משחק כל כך חשוב. אם אנחנו מנצחים זה יסתום כל כך הרבה פיות, יחזיר כל כך הרבה ביטחון לשחקנים ויפגע בסיטי מוראלית. זה יכול להיות נקודת המפנה בליגה - עד כמה סיטי יכולה לרוץ? אני מקווה כמובן שנפגוש אותם במשחק הזה כשאנחנו צמודים עליהם לפחות מרחק מחזור אחד בטבלה. אומנם אין נקודות ליגה אבל משחק כל כך חשוב מבחינה מנטלית... ומי אמר פה שזה לא משחק של נקמה? רק נקמה! אני משתוקק לרגע הזה. מצידי, אם תבטיח לי מפגש איתם בצ'מפיונס שיעלו לשלב הבא. הכל בשביל האפשרות להדיח ולנצח אותם ולנקום.
ככל הנראה פוגבה רוצה משכורת של 45K ליש"ט לשבוע, כשפרגוסון מוכן לתת לו מקסימום 20K ליש"ט לשבוע. פוגבה צעיר מידי והוא כבר רוצה משכורת כזו למה מי הוא בכלל? אם זה ככה אני לא רואה אותו נשאר ביונייטד. מקווה שיצליחו לפתור את הבעיה איתו, אם לא שיעזוב את המועדון.
אני לא מתמצא במספרים... אין לי מושג האם 20 אלף זה ממש מעט באופן יחסי, והאם 45 אלף זה מוגזם. כך או כך, צריך להיות חתיכת מטומטם כדי לוותר על הזדמנות (אם וכאשר) במנצ'סטר יונייטד בגלל כסף כשאתה בן 18 או מה שזה לא יהיה.
20 אלף לשחקן שעוד לא עשה כלום ושום דבר זה המון, ים של כסף, ו-45 אלף זה מגוחך עד טירוף. יש לנו שחקנים בוגרים שלא מקבלים דבר כזה. ועדיין, אז היה כתוב בפיפל...
עד כמה שאני זוכר, עד לא מזמן לוקה מודריץ' הרוויח 45 אלף פאונד בשבוע בטוטנהאם. קשה לי להאמין שמישהו באמת ייעץ לו לבקש כ"כ הרבה כסף כי זאת בקשה ממש לא ריאלית. סביר להניח שמדובר בסתם דיווח סרק (מה המקור לדיווח הנ"ל?).
מישהו זוכר שפעם כולם נדהמו מזה שהמשכורת של רוי קין הגיעה ל50 אלף(!) פאונד בשבוע? מעניין אותי מה יהיה עם המשכורות עוד 10 שנים בקצב הזה.
אני קורא (רק עכשיו) את ספר הזיכרונות של פרגוסון מעונת 94/95. הוא מדבר בין השאר על סוכנים (בשלב שהם התחילו להוות מטרד של ממש) וגם על כסף. בין השאר על תקרת השכר של יונייטד, שהיתה אז משהו בסביבות 20 אלף ליש"ט. אני זוכר שכאשר רצינו את מרקוס באבל בקיץ 97, העסקה נפלה כי הוא רצה 25 אלף ליש"ט לשבוע וביונייטד ראו בזה סכום מופרז ומופרך... בספר של גארי נוויל הוא מספר שכשהוא ופיל פרצו בבוגרים של יונייטד, המועדון הציע להם חוזה לשבע שנים והם מיהרו לחתום. כששאלו את אבא שלהם בלעג למה הם כבר לא חתמו לתשע שנים, הוא אמר שהמועדון פשוט לא היה מוכן להציע תשע. היו ימים...
אמרתי ככל הנראה, אולי בכלל מישהו עשה לו שטיפת מוח? אני לא רואה סיבה למה הוא לא חתם עדיין על חוזה חדש אם זה לא קשור לכסף ודקות משחק.
זה נכון. יכול להיות שהסוכן שלו פשוט עושה הכל כדי למקסם את מה שאפשר לקבל מיונייטד, ללא שום כוונה לעזוב. ויכול להיות שהוא מוכן ללכת למקום אחר. ויכול להיות שלפוגבה נכנס לראש/הכניסו לו לראש שהוא כבר אמור להיות בשלב שהוא משחק בבוגרים של מועדון כזה... לא ברור איך. למה הוא לא חתם עדיין על חוזה חדש? אולי כי עדיין לא הגענו לשלב של להגיש הצעה ממשית, לא יודע. נולדה איזו הנחה שיונייטד הציעה והציעה ופוגבה דוחה ודוחה, וזה הפך למוסכמה. האם זה נכון? אפילו את זה אנחנו לא יודעים.
אני לא חושב שהם יפשלו היום, הם יעשו היום הכל כדי לנצח. הם חייבים! אני מקווה מאוד שלא יהיו פישולים היום.