מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד שני ההדחה שלכם היום מלבד היותה מכה מקצועית היא גם מכה כלכלית.

2. alexshw Member

תירוץ הישגים של קבוצתך זה לוזריות.
    תירוץ הישגים של יונייטד זה פשוט חוסר הבנה בכדורגל.

אי אפשר לקחת בטעות 3 אליפויות ברציפות.

3. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא עוזר כלכלית, אבל גם מוגזם לקרוא לזה מכה כלכלית. מועדון מסודר לא בונה תקציב מתוך הנחה שהמועדון יילך רחוק מדי באירופה. נדמה לי שאצל יונייטד זה מתוכנן לפי שמינית גמר. יש נזק מסוים, אבל הוא לא ענק.

לגבי מה שהיריבות שלנו עשו, זה מה זה לא רלוונטי. אנחנו עשינו מה שצריך לעשות וזהו. או שנתחיל לספר על הנפילה של ארסנל ב-2002/03, וזו של ניוקאסל ב-1995/96, ואיזה פראיירים היו ליברפול ב-96/97, ונגיד שהאליפות ב-99/00 ו-00/01 היו קלות מדי ונטולות אתגר אז הן לא הישג מי יודע מה.... חלאס.

הבעיה שלנו היא יותר מאשר קשר כזה או אחר. כן, מרכז השדה הוא עדיין נקודת התורפה הבסיסית ביותר שלנו, כי בעמדות אחרות יש לנו שחקנים שהם קלאס ובקישור קשה לומר את זה. אבל מה זה עוזר אם השחקנים שהם קלאס משחקים כדורגל שרחוק מאוד מכך? גם אם לוקחים בחשבון את חולשת מרכז השדה - והיום הוא לא היה טוב ולא היה קטסטרופה, ג'ונס עשה עבודה טובה, אני לא יודע מה עבר לפעמים לגיגס בראש - זה לא מסביר את המצב ששחקנים כל כך איכותיים, במשך זמן רב כל כך אינם טובים.

אצל רוני כבר קיבלנו את זה כמעט כמובן מאליו. כל עונה יהיו לו תקופות טובות ותקופות רעות. בתקופות הטובות הכל יילך, בתקופות הרעות שום דבר לא יתלבש. אי אפשר לקבל את זה. הוא לא צריך להיות בשיאו כל הזמן, אבל הוא לא יכול להיות כל כך בינוני ומטה כל כך הרבה זמן. הוא שחקן כל כך קריטי עבורנו. כובש, יוצר. אבל מסתבר שאנחנו לא יכולים להתבסס עליו עד כדי כך. חייבים לעשות את הקבוצה מאוזנת יותר.

4. Selby Member

שאני אבין, הלוגיקה היא שבגלל הכישלון העונה בליגת האלופות, אז בדיעבד אפשר להמעיט בערכם ולגמד את 4 או 5 השנים המצליחות בהיסטוריה של המועדון(במיוחד באירופה) שקדמו לכישלון הזה? פרגוסון קיבל במתנה 4 אליפויות ושלושה גמרים אירופיים מאברמוביץ?, טוב לדעת. ממי הוא קיבל במתנה את שאר 63753 התארים?
    מייקל קאריק, אם זכור לי נכון אתה בעצמך מיד אחרי הזכייה במוסקבה ב08 בחרת קודם כל להאדיר את ההישג של פרגוסון ולציין שזה קרה רק 3 שנים אחרי שכולם הספידו אותו ואחרי שלהרבה אוהדים הכל נראה שחור.
    אני חושב שבהדחה הקודמת שלנו משלב הבתים המצב היה גרוע בהרבה, אז איך אפשר עכשיו להיות יותר פסימיים מאז אחרי שראינו שעונת מעבר כזו הייתה רק הקדמה להצלחה בלתי נתפסת. הגיון פשוט.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים. באותה עת לא ראיתי איך אנחנו חוזרים למשהו שמזכיר את מה שהיינו. כבר עברו אז שנתיים וחצי מאז האליפות האחרונה, בליגה לא היינו קרובים גם באותה עונה. לא היה שום סימן שיראה שאנחנו עומדים להיכנס למסלול המראה מטורף - וזה קרה כבר בחמשת החודשים שנותרו באותה עונה. הפעם, אני לא באמת יודע מה קרה. יש בסגל הזה ים של כישרון. האם צריך להשלים אותו עם החיזוק הנכון? תמיד אמרתי שכן. האם הוא צריך עוד זמן כדי להתגבש? יכול להיות, מסתבר... אבל זה לא 2005. ואני עדיין חושב ששאננות וזלזול שיחקו תפקיד מאוד משמעותי בהדחה הזו. יונייטד 2011/12 אולי אינה חומר לזכייה בגביע אירופה, אבל היא עדיין מספיק טובה לעבור את השלב הזה.

