היה סגל טוב אני מסכים, היינו צריכים לנצח אני מסכים. אבל אם הכל היה על הנייר הכדורגל היה ידוע מראש, זה לא פיפא ולא מנג'ר. העובדות הם שההרכב הזה/הסגל הזה לעולם לא שיחק יחד, הצעירים האלה חסרי ניסיון ברמות האלו (אפילו שזאת "רק" קריסטל פאלאס). אם תחברו הכל יחד יהיה לנו הרבה יותר קל להבין את ההפסד. לא צריך לקבל הפסדים בקלות, אבל לא צריך לעשות מכל הפסד כדור שלג מתגלגל של קטסטרופה. אנחנו נחזור לעצמנו החודש, אני רואה את זה קורה, כמו בכל שנה!
הנצחון הגיע לפאלאס, הם היו הקבוצה הטובה יותר במהלך המשחק. כמדומני זה לא פעם ראשונה שאמברוז מבקיע שער באולד טראפורד, אני חושב שהוא גם הבקיע במדי ניוקאסל לפני הרבה שנים. גארי נוויל אמר באולפן של סקיי אחרי המשחק שזה אחד השערים המדהימים שהובקעו אי פעם באולד טראפורד. בכל מקרה לגבי ההפסד עצמו, זה מזכיר לי שפרגוסון נשאל בשבוע שעבר אחרי התיקו מול ניוקאסל האם לקבוצה שלו יש סיכוי לקחת אליפות השנה לאור הפער ממנצ'סטר סיטי בטבלה ופרגוסון בשיא קור הרוח ענה למראיין: "תשאל אותי באפריל". פרגוסון יודע מה שהוא מדבר, מנצ'סטר סיטי לא תמשיך לנצח ללא הפסקה ומנצ'סטר יונייטד תחזור לעצמה.
נלקח מעמוד בפייסבוק REVEALED: Man Utd boss Ferguson asked Real Madrid for Kaka Manchester United boss Sir Alex Ferguson is interested in Real Madrid midfielder Kaka. Sport says Ferguson made an enquiry about Kaka's availability at the beginning of November, but was informed by Real president Florentino Perez that he was not for sale. This morning, it's been revealed Florentino is reviving his plans for Wayne Rooney and is willing to pay £60 million for the striker. A swap involving Kaka, whose creativity is just what Ferguson's midfield is lacking, cannot be discounted. שוב פעם אלה טענות חסרות ביסוס ואני גם לא מאמין להם כ"כ, אבל בכל זאת אני לא רוצה שזה יקרה ואני גם לא רואה את זה קורה.. עסקה כזאת גם בכלל לא שווה.
חחח. אי אפשר לפסול עסקת חליפין בין רוני לקאקה... וואזה, באמת, אם אתה בעצמך רואה שהידיעה קקה (אהמ), באמת שאין צורך להביא אותה לכאן...
הידיעה חסרת כל בסיס, אין לה שום אחיזה בשום מקום. תשתדל לא להביא כאלו הנה, זה לא המקום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx עם זאת, באופן אישי הייתי שמח לראות את קאקא נוחת, כן כן, הוא לאט לאט חוזר להציג יכולת טובה בריאל מדריד וכדורגל יש לו והרבה. מצד שני כבר עלו הספקות עד כמה רוני נאמן לנו ולכן אם גם יזיל ריר מהצעה של ריאל אז כמובן שנקבל מהם גם שחקנים. בכל מקרה, מיותר לדון בכך כי אין פה אחיזה בכלום.
ועוד דבר, אם תרצה לנחש אם פרגי מתכנן בכלל רכש, אז תעזוב את כלי התקשורת ותנסה לנתח את הדברים שהוא אומר. לרוב מסתתרים שם כל מיני רמזים פרגסונים טיפוסיים לגבי ההמשך: It is easy to say you are going to buy players but it is not easy to buy them for Manchester United, especially in January," he said. "I do not see anyone who could make us a better team. There are two or three players but they are not available, so there is no point even going there." הוא אומר שהוא לא רואה מישהו שיכול לעשות אותנו לקבוצה טובה יותר למעט כמה בודדים שהם לא פנויים. מכך אני מבין שיש שחקנים שיכולים לשפר את הקבוצה והוא בעצם מודה שהקבוצה צריכה מקצה שיפורים. זה אומר שהוא כן מחפש וגם ימצא בדרך כזו או אחרת שחקנים שכן ברי השגה.
