לא אנטי אנגלופילים, חברים שלי כמעט כולם אוהבים את הליגה האנגלית ואוהדים של קבוצות שלהם.. בניגוד להרבה מושפעים וחסרי מושג הם לא אומרים "אין ליגה" ודברים כאלה על מקומות אחרים ונותנים כבוד לכל הקבוצות ולכל הליגות...מה לעשות שיש אנשים נבונים בעולם הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ואם זה מעניין אותך קבעתי איתם באיזשהו מקום שאני אלך לראות איתם את המחצית השניה ועכשיו רק קלטתי שכתבת דבילית, צורת דיבור מזאפתה כזאת אתה יכול לרדת למטה בשכונה לדבר, לא איתי
מה יש לכם אתם כאלה מופתעים?!?! כולה שאלתי שאלה אם המשחק של יונייטד לא משודר היום כשרק יעבירו בשערים במשחק של ליברפול... מה כזה מוזר? עריכה: חברים שלי הולכים לראות יונייטד, כי בטוחים שהמשחק משודר באחר מערוצי צ'רלטון, אתה כתבת שלא אז שאלתי אם אתה בטוח שהמשחק לא ישודר ורק יעבירו שערים.... מה כזה לא מובן?
אה,אז כנראה שרק יעבירו לשערים של יונייטד. נ.ב אמיר יצא לך כבר לדבר איתי, אז שיהיה ברור אני לא חושב את הדברים האלו בנוגע לליגה ספרדית או משהו כזה...
אני חושב שברגע שהמשחק שלנו יתחיל הוא ישודר והפריצות יהיה למשחקים האחרים - אנחנו נהיה המשחק הראשי, האחרים בפריצות. בכל מקרה תכינו לינק לסופקאסט שלא תצטרכו לחפש אבל אני בכל זאת מאמין שצ'רלטון לא עד כדי כך מפגרים. מצד שני, הם מעדיפים לשדר לגיונר על הספסל מאשר משחק טוב בפריימרליג...
Lindegaard; Smalling, Jones, Evans, Evra; Valencia, Giggs, Carrick, Nani; Rooney, Welbeck. Subs: De Gea, Berbatov, Park, Hernandez, Young, Rafael, Fryers משהו קרה לריו או סתם מנוחה?
יש לי הרגשה גרועה שרק היום בהיעדרו של ריו(כמה צפוי...) נתחיל באמת לסבול מהפציעה של וידיץ? ובנוסף נאבד את הנוכחות של פיל ג?ונס בקישור ושוב יצוצו אותן הבעיות המוכרות. או שבמקרה יותר גרוע הוא ימשיך לשחק כאילו הוא בקישור(רק אני חושב שזה קצת מבלבל עבור שחקן מבחינת mindset להחליף עמדות כל שני וחמישי?) ויהיו חורים בהגנה.
נראנו טוב היום, בעיקר במחצית הראשונה. במחצית השניה הקבוצה קצת נרדמה אבל בסוף היום חמישיה בחוץ במגרש נאחס. מעניין מה עם ג'ונס, מקווה שיהיה בסדר. ולנסיה היה נהדר היום, עשה הכל מעולה, וגם נאני מבשל וכובש וגיגס ממשיך לכבוש בכל עונה...משחק תענוג, כל הקבוצה נראתה טוב (קצת פאדיחות בהגנה אבל בהתאם לנסיבות אפשר להבין) ואהבתי איך כל החלק הקדמי לחץ בחלקים מסוימים של המשחק, צריך להמשיך ולשחק ככה. לינדגרד - אני אוהב את הבחור הזה. גם דה חאה שוער מעולה, אבל לא ראיתי את הדני מפשל בכלל. הייתי רוצה לראות אותו רץ כמה משחקים, אולי זה ישתלם והוא יתגלה כעדיף על הספרדי. קצת מעצבן שיש שני שוערים מעולים, כי פה אין רוטציה וחייבים לתת לאחד השוערים לרוץ כדי לצבור ביטחון וניסיון, וכמובן תיאום עם ההגנה. אבל למרות הכל, מגיע ללינדגרד תקופת ריצה מסוימת לראות אם הוא מסוגל להחזיק לאורך תקופה, להיות יציב ובמשחקים שלא הולך - גם להביא נקודות. אגב, משחק הרגל שלו מעולה. לא כמו ואן דר סאר, יש לו לאן לשאוף, אבל הרבה יותר טוב משל דה חאה. והכי חשוב הערב - בראון כובש! להתמוגג :aaa021:
יש סיבה שהדני שיחק היום במקום דה חאה, כמו השעיה/ פציעה או שההחלטה הגיעה משיקוליים מקצועיים כמו רוטציה ומנוחה?
הסיבה המקצועית היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא הרצון להעלות קצת את ממוצע הגיל בהתחשב במרכז ההגנה הצעיר שלנו. אני לא אוהב את הרוטציה בין השוערים. האיכות שלהם הופכת את ההשארה של אחד מהם בקביעות על הספסל לקשה מאוד, אבל עדיין, זו לא העמדה לכך, הגם שטרם נענשנו על השינויים הללו.