http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx יום הולדת שמח סר אלכס! הגיע לנו להיענש בטבלה על ההופעה של אתמול ויש לנו המון מזל שלא נענשנו אבל אי אפשר לבנות על זה ששיטי יבעטו בדלי וצריך לעשות את העבודה שלנו ובעיקר להתפלל שמכת הפציעות הזאת תעבור סוף סוף. עד כמה שההרכב אתמול היה מאולתר, לא מאוזן ולא טבעי בלשון המעטה פרגי לא אשם בכלל כי זה חסר תקדים מה שקורה עם הפציעות והמחלות המסתוריות(פתחנו פקולטה לרפואה בקרינגטון) וזה לא עסק ככה. דה חאה עלה לנו אתמול לא בנקודה אלא בשלוש ואני מרגיש מאוד לא בנוח כשהוא בשער שלנו ולא רק מבחינה מקצועית אבל הוא עדיין שחקן יונייטד(למרות שלי אישית הוא לא "מרגיש" כזה) אז אני לא רוצה ללכלך עליו כמו אוהד ישראלי מצוי. אבל אני מקווה לפחות שזה לא מרחיק לכת להגיד שלינדגארד צריך להיות השוער הראשון שלנו. ואני אומר את זה בציניות כי לדעתי זה no brainer. לא יהיה רכש בינואר כי פרגי לא מאמין ברכש כדי לסתום חורים ולתקן בעיות שנוצרו כתוצאה מפציעות, מדיניות הרכש היא כמעט תמיד לטווח הארוך. במצבנו הנוכחי זאת מדיניות רכש מאוד מאוד בעייתית אבל היא מוכחת ולגיטימית. ללא שום קשר יש בעיה ארוכת טווח בקישור אבל פשוט אין כרגע שחקן זמין שישדרג את הקישור שלנו. אלה שני דברים שונים שצריך לדעת להפריד ביניהם כדי לא להיות מתוסכלים מהיעדר הרכש. פרגי קיבל את מה שהוא רצה פחות או יותר, joint top עם שיטי בשנה החדשה, עכשיו הגיע הזמן to kick on, או שאנחנו טובים מספיק או שאנחנו לא.
המצב עם דה חאה מורכב מדי מכדי להחליט "לינדגארד טוב יותר (מה שלא בטוח נכון, אני לא מבין מה ההתלהבות מהדני שעמד עד כה במשחקים נוחים למדי) אז שהוא יהיה השוער הראשון". אם דה חאה יהפוך עכשיו לשוער שני לא בטוח שעוד כמה שנים, בנקודת הזמן שאמורה להיות שיאו, הוא יהיה שם. אם החלטנו שהוא יתגלח על הזקן שלנו אז שיהיה.
שנת 2011 נגמרה רע אבל שנת 2012 התחילה טוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx לפחות שמרנו עדיין על סטטוס קוו איתם במקום שהם יחמקו לנו בין האצבעות
עונות כאלה הן מעולות בשביל חלק נכבד מהאוהדים הישראליים של יונייטד בשנות האלפיים, שלא מבינים שהשחקנים הם בני אדם, שפרגוסון הוא לא סופרמן, שלפעמים אנחנו לא הכי טובים בעולם...
אין עונה מבוזבזת אצלנו. לא משנה מה יקרה עד סוף העונה, אני מאוד אופטימי לקראת העתיד. נוצרת ביונייטד קבוצה חדשה, רעננה וטובה מאוד. העתיד מבטיח מאוד. אם הפציעות יכריעו אותנו, אז יכריעו אותנו. זו לא תהיה הפעם הראשונה.
פול סקולס, אתה צודק, אבל לעזאזל איפה אתם רואים עונה גרועה בדיוק? בגלל הפסד סתמי לבלקבורן? אנחנו באותו מספר נקודות עם המוליכה. יש לנו סגל מעולה, אומנם פצוע אך עדיין מעולה ואת המאמן הטוב בעולם. לפי התגובות שפה אפשר לחשוב שאנחנו העונה כמו מכבי חיפה. יש לנו רק 2 הפסדים בסיבוב הראשון שהם אומנם בבית, אבל זה לא משתווה לגירוד נקודות שלנו במשחקי החוץ בעונה שעברה. יש שיפור גדול מהעונה שעברה, בה זכינו בסופו של דבר באליפות והקבוצה התעלתה על עצמה כשהיה צריך. אנחנו בדצמבר, במקום השני בהפרש שערים ולאחר המשחק גביע בראשון נדבר עם יש לנו עוד תואר לרוץ אליו. זאת ממש לא עונה איומה. כן, הודחנו מהצ'מפיונס אבל זה קורה. עונה כזאת של הדחה מוקדמת כבר עברתי, והיה קשה לעבור שוב אבל עדיין אני לא מרגיש שזאת הולכת להיות עונה כמו אז - וגם אז נשארתי אוהד (ואז הייתי צעיר יותר).
איפה? הדחה בזיונית מהצ'מפיונס מהבית הכי קל שניתן לבקש, הדחה מגביע הליגה כשכל היריבות שלנו לא היו מהפריימר ליג בכלל שהיינו אמורים לעלות לגמר בהליכה.
