אני לא מופתע מהיכולת של יונייטד. אני מופתע מכך שהשיוויון לא הגיע שנייה לפני השריקה.. לא לעולם חוסן בכדורגל. היידה באזל :aaa021:
לא יאמן, לא חשבתי שאחרי התבוסה בדרבי אני ארגיש שוב כל כך ביזיוני. איזה תסכול. כל הסגל והצוות צריכים להתבייש על הקמפיין העלוב הזה. קיבלנו את הבית הקל ביותר שאפשר לבקש ותצוגות עלובות. לא הגיע לנו לעלות אם נבחן את כל ששת המשחקים. עצוב להגיד את זה, אבל הצלחנו לנצח רק קבוצת דרג רביעי, וגם זה ביכולת עלובה ובפנדלים. זה בנוגע לכל הקמפיין, ובנוגע למשחק הם פשוט נראו טוב יותר. הניעו כדור נהדר, צופפו מעולה... לא הגענו לכל כך הרבה מצבים - כיאלו לא עובדים על כלום באימונים. בקושי 2 הרמות מתוך 20 הגיעו לרגל/ראש של שחק שלנו וזה מראה על פשוט ביזיון. יאנג לא יודע להרים כדור, רוני שכח מה זה תנועה ללא כדור... אבל זה רק תסכול של המשחק ואין על מה להסתכל על משחק בודד - זה כמו שאני אנתח למה לא זכינו באליפות על סמך משחק אחד. היו לנו 6 משחקים, מול יריבות מאוד מאוד נוחות, ולא הצלחנו לנצח אף יריבה שהתקציב שלה כמו של הפועל ת"א. עצבן אותי לראות שבאזל מסרו כמונו ורצו אפילו יותר מאיתנו. מה זה הדבר הזה? הכל לא הלך היום - גיגס לא נתן כדור אחד חכם, אף שחקן, אולי פרט לנאני, לא נתן שום פעולה יצירתית. שיתביישו להם, אני עכשיו צריך לראות את השם של מנצ'סטר בליגה האירופאית הביזיונית הזאת. שייתן לפוגבה ומוריסון לשחק שם מבחינתי, המפעל הזה פח ובושה שאנחנו דורכים שם. איזה שפל. מה יהיה עכשיו? מה פרגי יעשה ויגיד עכשיו? עוד פעם נראה חודש של משחקים מצופפים, עם שלושה קשרים אחוריים ורוני בלם חמישי כדי "לצבור ביטחון" ו"לאגור נקודות"? עוד תקופה של חודש שנראה את הקבוצה מגרדת 1-0 מול יריבות נחותות ממנה? אחרי התבוסה בדרבי רוב האוהדים התחלקו ל2 מחנות - אלו שאמרו שההפסד חד פעמי ואלו שאמרו שהנצחון על ארסנל (וצ'לסי) היה חד פעמי. אני עכשיו במחנה השני, אנחנו נראים זוועה. ואם תרשו לי לקחת את זה למקום כללי - מנצ'סטר יונייטד לא נראת טוב בעיקר בגלל ההתבסות על רוני בחוד. הוא חרא, והקבוצה נראת חרא. הוא לוהט, הקבוצה לוהט. אני מתחיל להצער שהוא לא באמת עזב בעונה שעברה ואז היינו רואים מנצ'סטר חדשה, אחרת, שבנויה מחדש. משהו רקוב אצלו וזה מתחיל לעצבן. ואחרי כל התסכול (והבושות שאני עומד לאכול מחר מהחברים והמשפחה) אין מה לעשות, ממשיכים קדימה. אני זוכר שראיתי עם אבא שלי אותנו מודחים מול בנפיקה כשהייתי קטן וגם אז הייתי מבואס, אבל אמרתי לעצמי שאם לא היינו מסוגלים לעבור את שלב הבתים כנראה שגם לא היינו מסוגלים לעבור את השמינית. והאמת, קשה לי לראות שהיה קורה משהו דרמטי כי אנחנו לא ברמה, או מתקרבים בכלל, לבאירן, ריאל וברסה. יהיה טוב, well never die! http://www.youtube.com/watch?v=RpHcyEmGtz0&feature=related
הפעם אני יותר פסימי. מה שפרגי עשה מ-2006 עד 2009 היה אדיר, אבל צריך להיות הוגנים ולהגיד שחלק גדול מזה קרה בגלל שרומן אברמוביץ' בזבז את ההזדמנות שהייתה לצ'לסי להפוך לשליטה יחידה באנגליה וירה לעצמו ברגל, קודם עם התערבות מקצועית למוריניו ואחר כך בפיטוריו ותחילת שרשרת המאמנים. איכשהו החבר'ה של סיטי נראים לי אנשים רציניים יותר שיימנעו מלתת לנו מתנות כאלה.
