מנצ'סטר יונייטד 2010/2011-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/10.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצבת חלוצים שבה פציעה אחת מעלה את כל סימני השאלה מחדש, היא לא מצבת שנראית די טוב. כי היא בעצם לא מצבת - היא רוני ועוד כל מיני סימני שאלה. לגבי האפשרות שנשחק עם ברבאטוב ושני חלוצים לפניו, זה חביב מאוד ואולי אפילו אפשרי למשחקים מסוימים וקלים יחסית. בוודאי לא כמערך קבוע, בוודאי לא למשחקים מעבר לבלקפול בבית.

2. GiladG2 Member

וגם אם היה לך הרבה כסף והיית עכשיו מביא את סוארז, דז'קו, ובנזמה, היית קונה 3 סימני שאלה. עד שמתחילה העונה ראסמי אתה לא יכול לדעת איזה אחוז כל אחד יפיק מהיכולת שלו. ברור שההימור הוא פחות מסוכן עם שחקנים כאלה ויותר עם הרננדז דיוף וחברים אחרים, אבל לפחות האפשרויות קיימות. לגבי הקשר היצירתי שיכול לשחק מאחורי החלוץ - אין לנו אפשרויות. אין לנו אפשרות אחת כזאת בסגל האמת.

אפשר להגיד את אותה הטענה שלך לא רק על עמדת החלוץ. מה עם עמדת השוער? מה קורה אם שוב אדווין ייאלץ להיעדר לתקופה ממושכת? קושצ'אק שוער נחמד אבל לא כזה שרצים איתו לאליפות\צ'מפיונס. מה יקרה אם אברה ייפצע? אושיי או פאביו יהוו תחליף הולם?

נערך לאחרונה ב: ‏12/7/10
  3. Ryan Giggs11 Member

לגביי אושי הוא הוכיח כבר מספיק פעמים שהוא מחליף ראוי.

4. GiladG2 Member

אושיי נהדר, אני פחות אוהב כשהוא משחק בשמאל, אבל זה לא העניין. את מה שאברה מביא הוא לא יכול להביא, אגף שמאל של ההגנה שלנו חלש יותר כשאברה בחוץ.

5. avdz7 Member

פאביו לדעתי יכול להיות אחלה תחליף לאברה.
    במעט מאוד הזדמנויות שקיבל הוא הרשים אותי, יותר מאוזן בהגנה, יותר אחראי בהגנה...
    לדעתי הוא יותר כשרוני מרפאל אך המצב הרעוע בצד ימין של ההגנה מאפשר לו (לרפאל) יותר דקות, לעומת אברה היציב בצד שמאל. וחבל לי על כך, אבל אין מה לעשות. פאביו ייאלץ להאזר בסבלנות.

בנוסף, אני גם חושב שרפאל צריך להשתלב יותר ויותר העונה. יש לאחים האלה פוטנציאל אדיר לאייש את עמדת המגינים שלנו לאורך שנים. מעדיף לראות את אושיי (בצד ימין כמובן) במשחקים הגדולים פותח, ובשאר המשחקים (הפחות קריטיים) את רפאל. המצב עם פאביו כאמור מצער יותר בשל היציבות שם בשמאל של אברה, אבל אם אברה אכן ייפצע אני חושב שפאביו יקח את ההזדמנות הזו בשתי ידיים. אני סופר מאמין בילד הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/7/10
  6. Ryan Giggs11 Member

אין שום ספק שאברה יותר טוב מאושיי אבל כגיבוי אושיי מחליף ראוי ביותר.
    אי אפשר לשים על כל עמדה 2 שחקנים וורלד קלאס למקרה ש.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאוזן בהגנה? אחראי בהגנה? זה לא הפאביו שאני ראיתי. הוא אולי יותר כישרוני התקפית מרפאל, אבל הוא לפחות דרגה מאחוריו בכל מה שקשור לעבודת ההגנה. ייתכן מאוד שזה בגלל העובדה שבין הפציעות שעבר להימצאותו של אברה, הוא קיבל פחות דקות. אבל זו הסיטואציה כרגע. בכל מקרה, טוב שיש גם אותו וגם את אושיי כגיבויים לאברה, מה שיאפשר לנו לשחק ביניהם לפי הצורך והיריבה.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו, אז מה, אז לא קונים? איפשהו, זאת התחושה שיש לי כרגע. שיש סוג של טראומה מעסקת ברבאטוב וקצת חוששים להוציא כסף גדול. בסופו של דבר, ברבאטוב לא סיפק את הסחורה בשנתיים שלו בקבוצה, וכן - אני מעדיף להוציא כסף על סימן שאלה, מאשר להמשיך להתבסס על מישהו שהוא כבר סימן קריאה. ולא לטובה. העובדה היא שכרגע אין לנו חלוץ מספר 2 מתאים שאפשר לסמוך עליו, וזה מצב רע שכבר עלה לנו ביוקר.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם אמיר. בנוסף, בניגוד לג'וני או לאחים דה סילבה, פעמים רבות אנחנו משחקים עם 2 חלוצים מה שהופך את החלוץ שיבוא (כמו בארבטוב בעונה החולפת) לשחקן הרכב בניגוד לשמות שציינתי.