אולי בינואר אינטר יחשבו ביותר הגיון וימכרו את סניידר. גם השחקן עצמו צריך להבין שהוא מיצה את עצמו בקבוצה ושזה הזמן להתקדם.
סניידר ירד ביכולת, לא צריך אותו. גם בא כבר להקיא מהסיפור איתו... עדיף להביא את קאקא. הוא יותר מבוגר אבל יותר טוב, וגם חוזר לכושר טוב.. אני לא רואה את זה קורה, אבל אני מחזיק אצבעות כי באמת שחקן תותח. אגב, יונייטד מתכננת להאריך לאיש שלא נגמר, האגדה ראיין גיגס את החוזה לעוד עונה!
קאקה זה בזבוז בטוח של כסף. זה שחקן שיבלה בחדר הטיפולים יותר זמן מאשר במגרש. בטח בליגה יותר קשוחה מהספרדית. מילאן ידעו לעקוץ את ריאל. סניידר צריך אתגר חדש, בשביל לחזור לעצמו.
סניידר צעיר גם בשנתיים לא? בכל מקרה אני מאמין שהוא לא עבר את שיאו ויכול עוד לתרום הרבה. פרגוסון יוכל להוציא ממנו הרבה יותר ואם באמת נאני ורוני לצידו ישחקו כמו שהם יודעים לאורך תקופה נראה קבוצה נהדרת. ועדיין זה לא פותר את בעיית הקשר האחורי. אם סניידר (מגיע ו) משחק ואנחנו רוצים לעלות עם שני חלוצים: רוני וצ'יצ'ריטו/וולבק אז אנחנו צריכים גרזן רציני. קאריק ופלצ'ר לא כאלה. כל עוד סניידר מתחת לחלוץ אנחנו יכולים לשחק עם קאריק/פלצ'ר/קלברלי/גיגס מאחוריו ולפניו רוני מה שיחזיר את רוני להיות הרוני של 2009/10 - סופר התקפי ומכונת שערים. אך אם זה יקרה, נפסיד את צ'יצ'ריטו וולבק. בקיצור, גם אם סניידר יבוא זה לא יפתור את זה שאין לנו גרזן עצבני שיודע לשמור על הכדור, לחלץ כדורים, להפעיל כוח ולחץ במרכז ומידי פעם לשחרר כמה פסים טובים. קצת הרתעה לפני הקו של ריו ונמניה יהיה נהדר ואין לנו את זה - יש לנו את קאריק עם המספר של קין, חוץ מזה נאדה.
מחלקת פוסט טראומה: מה עובר על מנצ'סטר יונייטד לקראת השבוע הגורלי פתיחת העונה המהממת ואיתה חגיגות ה-25 של פרגוסון והאליפות ה-19, שכנעו את מנצ'סטר יונייטד שהיא יותר חזקה מהכל. אלא שאז התגלו הבעיות. הרבה בעיות ותבוסה אחת לסיטי כתבה נחמדה על המצב של יונייטד. הכתבה המלאה פה Walla
zzzzzzzzzzzzzz דוגמה קלאסית לעודף התקשורת שיש היום. היא תמיד צריכה משהו לכתוב עליו. אז כמה משחקים לתוך העונה מספרים איך למדנו דברים מברצלונה, ובתקופה פחות טובה מספרים על כך שיש לנו הרבה בעיות. האמת, כרגיל, אי שם באמצע, אבל אל תתנו לאף אחד להסתפק בשורה אחת פשוטה ואמיתית.
השיא של יונייטד היה בתחילת העונה... מקווה שהיא תצליח לחזור ליכולות האלה... חבל שהיא הגיעה אליו מוקדם מידי..
העונה נפתחה בצורה מאוד לא אופיינית. פרגסון לא מכוון את השיא לתחילת העונה וזה גם לא ממש אפשרי לאחר קיץ. לוקח זמן להכנס לקצב. משום מה העונה השחקנים פתחו די בסערה והכל הלך, זה אולי אפילו הפתיע גם את פרגי. אני מאמין שנגיע למשחקי חג המולד בפורמה טובה יותר, כבר רואים ניצוצות שלה. פרגסון אמר לעיתונאים לשאול אותו על מצבנו באפריל, אז תאמינו למה שהוא אומר, כי לשם הוא מכוון את היכולת.
הרכב מנצ'סטר יונייטד: לינדגארד סמולינג, פרדיננד, וידיץ', אברה קאריק, ג'ונס, נאני, יאנג רוני, הרננדז ספסל: דה חאה, אוונס, גיגס, פארק, וולבק, פלטשר