עצוב לי לראות אוהד שמדבר ככה על שחקן בקבוצה שלו, במיוחד כשזה לא מגיע לו. גם אם הוא קשר אחורי ברמה של קובי דאג'ני, הוא עדיין שחק בקבוצה שאתה אוהד.
תקשיב.לצורך העניין,אין שום משקל לדעתי על מייקל קאריק.גם אם הייתי שותף לדעתך ואני לא! עדיין יש דרך להתבטא ולהעביר מסר. אם הייתי מבקש ממך לכתוב קורות חיים בשמו של מייקל קאריק היית מוצא שהוא הרבה יותר מ"סתם אפס" שאתה מנסה לייחס לו.נכון חלה ירידה תלולה בכושר שלו.אבל לא כזו שתמחק לו את השנים 2006-2008 פציעות יכולות לגמור קריירה של שחקן.לא תמיד זה רק הצד הפיסי. הרבה פעמים הצד המנטלי במשוואה הרבה יותר חזק.ישנם גורמים נוספים שאתה אף פעם לא יכול לשקלל ולדעת אותם. בכל מקרה.תרומתו למועדון לא מבוטלת.הוא מחוייב לקבוצה.אם היית מבוגר יותר היית מבין שהטיפול במשברים אצל אנשים בכלל ואצל שחקנים בפרט.חייב לעבור דרך תמיכה,פירגון ומסרים חיוביים. אתה נוקט בדרך לא עניינית שלא מוסיפה לך כבוד. אתה מצטייר כאן כטיפוס שלילי,לא מפרגן.זו לא הרוח של היונייטד.אנחנו מגבים ומכבדים כל שחקן שלובש את החולצה שלנו. (בבה לא קשור לכלום..אל תקיש מהמקרה שלו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx. על דרך המטאפורה (אתה יודע שאני אוהב מטאפורה). ברפת שלך יש 7 פרות.מייקלה הפרה הייתה שיאנית תנובת החלב במשך כמעט 3 שנים.בגלל מכלול של סיבות תנובת החלב שלה ירדה. אתה מוכר אותה תוך מספר דקות לקצב,שפונדרה פילה וסינטה.ואפילו שבמצבה תקבל עליה מחיר חרא. פרגי הרפתן."יודע צדיק נפש בהמתו"...יפנק וילטף אותה כי הוא מודע לפוטנציאל שלה.בתקווה שתחזיר לו אהבה בצורת תנובה יפה. בקיצור? ככה לא מתנהגים.הייתי הכי עדין בבחירת המילים שלי. ובמילה אחת?: תרגיע!
הפסקה הראשונה? אנדרסון נכון?,בכל מקרה הוא שחקן לא רע אבל לא שיקבל את המושכות כרגע,אופציה מהספסל וכגיבוי הוא מצוין ועונה שעברה הוא עשה מה שצריך,גם הוא אוהב מאוד את המועדון שישאר בוא לא נשכח שהוא גם צעיר,אבל מחליף של סקולסי הוא לא... הפסקה השניה קאריק? אין לי מה להגיד לך,מלבד שאתה צודק במאתיים אחוז,ואתה אולי לא מתבטא כמוני בחריפות כלפיו אבל אתה לא מתבייש להגיד את האמת על מייקל קאריק המהולל,האמת מחזיק ממך אתה אחלה גבר. גאס נו בחייאת,למה אני לא אמרתי שקאריק היה אדיר בווסטהאם וטוטנהאם? אני שחכתי את 2006-2008? אני גם בפורום ההוא תמיד אמרתי שהוא היה אדיר והיה בורג משמעותי (באימא שלי אתה יכול לחפש גם בהודעות שלי שם ופה!),אף אחד לא מזלזל בו סך הכול עשה קריירה מצוינת הקורות חיים שלו נהדרים שיחפש איתם קבוצה חדשה,אתה חייב להבין דבר אחד חבר,כשבנאדם מגיע לגיל מסוים שום טיפול לא יעזור בו גם אם המטפל הוא מטפל מוסמך וברמה,ולגבי זה שאני לא מבוגר,בסדר אבל יש לי 10 שנים בערך שאני רואה כדורגל אירופי,ראיתי שחקנים בירידות ועליות יש כאלו שחזרו יש כאלו שלא,אני לא אלכס פרגוסון אבל אני בספק עם אותו הפרה שנתנה תוצרת 3 שנים תמשיך לתת אותה,היא נתנה 3 שנים של תוצרת,אחלה תוצרת נתנה בלונדון אבל עכשיו היא מעבר לשיא... לגבי זה שאני טיפוס שלילי? יכול להיות,למה פה אין טיפוסים שליליים בפורום הזה? יש פה טיפוסים שהם הרבה יותר שליליים ממני אח שלי,ואני קצת הגזמתי בקטע של קאריק כן,אבל אני רוצה רוצח עם כוח הרתעה שיהיה במרכז שדה שלי אתה מבין זה חסר לנו והחלל הזה צריך להתמלא ומהר.