זה לא נכון. דווקא בעונת 05/6 שוב באו כל האוהדי היריבות ופרשנים ששיחקו בליברפול ואמרו שפרגי גמר את הסוס ויונייטד כבר ירדה מהבמה, כי אז היא סגרה עונה שלישית ללא אליפות. אבל פרגוסון לא ספר אף אחד ובאופן סיסטמתי בנה קבוצה מנצחת. אני חושב שזה מה שיקרה גם הפעם. הוא כבר התחיל לחדש ולהצעיר את הסגל. ברור שתהליך כזה יכול לקחת יותר מעונה, אבל אני לא מודאג בקשר לעתיד. לא תמיד אפשר לבנות קבוצה חדשה וישר לקחת דאבל כמו ב - 95/6. למשל את הקבוצה הגדולה הראשונה שלו הוא התחיל לבנות בערך בשנת 89 ורק כעבור 4 שנים קיבל מוצר מוגמר. אברמוביץ' פיטר את מוריניו אחרי שכבר פרגוסון החזיר את הכתר למקומו הטבעי.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx בתחילת הטורניר כשיונייטד נראיתה נהדר והיתה במומנטום עם תוצאות טובות פרגוסון החליט לעלות עם מחליפים ושילם על כך.. לא מובן לי למה הוא היה צריך את זה (עוד לא מעט אנגליות עושות את זה) מה הבעיה לשחקנים לשחק פעמיים בשבוע? כל שאר המקומות עושים את זה והשחקנים עדיין נשארים בכושר ולא ממש מרגישים עייפות.. מגיע לפרגוסון על ההרכבים במשחקים הראשונים
זה כתוב למעלה שאנחנו וסיטי השנה נאבק על כל התארים ראש בראש. הליגה, הגביע האנגלי ואולי גם גביע אופ"א. מדהים שאנחנו פשוט לא מסוגלים לפתח משחק מהיר ולהכתיב את הקצב, מדהים איך יאנג מחרב לנו את המשחק, הוא תוקע את המשחק, לא מרים את הראש, לא משחרר כדור מהר ולא תורם לנו כלום במשחק ההתקפה, מדהים איך למרות שדיברנו על זה ללא הפסקה סמולינג ממשיך לפתוח כמגן ימני למרות שהוא לא יודע להיות מגן לא בהתקפה (ההרמות שלו הולכות מחוץ למגרש, וזה עוד כשהוא עולה למעלה, בשלב מסוים למרות שהוא עלה נאני הפסיק למסור לו) ולא בהגנה (פשוט לא יודע לסגור אלכסונית כמו מגן טבעי), מדהים איך אחרי הפציעה של וידיץ' (מקווה שזה נראה רע יותר ממה שזה באמת) פרגי לא חשב על להסיט את ג'ונס לעמדת הבלם ולהכניס מישהו יצירתי, האדישות לאורך כל משחקי המוקדמות עלתה לנו בצורה קשה, עלינו עם הרכבים משנים, שיחקנו בהילוך שני, לא הראנו שום רצון ותשוקה אמיתים לזכות בבית, והוצאנו את עצמנו מהתחרות, על טעויות משלמים, והיום שילמנו בגדול, לאור העובדה שגם סיטי בליגה האירופאית ישנה השאלה האם ללכת עד הסוף במפעל מה שכניראה יפגיש אותנו עם סיטי בשלב כזה או אחר, או להעלות הרכבים משנים ולשמור את הכוחות לליגה, Well keep the Red Flag flying here Well never die, well never die Well never die, well never die Well keep the Red flag flying high Cos Man United will never die
ההתערבות החלה בקיץ 2006 עם הרכישה של שבצ'נקו שעד היום לא ברור מה היה חלקו של מוריניו בה, ולאורך עונת 2006/7 היו הרבה שמועות על חוסר שביעות רצון של אברמוביץ' ממוריניו, כשכידוע הסתובבו ברקע אנשים (בלי לנקוב בשמות, חלקם יוצאי הפועל פתח תקווה) שדיברו עם אברמוביץ' על הכדורגל השלילי של מוריניו וכמה אצלם זה יהיה שונה. בלי כל זה ספק אם היינו לוקחים לפחות חלק מהתארים של 2006-9. בקיצור, העתיד של יונייטד כרגע תלוי קודם כל במה שקורה מעבר לכביש. יש להם את כל מה שצריך כדי להשתלט לכמה שנים על הכדורגל האנגלי, עכשיו נראה אם משהו ישתבש.