10. Ryan Giggs11 Member

אי אפשר להצליח בכדורגל אם לא לוקחים סיכונים.
    אני גם לא מבין מה זה סימני שאלה-מה האופציות האחרות?להביא חלוצים מוכחים בעלי ניסיו בפריימיר ליג?כמה כאלה כבר יש שאנחנו נוכל להביא אותם?דרוגבה?טורס?זה לא ריאלי.
    אני מסכים עם אמיר ע, עדיף להוציא כסף על סימן שאלה מאשר להישאר עם אחד שמעמסת החלוץ ה2 עליו וכבר שנתיים הוא לא מספק את הסחורה.

11. GiladG2 Member

גם אני הייתי מעדיף למכור את ברבאטוב ולהביא חלוץ טוב ושיהיה גם האבא של סימני השאלה. הבעיה היא שלפי איך שזה נראה, הולך להיות לנו המשך קיץ משעמם ונטול פעילות בנושא הרכש. לא הרבה יקפצו על המציאה הבולגרית, וגם ההנהלה לא תהיה מעוניינת למכור אותו במעט כסף אחרי כמה ששילמנו עליו. אני לא יודע אם זה טראומה, אני חושב שפשוט אין כסף. אני לא קונה את הקישקוש הזה של דיוויד גיל שמרבית הכסף מהמכירה של רונאלדו עדיין שם. אם היה, פרגי כבר היה דואג לחזק את הסגל. הוא לא ונגר.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובכל זאת, פרגי כבר השקיע סכום מכובד - כ-20 מיליון ליש"ט - בהרננדס, דיוף וסמולינג. אי אפשר לומר שאין כסף לחלוטין, בהחלט אפשר לומר שאת מה שבוודאות היה הוצאנו "כמו ונגר".

אני בהחלט רואה מצב שסימני השאלה לגבי העתיד הכלכלי גורמות להיסוס בכל הנוגע להוצאת כספים.

13. WellNeverDie Member

אני מקווה שזה די ברור שצחקתי בעניין ברבאטוב, יש פה מקום לקצת צחוק.

בכל מקרה, בנוגע למה שרשמת, אני רוצה להתייחס לעניין של "גאון עם רגעי קסם". רגעי קסם. הברקות. יש לו פשוט פה ושם הברקות (שאני מאוד אוהב) ומהלכים מעולים. אבל הבעיה אצלו שזה רק הברקות. תוסיפו לזה שעל הנייר הוא לא נותן את הסחורה שציפו מחלוץ ששוה 30 מיליון (מבחינת מספרים) ואין לו נקודות אור אחרות למשל לטבז היה את העניין שהוא רץ, משקיע ומפעיל לחץ. את את זה לבולגרי, הוא נשאר "רק" עם ההברקות. העניין הוא שזה לא מספיק, הוא צריך לתת יותר. יותר מבחינת בישולים, יותר מבחינת שערים. שיתן את כולו, ימצא את המגרעות שבו וישתפר, כמו כל שחקן אחר ביונייטד, ויצדיק את הכסף ואת ההמולה סביבו.

אני עדיין לא הייתי זורק את ברבאטוב. חלוץ עם סימני שאלה - יש לנו את הצעירים, הבולט הוא הרננדז שהראה קצת ממה הוא שווה בדרום אפריקה. אואן היה סימן שאלה, שלדעתי עכשיו התשובה היא ברורה - ולא קשורה לכמות הכיבושים - הוא עדיין נפצע, ולא מסוגל לשמור על המשכיות מסוימת.
    צריכים חלוצים כמו סהה בזמנו, אולי משהו בסגנון של סולשר. אופציה של חלוץ שני/שלישי, שיעשה את העבודה שרוני מפספס או מהספסל. בעונה, כשהיינו בפיגור, מה היו המלהכים של פרגוסון? את מי הוא יכל להכניס? אואן לא שיחק המון, ונשארו רק הצעירים (פרט לרוני וברבאטוב) - ככה שאולי הרננדז יתרום קצת בחלק הזה, ואני מקווה שהצעירים יספקו את הסחורה ואחד מהם יפרוץ.

14. ManUtd Fan Member

לגבי באלוטלי, דבריו של הסוכן:

"The interest of Manchester for Balotelli is concrete and both clubs have confirmed it," he told calciomercato.it. "The player is clearly happy to be followed by (Sir Alex) Ferguson. But I cannot exclude that in the end the player will remain at Inter or play in a different club with respect to the English outfit. In any case we will we will take every step with calmness and evaluate each time the situation."

אני ממש לא רוצה לראות אותו בקבוצה. יש לנו בקבוצה מספיק שחקנים עם פוטנציאל שרק מחפשים להוציא את זה החוצה. בנוסף, מדובר בשחקן מאוד בעייתי וזו סיבה נוספת שאני לא ממש רוצה לראות אותו בקבוצה (אף-על-פי שאם יש מישהו שיכול לסדר אותו זה פרגוסון).

15. WellNeverDie Member

רובן יועץ לסניידר לעבור ליונייטד.אריין רובן טוען שסניידר יצטרף ליונייטד, ובנוסף טוען שהוא היחיד שיוכל להוות תחליף לפול סקולס.
    "I personally think there is a very good chance he will join Manchester United. I am a big admirer of Paul Scholes, he is one of the best players of his generation, and I honestly think Sneijder is the only player in the world capable of replacing him."
    מעניין מה אמינות המקור. זה הגיע מאתר שמעדכן כל כמה דקות ומרכז עידכונים רבים בנוגע לקבוצות שונות, כולל היונייטד ומשם הגעתי לכאן:
    קוד:
    http://www.united-latest.com/1/post/2010/07/robben-sneijder-will-join-united.html?

לא יודע מה אמינות המקור, אבל זה מאוד מעניין.