בינתיים מישהו עם קצת יותר הופעות חוגג היום, מהיום לגיגס יש שתי שנות חיים על כל אליפות של יונייטד. מעניין איך החגיגות במשפחה.
קלברלי חתום לעוד 4 שנים, הוא אחד השחקנים הצעירים הכי טובים כרגע לדעתי. בתור שחקן בית מצוין, לא נראה שהולכים לוותר עליו בקרוב כך שעניין ההופעות לא משמעותי. זה אתר רשמי שלו. נראה לי אם אדם אחר פותח את זה, אפשר לקרוא לזה אתר מעריצים.
מעניין מאוד איזה הרכב נראה היום, למישהו כאן יש את רשימת הפצועים המלאה שלנו? מקווה מאוד שולנסיה יפתח כי אני באמת חושב שהוא עדיף על יאנג כשחקן הרכב. למרות מספר הופעות טובות בתחילת השנה אני עדיין חושב שמקומו של יאנג הוא להיות הג'וקר שעולה מהספסל ומביא את השינוי בסוף המשחק. סוג של סולשיאר כזה. הבלאגן שהוא יוסיף, העובדה שהוא יבוא רענן מול מגן שהתמודד עם נאני/ולנסיה במשך 60 או 70 דקות יכולה להיות תוספת משמעותית. כבר תקופה ארוכה שהוא לא מספק שום סחורה כשהוא משחק בהרכב. לא זוכר מתי בפעם האחרונה הוא כבש או בישל (וגם אז זה היה בתקופה הטובה שלנו, כשרוב התרומה מבחינת סטטיסטיקה הגיעה במשחק המפורסם מול ארסנל). אני חושב שהשאלה האמיתית היום היא בקשר לפוגבה ומוריסון. הציפיה (שלי לפחות) היא לראות את השניים פותחים בהרכב, עם זאת, אם במשחק כאלה פרגי לא יתן את הדקות לשחקנים כמו דיוף וגיבסון אז מתי כן? באופן אישי הייתי פותח עם צמד הצעירים כי הופעה טובה יכולה אולי להפוך אותם לחלק מהרוטציה בהמשך השנה. פרגי על המשחק היום בערב - "There will be complete change," revealed Sir Alex. "Just the same as we had at Leeds and Aldershot. Ravel Morrison was in the squad for Wednesday's game [against Benfica]. He's a very, very talented boy, of course, and he'll possibly be on the bench, at least, in midweek. But I've got other players needing a game like Mame Biram Diouf and Federico Macheda. "All the younger players [will come in] - Zeki Fryers, the two Da Silvas [Rafael and Fabio] are possibles. Chris Smalling has come back and I may be able to play him on Wednesday. He's still young and it'll be a young squad against Palace. The only area where I've got problems is centre midfield. It's possible I could play Pogba in there but we'll wait and see. I've got enough players to choose from, that's for sure." "I think the League Cup has turned into quite a good tournament," added the manager. "Clubs like United are able to introduce young players and ones who have not been playing regularly in the first team and it's been good to us over the years. "We've won two finals at Wembley with young players, which is good going, and I think it's become an important tournament for us in terms of getting the youngsters an introduction into winning and
אפשר לחפש רשימת פצועים ולעדכן, אבל זה לא כל כך משנה לגבי היום. פרגי גם ככה הולך לפתוח בהרכב די משני והפעם שלגמרי בצדק. זה לא דומה לרוטציות המוגזמות שהביאו אותנו למצב לא נעים בצ'מפיונס. הפעם זה מפעל שבשלבים האלו עדיין לא מעלים הרכבים חזקים ולכן כמה שחקני מפתח בטוח הולכים לנוח. דווקא במשחק כמו היום צריך לתת ליאנג את הדקות והביטחון ולי יש הרגשה שנראה אותו עולה בהרכב.
ההרכב שלי להיום: לינדגארד רפאל אוונס סמולינג פריירס/פאביו (השאלה האמיתית את מי מעדיף פרגוסון כמגן ימני פותח בשבת בליגה, את ג'ונס או את פאביו, אם את ג'ונס אז סביר להניח שנראה את פביו פותח היום כמגן שמאלי) ולנסיה פלטשר פוגבה מוריסון בארבטוב מקיידה ספסל: איימוס, קין, קול, פאביו/פריירס, גיבסון, דיוף ופארק.
כמה וכמה עיתונים (הרציניים, באחרים אני לא מביט גם עכשיו...) באנגליה מדברים ביומיים האחרונים על סימן השאלה הכפול סביב הצעירים שלנו. במקרה של פוגבה, מדברים על חוסר שביעות רצון מכך שהוא עדיין לא רואה דקות בבוגרים. אצל מוריסון זה כמובן מסובך יותר. הכישרון שם, אומרים שהוא הדבר הכי גדול שנראה במחלקות הצעירות מאז ריאן גיגס, אבל הראש, הראש... כרגע אין לו חוזה לעונה הבאה. לגבי הערב, אשמח לראות את שניהם, אבל זה לא רלוונטי מה אשמח וגם לא רלוונטי מי ישחק אם הם לא. אם פרגוסון מרגיש שהם לא מוכנים, הם לא ישחקו. והוא דיבר ביומיים האחרונים, ממש כאילו הוא מגיב לאנשים בפורומים, וציין שאנחנו טובים בבחירת העיתוי לתת לשחקנים הופעות בכורה ולא עושים את זה סתם כדי לזרוק אותם למים.
מקווה שהעניין הזה יגמר כבר כמה שיותר מהר... אגב, יונייטד תתן לבאיירן להתאמן במגרש האימונים שלה קרינגטון לקראת המשחק שלה בצ'מפיונס נגד סיטי.
ראיתי שבאיזה אתר בארץ עשו מזה סיפור כאילו יונייטד התגייסה להדחתה של סיטי. איזה שטויות, זה דבר שגרתי לחלוטין בין מועדונים.
נכון, בארץ יש תקשורת מגעילה שאוהבת להמציא שטויות. גם ארסנל נתנה לברצלונה להתאמן במגרש האימונים שלה אם אני לא טועה.