מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא שיש לנו ברירה אמיתית. כן, אנחנו יכולים לתת לגיגס, קאריק וריו לשחק גם היום, אבל אז השחקנים שציינתי לא ישחקו בליגה במחזור הקרוב או שתעמיד אותם בסכנה לעומס גדול מידי ופציעות.

בסופו של דבר מדובר במשחק חשוב, אבל לא באחד ששווה בגללו לקחת סיכון של פציעות או עומס גדול מידי, בטח בשלב הזה של העונה.

2. Eric Cantona Member

בכל משחק, ליגה או גביע יש את אותו אלמנט של סכנה מפציעות. מעבר לחלוקת כוחות של השחקנים בכל המפעלים במידה מסויימת פרגי לא יכול לעשות. יש גם גבול עד כמה אפשר לעשות רוטצייה, כי אם שוב יעלה הרכב שונה לגמרי מזה שעלה בשבת אז שוב יהיה קשה לשחקנים למצוא את הכימיה בניהם. דווקא לריו או לוידיץ' אפשר לתת לנוח, הם לא הכי עסוקים במערך ההגנתי שאת רוב העבודה הקישור עושה, אבל כן הייתי ממשיך לשחק עם גיגס, קאריק, רוני, נאני ופארק בקישור וכמובן להמשיך לתת להרננדז את הביטחון והשקט ליצור יציבות בחוד. נרוץ עוד משחק במתכון ההתקפי הזה ואני מאמין שהשחקנים כבר ידעו לייצר יחד התקפות קצת יותר טובות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/11/11
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מבין שיש הבדל בין הרננדז, אנדרסון ורפאל לדוגמא לשחקנים בגיל של קאריק, גיגס וריו?
    אני לא מדבר על רוטציה מקצועית אלא על הבנה ששחקנים בגיל הזה שהגוף שלהם אינו כמו לפני מספר שנים לא מסוגלים לשחק שלוש פעמים בשבוע.

גם אני הייתי רוצה שההרכב לא ישתנה כדי שנשיג יציבות. אבל אני גם מבין שאי אפשר לצפות מאחד כמו גיגס לשחק שלוש פעמים בשבוע, אותו הדבר בקשר לריו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏22/11/11
  4. Eric Cantona Member

אני איתך בעניין, אף פעם לא אמרתי שאני נגד רוטצייה ושחקנים כמובן לא יעמדו בעומס, אבל אם פרגי הולך לשנות יותר מחצי הרכב שוב, אז תיהיה בטוח שיש לזה גם מחיר. אם פרגי יתן ל 3 שחקנים לנוח נגיד, ול 3 אחרים בליגה עוד כמה ימים ועוד 3 במשחק אחרי, אז יוצא שכולם שיחקו 2 מ 3 משחקים ונחו יפה. בו בזמן כמובן גם הרוטצייה לא הייתה בוטה מידי ותפגע הרבה פחות בחיבור של הקבוצה.

5. Wazza Member

‎Manchester United sent 2 scouts this weekend. One to watch Gotze play against bayern and other in France at Dijon-Bordeaux watching home midfielder Benjamin Corgnet, 24

מנצ'סטר יונייטד שלחה 2 סקאוטים שיעקבו אחרי גצה ובנחמין קורגנט.

בנוסף יש שמועות שראבל מוריסון יהיה על הספסל של יונייטד היום, ויש סיכוי קטן שאפילו יפתח...

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

באופן אישי אני חושב שהליגה קודמת לכל שאר המסגרות ולכן מבחינתי אירופה היא תמיד הזדמנות מצוינת לתת לחלק מהשחקנים לנוח.

מי שלא יהיו זמינים היום זה וידיץ המורחק וסמולינג הפצוע. כשגם רוני בספק אחרי שהחסיר אימון השבוע. יתכן שבגלל שרק 3 בלמים כשירים, ריו אכן ישחק, למרות שאני היית מעדיף שהוא ינוח היום.

7. Eric Cantona Member

עוד לא ניצחנו את הבית ואין לנו את הלוקסוס להשאיר גם את ריו בחוץ. מרכז ההגנה עדיין צריך מנהיג מנוסה, אנחנו לא משחקים מול קבוצה דרג 4 במפעל אלא מול פאקינג בנפיקה ליסבון. אז אוקי, הליגה חשובה יותר אבל הדחה מליגת האלופות בטעות שווה ערך ליותר מרק משחק ליגה בוא נודה. אחרי שניתן לבנפיקה בראש יהיה לנו מחזור אחרון למנוחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

WAZZA, טוב לדעת שזה כבר יותר משמועות שהמועדון שולח סקאוט לעבר שחקנים, זה מראה שיש נכונות לחזק את הקישור. עם זאת, כמו שאמיר גם ציין כאן לפני כמה ימים, מכיוון שגוצה הוא כבר סטאר ולא שחקן יחסית אלמוני, אז כל אירופה כבר מחזרים אחריו וזה מעלה לו מידי את המחיר וסביר להניח שפרגי לא ילך עליו. אולי אני טועה והפעם באמת הולכים לשפוך מוזומנים על שחקן, אבל רוב הסיכויים שלא.

8. Wazza Member

הוא יעלה לכל היותר 30 מיליון..
    אחרת, לא חושב שנביא אותו.

