חדשות רעות: פרגוסון מתכנן להאריך את החוזה של ברבבאטוב לשנה נוספת. http://menmedia.co.uk/manchestereveningnew...united-contract
ומה אתה מבין מזה? המטרה בכך היא לא להפסיד אותו בהעברה חופשית וללכת על מכירה. זה נראה מתוזמן בול עם הידיעה לגבי הקבוצה הרוסית. ממש כמו פאזל.
חבר'ה,אמנם קצת באיחור... (על הדיון שהתפתח בקשר לברבאטוב בדיון הקודם),אני רק רוצה לציין ש20 מיליון יורו הקווקזים לא ישלמו על ברבאטוב,הם עשו בית ספר למו''מ למוראטי וקנו ממנו את אטו ב21 מיליון יורו בלבד. המועדו ן יקבל על האפס הזה גרושים,והאמת שזה מה שהוא שווה,אבל לי לא אכפת זה לא נוגע לכיס הפרטי שלי כמובן,רק שנפטר מהעגלה הזאת שחוץ מלצעוק על שחקנים לקבוצה לא יודע לעשות כלום. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
יש מצב... בעצם, זה אולי גם בשביל להעלות לו את המחיר. אבל עדיין יש לי ספקות, ונראה לי שהוא הולך להתקע אצלינו עוד שנתיים.
אפשר לדעת למה אחד החלוצים הכי פוריים שלכם בשנים האחרונות, ואחד השחקנים הכי יצירתיים ששיחקו בליגה בכלל, מקבל מכם כזה יחס נורא? לפעמים דברים לא עובדים אבל קצת כבוד לשחקן.
ממני הוא לא מקבל יחס נורא, אפילו לא כעס, אלא קצת אכזבה מכך שלנו הוא פחות התאים לסגנון המשחק. זה חבל כי כדורגל יש לבחור. עם זאת, צריך להפנים טוב טוב שהוא לא מתאים ולשחרר בזמן. הפסדנו לא מעט כסף עליו וצריך לצמצם נזקים. מאחל לו בהצלחה בכל מקום אשר ישחק.
בנדר, זה השקר הגדול. מדובר באחד המעופפים הגדולים שיש. זה שחקן שמופיע ל-10 - 12 משחקים בעונה וביתר מטייל. בעונה שעברה בליגה הוא כבש ב - 11 משחקים, ביתר 21 משחקיו הוא בדרך כלל הסריח את המגרש. באלופות יש לו 4 שערים עלובים ב - 24 משחקים. אפילו אואן שפצוע תמידית, כבש נדמה לי יותר במדי השדים. אני אישית לא סובל שחקנים אדישים. תואר מלך השערים מעולם לא שיקר כל כך כמו במקרה של הבולגרי.
מילים כדורבנות. אי אפשר לקחת את החלק שלו מהאליפות. עם זאת, עין שרואה ומבינה, יודעת לאבחן שמרבית השערים שהוא כבש, יכל לכבוש כמעט כל אחד אחר שהיה משחק בעמדה. היכולת לא הייתה מספיק משכנעת למעט כמה מקרים מאוד ספציפיים. חוסר היציבות לא מתאים לקבוצה בסדר הגודל שלנו וזה לא רק באשמתו, אלא כי גם הוא לא התאים לאלו ששיחקו לידו בסגנון המשחק. פרידה תעשה טוב מקצועית לשתי הצדדים.
הבעיה היא שהוא עצלן, הוא גם הודה שהרבה לא אוהבים את סגנון המשחק שלו, ובכל זאת אמר שזה הסגנון שלו והוא לא ישנה אותו. הוא גם אמר, למיטב זכרוני, שהכל צריך לבוא לו בקלות כזה והוא לא צריך להתאמץ הרבה. כן כן. יש לו גישה מגעילה וגם כשנותנים לו לשחק הוא לא מראה אופי, לחימה. זה נראה כאילו כדורגל יצא לו מכל החורים. אין לו חשק לשחק כבר, אין לו בטחון ואין לו שום תרומה במגרש. הוא צריך להבין שאין מקום לאנשים כאלה ביונייטד.
כיוון שכל יומיים יש איזו שטות בתקשורת לגבי יונייטד, זה לא מתוזמן ולא נעליים. להפך, סביר להניח שמה שפרגוסון אמר על ברבאטוב נבע משאלה של התקשורת בעקבות הסיפור על אנז'י או וואטאבר. באמת כדאי שתצא מהחשיבה שאצה רצה להאמין שיש אמת מאחורי כל משהו שמתפרסם בצהובונים מזוינים שמחר ימשיכו להמצאה הבאה. לברבאטוב אין גישה "מגעילה". יש גישה. אוהדי כדורגל אצים רצים להתאהב בשחקן שרץ כמו מטורף. גם פרגי אמר פעם על טבס שהאוהדים love a trier. אז הוא לא רץ כמו מטורף ולכן הוא לא יכול לקנות כך את לב האוהדים. בפועל, גם הכדורגל שלו לא עשה את זה כי הוא פשוט לא עקבי מספיק ולא מתאים לסגנון המשחק שלנו, full stop. מי יודע מה יקרה עד סוף העונה. כמו שהוא שיחק היטב בחצי הראשון של העונה שעברה (ותסלח לי Eric Cantona, אבל לומר שכמעט כל אחד שהיה משחק במקומו היה מבקיע את השערים האלה זו חוצפה, כאילו ש-20 שערים בעונה נולדים על העצים. גם ביונייטד זה לא קורה. תן קרדיט כשמגיע), מי יודע אם זה לא יקרה הפעם בחצי השני של העונה. לא שאני מצפה לכך, אבל הוא יהיה במועדון בחצי השני של העונה. ובקיץ, השד יודע.