תבין שכל השייחים ואוליגרכים האלה זה ילדים מפונקים חסרי מושג בכדורגל שסתם קנו צעצוע יקר ויזרקו אותו כשימאס. הם דורישם תוצאות מיידיות ומתחילים לפרק ולפטר כשטיפ'לה לא הולך. יונייטד זה מועדון אמיתי ושיטתי. העתיד תלוי אך ורק ביונייטד. ועזוב שאליפות שלישית ברציפות סופר קשה לקחת ורק קבוצות מיוחדות באמת עושות את זה. יונייטד לוקחת את כל האליפויות שלה בזכות ולא בחסד של אוליגרך כזה או אחר. כשטרנד האוליגרכים יסתיים, כל הצ'לסי והסיטי האלה יחלמו על מקום בליגה אירופית, או אולי על עלייה לפרמייר ליג.
יש לי שאלה שהיא הכי רצינית.. למה לדעתך השחקנים האלה לא מסוגלים לשחק גם ביום חמישי בלילה וגם ביום ראשון בלילה?
זה נחמד לדבר בסיסמאות, בינתיים השייחים של סיטי לא עושים אף טעות. לא מתערבים למנצ'יני מקצועית, לא ממנים עשרות עוזרים ויועצים, בעצם בקושי מדברים על כדורגל ואתה בקושי שומע אותם. הם רק שמים את הכסף. כמה שזה מתסכל, הדברים נעשים שם עד כה על הצד הטוב ביותר (מעבר לטעויות מקצועיות נקודתיות פה ושם כמו עם רוביניו ואדבאיור). יונייטד כמובן עשתה בזכות את מה שעשתה כי זה לא מספיק שהקבוצה עם הכסף תטעה, אתה גם צריך לעשות את שלך, אבל אני עדיין חושב שהתנהלות אחרת מצד אברמוביץ' הייתה מביאה לתסריט אחר לגמרי של כל העונות האחרונות.
להתייחס אליו כמו לגביע הליגה. להריץ שחקני מילואים, אולי ירוויחו מישהו. גם ככה הקבוצה סובלת ממכת פציעות. זה לא ססמאות. מי לקח הכי הרבה אליפויות מאז תחילת עידן האוליגרכים. אני כבר אוהד את יונייטד מספיק זמן, כדי להבין שזה המועדון הכי גדול בעולם. כן לצערי אי אפשר לקחת טרבל כל עונה. מצפה גם מאוהד של קבוצה, לא לתרץ את הצלחות קבוצתו.
amirb91 האינטנסיביות בפרמיירליג לא משתווה לאף ליגה, ואומר את זה כל שחקן שני שמגיע לליגה הזו. עם כל הכבוד לספרד, שם לקבוצות הבכירות יש את האל קלאסיקו ועוד שניים וחצי משחקים בעונה, בפרמיירליג בכל משחק מקיזים דם. לכן ראינו רוטציות ביונייטד כבר בשלב הבתים (שעלו לה בסופו של דבר בהדחה) ולכן טוטנהאם הרימו דגל לבן מראש ופשוט ויתרו על המפעל. היוקרה שלו לא משתווה לשום דבר שאפשר להשיג באנגליה.
אני לא רוצה להיכנס לויכוח הזה.. אבל הטענה שלך לדעתי היא מאוד מאוד מאוד מטופשת (בגלל זה אני משתדל כמה שפחות להגיב באנגלי-המלכה יותר טובה מהכל ובספרד אין ליגה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ) תמשיך לחשוב שסטוק ובולטון עולות על שאר המגרשים והקבוצות בכל העולם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
בכל שנה אחרת זה היה נכון. השנה הפרמייר ליג הכי חלשה מאז שאברמוביץ' לקח את צ'לסי. סיטי ששוחטת כל דבר שזז בליגה לא עוברת את החצי מול באיירן, יונייטד מפשלת, אפילו צ'לסי בקושי עלו.