גם ארסנל חזק בתמונה. לפי הדיילי מייל, אם הם רוצים אותו הם יצטרכו לשלם עליו 30 מיליון.
    http://www.dailymail.co.uk/sport/index.html

נערך לאחרונה ב: ‏22/11/11
  9. פול סקולס Member

זה די מסכם את המצב שהקבוצה נמצאת בו.
    עם כל הכבוד לבנפיקה, אם היינו מוציאים מהסגל שלנו 70% ממה שהוא שווה באמת, אנחנו מנצחים אותם בקלות.

היום, זה אכן פאקינג בנפיקה ליסבון. ובשנים קודמות היה אפשר לומר, נשחק בינוני בחוץ, במילא נתפור את 3 הקבוצות בOT. היום גם הבית שלנו לא כזה מפחיד את היריב (אפילו שסטטיסטית האחוזים שלנו מצוינים באולד טראפורד כבר שנה).

10. Wazza Member

מאז ההפסד לסיטי, אין לקבוצה כבר בטחון בבית.
    כולם(השחקנים) אמרו שאולד טראפורד זה מבצר שקשה מאוד לנצח בו,
    ושהם מרגישים מאוד בטוחים כשהם משחקים שם ובום, קיבלו בומבה רצינית.

11. Eric Cantona Member

למרות המעידה הלא נעימה מול הסיטי, הוא עדיין מבצר. אנחנו לא נשאר בתקופה לא טובה לנצח..

סקלוס, אני מסכים איתך. אין מה לעשות, אנחנו לא בתקופת השיא ולכן צריך להיות זהירים מאוד ולקחת כל יריבה ברצינות. נקווה שהתקופה תגמר מהר ונרגיש שאפשר גם לטייל מול חלק מהיריבות.

נערך לאחרונה ב: ‏22/11/11
  12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלי קשר ליכולת שלנו, בנפיקה קבוצה מצוינת. ראיתי אותם השנה והם מאוד מרשימים. יכולים לעשות בעיה לכל קבוצה שתתמודד איתם בשלב הבא.

13. Gass12 Member

מאז ההפסד מול השיטי אתה מתנהג כאילו אנחנו אפסים והם אלופי העולם עם ידיים קשורות וגמד בשער.
    אני רוצה להזכיר לך משהו.
    1.מגן הקהילה אותה השיטי.אותו המאמן הובילו 2:0 במחצית.פרגי זרק פנימה את הצעירים שהביאו מהפך מדהים.
    מה היה המרחק ממהפך כזה בדרבי?ממש לא רחוק.זה לא שהם היו טובים יותר במחצית הראשונה.שער ממצב אחד הביא להם את היתרון.ביש מזל,טמטום של ג'וני
    ואובדן עשתונות הפכו את ההפסד בפוטנציה לתבוסה בפועל.
    בבחינת הדברים בדיעבד.מאוד יתכן שהתבוסה הזו היתה סוג של רפוי בהלם.
    נחיתה קשה על הקרקע.ואולי איך אומרים זקני צפת? "הכל לטובה"!
    ..
    2.שיטי תאבד נקודות.הלוח שלהם קשה משלנו.
    3.מכת הפציעות האיומה די מתפוגגת לה והחברים חוזרים.בטפטוף מעצבן אבל חוזרים
    4.עדיף להגיע אל ינואר במרחק רדיפה סביר מהמוליכה מאשר להוביל.
    5.ה"תבוסה" יכלה בנקל להפוך להתפרקות כפי שקרה לא מעט אצל אחרות.
    עברנו אותה בשלום.אמנם לא דרך כדורגל יפה ושובה עין.אבל בהחלט דרך כדורגל תכליתי שמביא נקודות. מי יזכור בינואר איך שיחקנו בנצחונות הדחוקים.
    6.לא מקובל עלי שאתה שולח לשחיטה כשרה חצי משחקני הקבוצה לאחר כל משחק.
    זה לא מתאים.זה לא לעניין וגם גורם לשביזות מיותרת.
    איפה האופי שלך? אם אמא שלך שורפת סיר או לחילופין בישלה לא הכי טעים?
    תמחק לה את כל המעדנים שכן הצליחו?וואלה לא מבין את דפוס החשיבה שלך.
    טיפ ממני=אם תחשוב על הקבוצה במושגים של משפחה.תבין בדיוק מה מותר ומה אסור.מה אומרים ומה אסור לומר.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליונייטד יש עשרות סקאוטים, לכל הפחות, שעוקבים אחרי שחקנים בכל העולם ללא הרף. רובם לא יקבלו לבסוף אפילו הצעה. לכן אין לדברים האלה שום משמעות.

עם כל הכבוד לדף הפייסבוק שהבאת, כל מה מה שהוא עושה זה להביא ים של שמועות חסרות כל ביסוס מכלי התקשורת השונים. זה כמו לקבל את הסאן כפול 20 בפרצוף. חבל על הזמן.

לגבי הערב, נראה לי שריו יפתח כדי שיהיה לנו לפחות אחד משני הבלמים הבכירים, ואת המנוחה שלו הוא יקבל בשבת.

15. Eric Cantona Member

איזו הודעה גאס, לפנתיאון.

אמיר צודק ואומר מה שאני אמרתי, זה חייב להיות או ריו או וידיץ' בכל משחק על המגרש. צריך מנהיג במרכז ההגנה וגם אפשר לעשות רוטצייה שאחד מהם תמיד על המגרש. נכון שהקישור הוא רוב ההבדל במגמת השיפור שלנו בהגנה, אבל עדיין בכל מה שקשור ביציבות של ההגנה המצב עדיין די עדין.