6. דני נוימן Member

אין ברירה לורוד האף עכשיו הוא חייב לפתוח את הכיס מפלצת כמו רונאלדו שעומדת לפרוץ כמו בעבר אין לו והשכנים דוהרים לקבוצה העלובה שלכם יש לפחות 6 שחקנים במספר שיוכלו לעזור
    אם האף לא מביא חיזוק מאסיבי בינואר אז הוא רשמית איבד את זה והגיע הזמן שלו להתפטר ולהפסיק להביך את עצמו

נערך לאחרונה ב: ‏8/12/11
  7. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם מה שאתה אומר... אם פרגוסון היה עולה עם הרכבים יותר חזקים בתחילת הטורניר אז פתאום זה לא היה כישלון? פתאום לא היה את העליהום סביב יונייטד?

ליונייטד יש בעיות במרכז המגרש שידועות כבר מהקיץ, הדחה עכשיו או ברבע הגמר לא היו משנים את זה

8. Selby Member

http://thebusbyway.com/wp-content/uploads/2011/05/photo0018sb7-225x300.Xxx

הם לא לומדים!

העניין הוא שהתקופה ההיא מאוד טרייה לי בזיכרון וזה כאילו כלום לא השתנה, אותם תגובות בדיוק של שונאי יונייטד ושל הגלורי האנטרס שהם גרועים הרבה יותר.

Now every single one of us
    Loves Alex Ferguson
    Loves Alex Ferguson
    Loves Alex Ferguson
    Now every single one of us
    Loves Alex Ferguson

לילה(בוקר) טוב.

9. דני נוימן Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/XXsmoker.Xxx

10. 亚历山大帕托 Member

http://i42.tinypic.com/5xu7vs.Xxx

11. Wazza Member

אין מה לעשות. הסגל פשוט הוכיח שהוא לא איכותי מספיק כדי לקחת משהו השנה ו/או בשנים הקרובות.. לא לעלות מבית כזה אז המצב כל כך קשה.. אגב, יונייטד עכשיו יורדת דרג או משהו?

12. Gass12 Member

זו לא מכה.זו הברכה הכי גדולה שיכולתי לבקש.כמובן שלא רציתי שנודח
    אבל אם כבר הודחנו?אני מרוצה שהגלייזרים נפגעים בכיס.
    אולי פרגי תרם לסיטואציה.השאננות והזלזול של נשחקנים תרמו גם הם.
    אבל הגרידיות שאינה יודעת שובע של הבעלים תרמה הכי הרבה.
    אני יודע בכלכלה דבר או שניים.כשאתה מתקדם לאט או דורך במקום אז בתוצאה הסופית אתה "הולך אחורה" כי המתחרים מתקדמים.
    רק מכה כלכלית תגרום להם לפתוח את הכיסים.או לחילופין למכור את המועדון למי שמוכן להשקיע ללא סוף ולא לחמוד את ה"קופה".
    ...
    ללא קשר.צריך לקחת דברים בפרופורציה ותמיד לחפש את הטוב גם ברע.
    הודחנו ולדעתי זה עדיף מהדחה ברבע או בחצי.
    יש לי רק דאגה אחת גדולה וכאב על נמניה.לפי מה שראיתי אני חושב שבמקרה "הזול" זה מתיחה חזקה של רצועות הברך.לא רוצה לחשוב על תסריט "יקר" יותר

13. Mellow29 Kopite

ממש לא. מנ' יונייטד מדורגת שנייה באירופה עם 139 נק' (6 פחות מברצלונה, 17 יותר מצ'לסי השלישית), והיא עוד תצבור נקודות בליגה האירופית. אולי אם היא לא תעפיל במשך השנתיים הבאות לאירופה יש סיכוי שהיא תרד מהדרג הראשון, אבל זה לא סביר.

Gass12
    אין מצב שאתה רציני. איך עדיף לעוף עכשיו מאשר בחצי הגמר? מעבר להבדל הכלכלי הברור, יש פה עניין ספורטיבי. לעוף בשלב הנוק-אאוט נגד באיירן מינכן או אינטר (שלא לדבר על 2 הספרדיות) זה מתקבל על הדעת. אלא מועדונים גדולים, וגם אם מנ' יונייטד פיבוריטית נגדם הכל יכול לקרות. לעוף בשלב הבתים מול באזל ובנפיקה? איך שלא תסובב את זה, זה איום ונורא.

בנוגע לזה שהגלייזרים נדפקו בכיס - בסופו של דבר הגלייזרים הם מנצ'סטר יונייטד. זה לא שהם שנפגעים, אלא המועדון שנפגע. גם לא ראיתי שהם מנעו מפרגוסון להוציא לא מעט כסף בקיץ על שחקנים שאולי בדיעבד הוא לא היה צריך, בעוד שבבעיה המרכזית הוא לא טיפל.

14. Jack Wilshere Member

אני מתחיל לחשוב שבאמת מדובר בדני נוימן...

15. alexshw Member

שוב, לדעתי הסיבה העיקרית להדחה היא העובדה שהקבוצה שרויה בהלם טוטלי מאותה תבוסה לסיטי.