אולי במקום לכתוב ולהתבטא כמו בהמה תנסה להסביר את עצמך ולא להשתמש בטיעונים דבילים כמו "הוא אפס מאופס וזהו", "תחזור לדיון שלך" וכו'? מה כבר אמרו לך? שלא במקום לכתוב דברים כאלה על שחקן בקבוצה שאתה אוהד? מה אתה ישר מתקיף?
1.התקדמנו טיפה וזה כבר יפה.הגזמת! חד משמעית הגזמת! 2.אתה מכיר אוהד שלא רוצה רוצח סרבי גם בקישור?אתה מכיר אוהד שלא היה רוצה את פוגבה כבר העונה בקבוצה כשהוא מדלג על כל "המשחק המקדים"?מה לעשות.ישנם דברים שרק הזמן עושה.תבדוק מה כתבתי על פוגבה ביום שהגיע אלינו.כתבתי כבר אז שהנה הנה המחליף של סקולסי! ועדיין הנבואה ניתנה לשוטים ויש תהליך שחייבים לעבור אותו. 3.למרות הרצון המשותף של כולנו לראות קבוצה מושלמת אתה חייב להיאזר בסבלנות הנכונה ובהרבה אורך רוח.ישנם דברים בחיים שצריכים זמן! למה מצמידים נהג מלווה לנהג שזה לא מזמן קיבל את הרשיון?הרי הוא עבר את "הטסט".בעיקר בכדי להוסיף שיקול דעת מנסיון אישי. אל תכריח אותי להיות הנהג המלווה שלך.אני לוקח לך את המפתחות של האוטו
http://www.youtube.com/watch?v=aeU_c1xgmJE מגיע לו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
לאחר חופשה קצרה בנורווגיה, אפשר לחזור להתעסק בכדורגל. MANCHESTER UNITED: Sir Alex Ferguson is positioning himself to sign Brazil playmaker Ganso in January. The 21-year-old can leave Santos for a fee of £25 million and although he prefers Milan, the Italian giants cannot match United financially. (The People)
זה הפיפל... עכשיו כשהניוז אוף דה וורלד נסגר תהיה להם יותר חשיפה. וופטי דו. הבעיה שהם אמינים עוד פחות. חבל על הזמן.
האמת היא שאין פה שום שביב תקווה. אף כישרון, גדול ככל שיהיה, לא ירגיע אותי הקיץ בכל הנוגע לקישור. אנחנו צריכים שחקן שיבוא מאירופה, שיהיה בעל ניסיון, כזה שיוכל לבוא ולהיכנס להרכב מיד ולתת תפוקה. כישרון מדרום אמריקה עם פוטנציאל לעתיד זה לא מה שיסדר אותנו כרגע. וכן, אני מכיר את הבחור ההוא בשם הרננדס ממקסיקו. מרכז השדה הוא סיפור אחר לחלוטין.
אני שוב שואל, איך זה יכול להיות שסניידר שמעולם לא שיחק בעמדה של סקולס הוא זה שנמצא הכי מתאים לתפקיד הזה? אני יודע שיש בעייה למצוא שחקנים איכותיים לעמדה הזאת, אבל נראה כאילו ויתרתם מראש, נאסרי וסניידר? זה לשנות לגמרי את המנטליות של הקבוצה אם משחקים עם שחקן כל כך התקפי במרכז השדה.