מנצ'סטר יונייטד 2011/2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/11.

1. Wazza Member

אני מהמר על ג'ונס בקישור. יחד עם פלטשר רוני או פארק...

נערך לאחרונה ב: ‏19/11/11
  2. Eric Cantona Member

נשמע לא רע, השאלה היא רק אם פרגי חושב שגיגס יכול ללחוץ בהגנה 70 דקות גם העונה. אני נוטה להאמין שפרגי מתחיל להרפות קצת מגיגס כדי להרוויח אותו במשחקים חשובים באמת.

מאמין שפרגי גם ימשיך עם חלוץ חוד אחד ואם הוא ימצא מחליף לרוני בקישור, אז רוני יחליף את הרננדס בחוד והמקסיקני ירד לספסל. פרגי ימשיך לנסות לשחק במטרה לא לספוג.

3. Wazza Member

אני מקווה שהוא לא ימשיך עם השיטה הזאת... אין ברירה אבל באמת שאי אפשר לסבול את זה :/

4. Eric Cantona Member

אין ברירה, אין שום קומבינציה שאפשר ליצור עם 4 שחקני קישור שיש לנו בסגל כדי שהם ישלטו הגנתית במרכז המגרש. נמשיך לשחק עם חלוץ בודד עד שיגיע חיזוק לקישור. זה לא יפה, אבל זה עדיף כדי שננצח ושנצבור נקודות. במצבנו כדורגל מנצח הוא חשוב מכדורגל יפה.

5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש מצב שבו כדורגל מנצח לא חשוב מכדורגל יפה? שבו קבוצה אומרת "לעזאזל הנקודות, העיקר הבידור"? אין חיה כזו, אבל תמיד כשמשחקים מכוער ומנצחים אומרים שזה מה שהיה חשוב ויהיה זמן ליופי.

למרות הכל, המצב שלנו אינו כל כך נוראי שאנחנו חייבים להקריב פן כל כך גדול בחלק ההתקפי שלנו (במילה אחת: רוני) כדי שיהיה לנו מרכז שדה נורמלי. אם חרדים כל כך ליכולת של הקישור לסייע להגנה ולסוכך עליה, אפשר לשחק עם קאריק ופלטשר. זה לא ציוות שאני אוהב, הוא לא טוב מספיק בכל הנוגע ליציאה קדימה, אבל זה יעשה את העבודה ההגנתית ויאפשר לרוני לנשוך יותר באזור רחבת היריב.

6. Roy_Keane Member

אמיר ע
    ציוות של קאריק ופלטשר היום ואנחנו פשוט לא נוציא אפילו נקודה.

7. Eric Cantona Member

יש מצב שהקומבינציה שאתה מציע תעבוד ואף אולי תעבוד טוב. אולי פרגי רואה דברים אחרת בגלל שקאריק הוא כבר לא אותו קאריק ופלטשר הוא גם לא אותו פלטשר של לפני שנתיים. אחרת אני מניח שהוא היה מנסה קודם את האופציה הזאת לפני שהוא עובר לשחק יותר הגנתי.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרגי דיבר ביום שישי על המשמעות של החזרה של קאריק מפציעה ועל כך שהוא נוטה לפתוח את העונה בצורה איטית (מה שמסביר את העובדה שהוא כמעט לא ראה מגרש בחלק הראשון של העונה). אם הוא מאמין את זה על קאריק וכאשר אנחנו יודעים שפלטשר חיפש את דרכו חזרה לכשירות פיסית ולחדות אחרי המחלה, שילוב של שניהם ביחד היה דבר מאוד לא מומלץ.

האופציה הזו מאוד לא מומלצת מבחינתי, אני לא אוהב אותה כי אין שם יצירות התקפית. אבל אני מעדיף את זה מאשר לנטרל את היכולת של רוני לעשות הבדל עצום בשליש האחרון של המגרש. אם יציבות הגנתית זה מה שחשוב לכם, פלטשר וקאריק לא יעשו את זה טוב פחות משילוב הכולל את רוני.

9. Roy_Keane Member

אני מעדיף את פארק וגיגס במרכז המגרש,ושרוני משחק ממש מאחור כמו נגד אברטון,ובאחד האגפים וולבק שעושה הרבה הגנה.

קאריק אפס ופלטשר חסר מושג,אין פה מה לפרט על היכולות שלהם,הם שתי חסרי מושג אפילו כהולדינג מידפילדרס.

עריכה :
    De Gea, Jones, Ferdinand, Vidic, Evra, Nani, Carrick, Park, Giggs, Rooney, Hernandez
    זה ההרכב להיום,חבל שוולבק פצוע הייתי רוצה אותו על חשבון קאריק הפח אשפה במגרש,אבל בסדר,סך הכול אני מאוד מרוצה מההרכב הזה.

10. Eric Cantona Member

יש סיכוי שאחרי חודש מוצלח בהגנה פרגי מחליט לחזור לשיטה הקודמת?

הרכב:
    דה חאה
    ג'ונס, פרדיננד, וידיץ', אברה
    נאני, קאריק, פארק, גיגס
    רוני, הרננדז

בעצם אני סידרתי את זה כך, אבל לא ברור עדיין אם זה לא כך בעצם:

דה חאה
    נאני, קאריק, פארק, גיגס
    רוני
    הרננדז

או כך:

דה חאה
    נאני, קאריק, רוני, פארק, גיגס
    הרננדז

11. Roy_Keane Member

ניר לוין אמר על הרננדז יצירתי,שיארגן לי ממה שהוא מעשן.

מחצית חלשה מאוד,כמה שהתגעגתי לקלל את קאריק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx,חתיכת סמרטוט עלוב,ונאני מאוד מאכזב היום,אם הוא ימשיך ככה אולי באמת כדאי למכור אותו,אידיוט חסר תכלית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/11/11
  12. Eric Cantona Member

לי כן ברור עניין נאני. לדעתי הוא לא איבד הרבה במשחק שלנו לאחרונה, אלא שבפורטוגל הוא מתופקד אחרת מאשר אצלנו. היום הוא עסוק כמו כל הקישור בעבודות הגנה ושמירה על התוצאה. שוב, לא נעים, אבל שרוצים לשחק הגנה, כך זה נראה לפעמים.

13. Wazza Member

אני רואה משחקים של יונייטד ובשיא הרצינות אני עוד שניה בוכה פה...
    יש גבול לכמה גרוע אפשר לשחק.. סוונזי יוצאת מקופחת פה אם זה לא תיקו, בשיא הרצינות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/11/11
  14. Roy_Keane Member

משחק עלוב מאוד,מה שאמרתי על נאני וקאריק במחצית לא משתנה על יתר המידה,שתי אפסים.

אני רק אציין את ג'ונס ודה חאה ששיחקו היום מצוין לטובה,שימשיכו ככה.

15. מזגן Member

ג'ונס פשוט לא טועה. מאוד מרשים אותי מתחילת העונה.