לעוף מגביע הליגה בבית מול קבוצה מליגת המשנה זה דבר שקרה לנו גם בעונת הדאבל ב-2008. כמו שלקחת את הגביע הזה לא הופך את העונה למוצלחת, כך לעוף ממנו ולא משנה מי לא הופך אותה לגרועה. זה לא פקטור. ההדחה מליגת האלופות היא בהחלט כתם, ועדיין - עונה גרועה זה לא. אנחנו רצים מצוין בליגה, הפגנו לפרקים כדורגל מצוין. קצת פחות פינוק וקצת יותר הבנה שמה שיש לנו, ה"מעט" שיש לנו, אינו מובן מאליו.
מפה ועד להגדרה של עונה גרועה הדרך ארוכה מאוד. אם אחרי התבוסה הביתית 6-1 לסיטי אנחנו עדיין בשיוויון נקודות איתה ואנו בעצם הקבוצה היחידה שמסכנת אותם זה אומר הרבה על האופי של הקבוצה ובפירוש לא מעיד על העונה הזו שהיא עונה גרועה. הפציעות יהיו עלולות לפגוע בו ולגרום לנו לא לזכות באליפות אבל גם עונה אותה נסיים במקומות 3-2(ואני לא רואה שום סיכוי שזה לא יקרה)לגמריי לא תוכתר ככישלון אלא כעונת מעבר טבעית כמו לא מעט שהיו לנו בעבר והיוו בסיס לעונות גדולות שהיו אחריה, צריך לזכור שעכשיו מתבצעים בקבוצה חילופי דורות ואי אפשר לצפות שהכל יתקתק מיד אני לגמריי לא פסימי וחושב שכל התהליך הזה יעשה לנו רק טוב... ואם אנשים פה מתעקשים לייחס את הכישלון בליגת האלופות לעונה גרועה אז גם אם היינו עולים לשמינית הגמר ומודחים מול באיירן מינכן זה לא היה יותר טוב מלעוף בשלב הבתים, צריך להודות באמת...הקבוצה של העונה הנוכחית לא מספיק חזקה כדי להגיע רחוק בצ'מפיונס בדיוק כמו הקבוצה של העונות 2006-2005 קבוצה שבדיעבד ייצרה לנו את אחת הקבוצות הגדולות ביותר שלנו אי פעם,אין פסול מלחשוב שגם הקבוצה הנוכחית מעידה על משהו טוב שיקרה בעתיד...
נתחיל מהסוף - גביע הליגה - לא אכפת לי. היה משחק זוועתי, הם עדיין לא עברו את החצי ופשוט כבשו שער נהדר. אחרי הפצצה הזאת לחיבורים קרה מה שקרה, יצאנו לוזרים אבל באמת שהדחה מהמפעל הזה לא תשפיע על אף אוהד. צ'מפיונס - זה נכון, והתייחסתי לזה. אבל ההלך רוח שפה מדבר על עונה גרועה, "שתבחן את האוהדים המפונקים". אני לא מרגיש שזה "מבחן", אני עדיין עוקב אחרי כל משחק ואמשיך לעקוב גם אם היינו מקום שמיני. למען האמת, ההדחה הזאת כאבה מאוד אבל בהסתכלות לאחור - הסיכוי שלנו להרים את הגביע היה אפסי. אז היינו נהנים מאוד 2-4 ערבים מהנים של ליגת האלופות ושוב מתאכזבים מול ברצלונה. אומנם הודחנו מהאלופות אבל זאת רחוקה מלהיות עונה גרועה. תאמין לי, הייתי קונה רק אליפות גם בתחילת העונה (כן, גם אחרי ה-8-2 והפתיחה הנהדרת שכמה אנשים הגזימו והשוו אותנו לברצלונה). יש לנו עדיין אופציה לקחת דאבל וכל עוד האופציה הזאת קיימת, העונה הזאת רחוקה מלהיות גרועה. אם נכשל גם בגביע וגם בפריימרליג אפשר לומר שבאמת העונה הזאת הייתה אכזבה ונגדיר אותה כעונת מעבר. אבל לא עונה "גרועה" - כי מבחינתי עונה גרועה היא 0 תארים ולא בטופ 4. עריכה: לא שמתי לב, אבל Andrei Kanchelskis - תגובה אופטימית שלך! מחזה נדיר, תמשיך לכתוב ככה. אהבתי מאוד את מה שאמרת ואני מסכים עם כל מילה.
עסקה הכרחית בשבילו. הילד חייב דקות משחק, אחרת הוא פשוט לא יתקדם. מקווה ששם הוא ימצא אותן. זה לא שיש להם חלוצים קטלניים.
לכל מי שתהה מדוע רוני לא שותף במשחק האחרון ובכן.."אין עשן בלי אש". רוני אוואנס וגיבסון נקנסו כל אחד במשכורת שבועית בגלל בילוי לילי מאוחר בערב המשחק מול בלקבורן.זו הסיבה שרוני נחתך מהסגל.