ברבטוב פשוט לא התאים לשיטה של יונייטד באף צורה וראו את זה מההתחלה חבל לו שהוא התבזבז פה במשך מה שהיה אמור להיות שנות השיא שלו וחבל לפרגי שהוציא סכום כזה עליו, אי אפשר באמת להאשים אף אחד מהם כל מי שראה את ברבטוב במדי טוטנהאם יודע שמדובר בשחקן תותח אני בטוח שכל קבוצה שתקנה אותו תשמח לקבל אותו ו-20 שערים זה לא משהו שאפשר לזלזל בו בקלות טבז הוא היחיד שהגיע ל20 שערים באותה עונה והוא אולי נתן את העונה הכי טובה שלו
מסכים עם הדברים של סנדמן ועדיין נוטה לא להסכים איתך אמיר. אני חושב שלא היה שום דבר יוצא מגדר הרגיל בשערים שברבאטוב כבש. אמרתי גם לאחרים כאן שאין לזלזל מצד אחד בזה שהוא כבש אותם והיה למרכיב חשוב בהצלחה בעונה שעברה, אבל מאידך הוא כבש שערים שלא הביאו לידי ביטוי את היכולת היחודית שלו (ויש לו בהחלט, ראינו בקבוצות שהן שיחק בהן לפני כן גם באנגליה וגם בגרמניה), רק שאצלנו הוא באמת כבש את הדברים היותר סטנדרטים שכולם כמעט היו כובשים וכמעט ולא ראו ממנו את השערים הוירטואוזים יחסית שהוא ידע לתת בקבוצות אחרות. לא בא לאף אחד בטענות, הוא פשוט לא התאים לצורת המשחק שלנו ולכן לא הצליח לשמור על יציבות ולתת את האקסטרא שהוא יודע לתת. טוב עבור הצדדים להפרד, אולי עוד נהנה מהכישרון שלו בקבוצה אנגלית אחרת שתתאים לו יותר.
כישרון ענק אבל אתלט גרוע וכמות השערים אשתקד לא מעידה עליו כלל ביונייטד. הוא קיבל אינספור הזדמנויות להוכיח את עצמו (גם על חשבון טבז בזמנו) ולרוב הוא איכזב בגדול - נראה שזה גם לא מזיז לו במיוחד. היו המון משחקים שהוא פשוט לא הורגש פיזית על המגרש ברמות שאני באופן אישי לא זוכר עיקביות שכזו (בטח שלא מחלוצים). הוא עצלן. הפסדנו בגללו אליפות... וד''א באופן אישי, הוא גם חוצפן לא קטן; מחמיץ כמו טירון, מסתובב, וממשיך במשחק כאילו כלום לא היה הדבר. יפה. אבל ברגע שלא מוסרים לו - הוא עושה סצינה דרמטית וארור השחקן ההוא. בקיצור, אנטי כל מה שיונייטד מייצגת. למכור, למכור, למכור.
מוזר שאלכס פרגוסון מקבל את "כל מה שאנטי יונייטד" כבר עונה רביעית... דבר שפרגוסון ידע גם לעשות לאורך הקריירה זה לקבל שכל אחד שונה וכל אחד גם ראוי לטיפול שונה כדי להוציא ממנו את המקסימום. "כישרון זה לא דבר דמוקרטי" הוא אמר פעם. כלומר, אתה לא מוותר על כישרון מיוחד רק בגלל שאם תיתן יחס שווה לכולם, הוא יקמול וימות. נמאס לי כבר מהכנסת מילים לא קשורות לעניין. דימיטאר ברבאטוב אינו עצלן. אם היה עצלן, הוא לא היה מגיע להיות כדורגלן ברמות הללו. הוא בהחלט משחק בסגנון פחות אנרגטי מאחרים, וזה בסדר גמור. גם ריו פרדיננד משחק כדורגל הרבה פחות פיסי מנמניה וידיץ'. האם הוא פחדן, רך? לא, הוא פשוט בלם מצוין בסגנון אחר, כמו שברבאטוב הוא חלוץ מצוין בסגנון אחר. הבעיה היחידה היא שהסגנון שלו לא מתאים ליונייטד, ואם הוא היה רץ כמו מטורף זה לא היה הופך אותו לשחקן מתאים יותר. גם לומר שבגללו הפסדנו אליפות זו חוצפה. אם הקבוצה תלויה כל כך בגולים של שחקן אחד, וכשהיא מאבדת אותו התחליף היחיד שלה הוא שחקן שאינו מתאים לתפקיד הזה - ברבאטוב לעולם לא יוציא מעצמו את המקסימום כחלוץ יחיד - אז הבעיה היא בקבוצה או במנג'ר. להפיל הכל על השחקן הזה זו בושה. Eric Cantona, גם כשוויין רוני נתן את עונת הכיבושים הנפלאה שלו לפני שנתיים וכשכריסטיאנו רונאלדו נתן 42 שערים בעונה וכשרוד ואן ניסטלרוי כבש 44 בשנה, לא היו שם המון גולים נפלאים, גולים של יכולת אינדיבידואלית יוצאת דופן. רובם היו שערים די פשוטים, של מיקום נכון וסיומת טובה, ונבעו גם מתמיכה טובה ועבודה מוצלחת של השחקנים מאחוריהם. אם אתה משיג אותם, אתה משיג אותם. הרי רק עכשיו זינק פהSir Alex והאשים את ברבאטוב באובדן אליפות כי הוא לא הצליח לשים גולים בשני משחקים קריטיים ב-2010. אבל כמו שאמרת, כולנו יודעים שאת האקסטרה הוא לא הצליח לתת ושהשילוב הזה פשוט לא מצליח.