בראיון (הייתה להם אז תוכנית שאחרי כל משחק שחקן אחד מגיע לאולפן לנתח את המשחק). מן הסתם במשחקים עצמם אין להם את הסמכות להחליט כאלה דברים, מה גם שהם לא באותה עמדה.
ה'טלגרף' לא פחות ולא יותר, מפרסם שיונייטד קרובה להחתים את ניקולאס גאיטן (בנפיקה, נב' ארגנטינה) בסכום שקרוב ל-30 מיליון פאונד. בנפיקה לא מוכנה למכור את השחקן בינואר ויכול להיות שפרגוסון יצטרך לחכות עד הקיץ כדי לזכות בשירותיו. http://www.telegraph.co.uk/sport/football/...las-Gaitan.html
לא פחות ולא יותר... כבר ראינו בחלונות (של העברות) קודמים איך גם העיתונים המכובדים יותר מפרסמים כל מיני שטויות- אמנם במידה פחותה, אבל בכל זאת. צפה לעוד מיליון כתבות כאלה בחודש וחצי הקרוב, אם זה גאייטן או שחקנים אחרים.
הייתי כותב שצריך להיות משוגע כדי לשלם 30 מיליון ליש"ט על שחקן (מוכשר אמנם) שלא עונה על הצרכים הבוערים שלנו, אבל אין טעם לדון בזה. שיעטפו עם זה דגים... יא אללה, אני פשוט בשמיים מהשער של קאריק.
בטח שצריך, ועוד יותר כשפלטשר נאבק עם המחלה המחורבנת הזאת. ראיתי כמה חבר'ה ברד-קפה שטוענים שנאני טוב יותר באגף שמאל... אממ.. מה? כשוולנסיה בכושר כזה ברור שצריך לשים את נאני בשמאל, אבל בגדול... נאני הוא וורלד קלאס בימין. גם בשמאל הוא יכול, אבל פחות בטבעיות אם תשאלו אותי.
גם האינדפנדט מפרסם שגייטן בדרך אלינו ומי מעורב? נחשו, ז'וז'ה מנדס (או אייך שלא כותבים את השם של הסוכן הזה) Gaitan on way to United?
אין לי כמובן שום דרך לדעת אם זה נכון או לא, אם כי צריך כששני עיתונים כאלה כותבים משהו בו זמנית, אחרי ששלשום היו ידיעות בעניין גם בארגנטינה, זה מעניין. בדצמבר שעבר כבר היה מי שידע לומר (הטיימס) שדויד דה חאה סגור ביונייטד. אז, נאמר בוודאות - אולי.
לא מכיר אותו יותר מידי, הוא משחק יותר כקשר התקפי מתחת לחלוצים או שהוא מסוגל גם להיות ווינגר על הקו? בגול הראשון אתמול, של רוני, סוף סוף חייכתי ממנו. במשך חודשיים הוא לא עשה את התנועה הזאת לתוך הרחבה במטרה לכבוש. חודשיים הוא היה מספק בלחלק כמה מסירות ומידי פעם בניסיות כושלים לנסות צ'יפים כושלים מעשרים מטר. אגב, חבל על ג'ונס, הגיע לו שער גם אתמול. מתחילת השנה היה נראה לי שאין לבחור מזל אבל חשבתי שאחרי 2 השערים שלו (בליגה וצ'מפיונס) המזל יבוא וכך גם השערים. טוב נו, לפחות הוא מגיע ללא מעט מצבים בתור קשר אחורי וזה מעולה.
כיף לראות את פיל ג'ונס משחק בתפקיד של בוקס טו בוקס, זה כל כך חסר לנו. עוד יש לו המון לאן ללכת עם זה כדי שיוכל למלא תפקיד דומה נגד יריבות ברמה גבוהה יותר, אבל הבסיס שלו כל כך נפלא לתפקיד כזה. יש לי תחושה שהוא לא בהכרח יהיה בלם בעתידו...
העמדה הטבעית של גאיטאן היא כפליימיקר, בשנה האחרונה שלו בבוקה הוא עבר לשחק דווקא כחלוץ שני וזה הצליח מאוד כשהוא סיים את העונה עם מאזן כיבושים נאה. בבנפיקה הוא הגיע כמחליף של די מאריה בצד שמאל של הקישור ובהתחלה התקשה אבל לאט לאט התחיל להתרגל לעמדה וכיום ממה שראיתי הוא משחק בה בצורה טובה למדי.
benos - תודה רבה! מכמה סרטונים ביוטיוב (שלא אומרים שום דבר), גאיטאן נראה לא רע בכלל. במידה ויגיע, מעניין באיזה עמדה פרגי ישלב אותו בהתחלה ואיפה הוא באמת יצליח... פרגי אוהב לעשות שינויים לג'ונס (בלם, קשר אחורי ומגן ימני) והוא נראה טוב בכל העמדות - אבל כרגע ברור לנו שאנחנו צריכים קשר אמצע ומעניין אם פרגוסון יעדיף את גאיטאן שם (אם וכאשר...)
ג'ונס נראה מבטיח בכל עמדה שבה ניסינו אותו, אבן הן כבלם והן כמגן ימני- לצד פלוסים רבים שכבר דיברנו עליהם מיליון פעמים- היו לו רגעים של 'הפקרות', חורים, מה שתרצו... שזה בסדר גמור מן הסתם, הוא עוד ילד, אבל התצוגה אתמול היא המשחק הכי טוב שלו אצלנו עד כמה שזכור לי. מעניין איך הוא ייראה באמצע מול קבוצה ברמה גבוהה יותר.