדים בלבד הנה עוד כמה פרטים:
    http://www.manutd.org.il/?page_id=5

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/386752_10150466085792243_830332242_8568811_1952709777_n.Xxx

יש לנו מספר מצומצם של צעיפים וחולצות - כדאי להגיע ולקחת את האחרונות:
    במפגשים, מכירת חולצות מועדון האוהדים החדשות וצעיפי מועדון האוהדים הרשמיים:
    http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5718426_n.Xxx
    או
    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7486051_n.Xxx

רוצים להגיע לאירוע ואין לכם איך?! או שיש לכם עוד מקום באוטו וחבל שלא הסעתם עוד אוהד אחד אתכם?!
    בשביל זה יש לנו את שירות - UNITED MEשלחו הודעה לעודד בנדל: 0545425226
    עם: מאיפה אתם מגיעים ולאיזה מפגש וכמה מקומות פנויים יש לכם ברכב! או לאיזה מפגש תרצו להגיע, כמה אתם ומאיפה אתם מחפשים טרמפ!
    אנחנו נעשה את כל שביכולתנו שתוכלו להיות אתנו בחוויה הזו!

הכניסה היא חופשית ללא תשלום אך אנא כבדו את המקומות והזמינו הזמנת מינימום לפי הקביעה שלהם אם כבר בחרתם להגיע. הכניסה תתאפשר לכל הגילאים אך לא תימכר שתייה חריפה לקטינים - שימו לב לזה. לכל המעשנים העישון אסור ברחבי הפאבים ומותר רק בחוץ (וזה לא משנה כמה אתם לחוצים מהמשחק) או במקומות המורשים לכך!

ISRAELI REDS! AND THAT'S A FACT!
    הגיע הזמן לעשות קצת רעש במדינה הזו!
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/champions.Xxx

8. Wazza Member

הרכב להיום:
    Lindegaard;
    Valencia, Jones, Ferdinand, Evra;
    Nani, Carrick, Giggs, Park;
    Rooney, Berbatov.

חילופים;
    De Gea, Anderson, Hernandez, Welbeck, Fabio, Pogba Lingard

9. Selby Member

http://2.bp.blogspot.com/-fwjkjvB8sY4/Ttrb-vrP3MI/AAAAAAAAAOE/ZVyi3oOIn7c/s1600/Anders-Lindegaard-wants-to-fight-for-Manchester-United-first-team-spot-86766.Xxx

Come on Big Dane!

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכס פרגוסון לא הגיע לשני משחקים האחרונים. הוא האחראי העיקרי להפסדים ולפער מהסיטי. אוהבים אותך פרגי, אבל אתה חייב להתעורר אחרת זה יהיה מאוחר מידי.

11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשקוש בלבוש.

הקבוצה לא הגיעה למשחק היום. אפשר לדבר על שינוי כזה או אחר בהרכב. אני לא יודע מה זה היה משנה. אי אפשר להסתכל על הופעה כזו, בהרכב שתכל'ס אינו רחוק מהאופטימלי שלנו בהתחשב במי שכשיר, ושהשם הראשון שיעלה לך בראש זה פרגוסון. השחקנים פשוט לא תפקדו. אם זה היה משחק קרוב, אולי הייתי יכול לדבר על שינוי כזה או אחר שפרגי לא עשה, או עשה ולא היה צריך לעשות. זה לא היה משחק כזה.

12. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

פרגי אשם בזה שיש חורים ברורים בהרכב שכבר שנתיים מחכים לטיפול שלא מגיע. להיטפל למשחק כזה או אחר זה מיותר.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוני הוא שחקן של תקופות, אסור היה לקטוע לו את התקופה הטובה ולהוציא אותו מההרכב, וזה התחיל עוד לפני המשחק מול בלקבורן.
    ולנסיה הוא היום השחקן בכושר הטוב ביותר שלנו. לקחת אותו ולשחק איתו כמגן ימני כשיש לך מגן ימני טבעי בספסל, זה לוקסוס גדול מידי.
    מילא להתחיל את המשחק ככה, אבל למה לא לשנות בהפסקה? למה לחכות עד ל2-0 כדי לשנות. ולא אמרתי מילה על ההרכב מול בלקבורן שבו 5 שחקנים לא שיחקו בעמדות שלהם.

אין לנו יותר תירוצים של עומס. אין את ליגת האלופות, גביע הליגה הסתיים, נשאר לנו רק את הגביע (עם מפגש קשה מול הסיטי) ואת הליגה. אין שום סיבה שההרכב שהכניס אותנו לתקופה טובה לא ימשיך לרוץ ביחד.

פרגוסון נכנס לשינה עמוקה לרגל יום ההולדת ה70 שלו. אני מקווה שהוא יצא ממנה בקרוב כי אחרת יהיה קשה להדביק את הסיטי.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני מסכים עם אמיר שענייני המשמעת הם חשובים יותר מאם רוני במומנטום או לא, אם ג'ורג' בסט קרס בגלל טיפול סלחני מדי של באזבי (ביודעין) גם לרוני זה יכול לקרות, חבל שבגיל 26 הוא עדיין עושה את השטויות האלה.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. אם יש לך כל כך הרבה משחקים והזדמנות לתת לשחקן כמו רוני הזדמנות לנשום קצת אוויר, אתה לוקח אותה. לא היתה שום בעיה בספסול נגד וויגן. היתה בעיה במה שרוני עשה אחר כך. ורק במה שרוני עשה אחר כך. אם שחקן מגיע לאימון כשאינו במצב פיסי שמאפשר לו להתאמן בעקבות שתייה ערב קודם לכן, הוא חייב לקבל בראש. אם לא, תשלם על כך מחיר גבוה יותר בהמשך.

2. רפאל רק חזר מפציעה, הוא גם כך שביר. אתה רוצה לשבור אותו לגמרי? כולנו רוצים אותו בהרכב.

3. עם כל מי ששיחק לא בעמדה שלו נגד בלקבורן, היינו מנצחים אם שחקנים לא היו עושים טעויות שיכולות לקרות בכל משחק.

4. אין סיבה שההרכב שהכניס אותנו לתקופה מצוינת לא ימשיך לרוץ. מסכים לגמרי. עכשיו רק תדבר בבקשה עם אלילת המזל שתאפשר לנו לעשות את זה ויהיה בסדר.

המנג'ר הוא תמיד מטרה קלה, אני יודע. אבל לעזאזל, משה, אתה רואה את ברבאטוב תופס שחקן ברחבה, את דה חאה מאבד כדור גבוה, ואת ההופעה המתה היום של כולם בערך, ומה שעולה לך בראש זה פרגוסון? לא נעים לי לומר, אבל זה הכי ישראלי שיש.