אני עדיין לא שלם עם הסגל, כי ראינו טוב מאוד איך אנחנו משחקים כשרוני פצוע. חייבים למצוא לזה תשובה. וצריך להגיע רכש כלשהוא כדי לענות על זה.
יתכן שאקומם אותך עם דבריי... איני חושב שהסגל שלכם שווה יותר ממקום 3-4 מה גם שפציעה ממושכת של רוני תביא אותכם לפוטנציאל של 6-7. אך מעבר לסגל יש לכם את השם המרתיע,את המאמן ואת רוח הלחימה ואת הspirit שהביאה לכם 3 שערים בדקות האחרונות מולנו בשלושה משחקים. תוסיפו הרבה מזל,אופי,שופטים משוחדים ופרגי טיים תקבלו מתכון לקבוצה שרצה לאליפות. איזה מזל שיהודי קמצן קנה אותכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
כשזה מגיע ממישהו שחושב ששחקן מסוים בוחר בסיטי ולא יונייטד והסיבה היא לא כספית, אז אני רגוע. יש לנו סגל מצוין, שילוב נהדר של ותיקים, דור ביניים וצעירים, את המאמן הכי טוב בהסטוריה, ואנחנו נרוץ חזק בכל החזיתות. אחרי 34 מגיע 35, לא? ד"ש לקוק.
בכל עמדה במגרש היונייטד חזקה יותר מהסיטי. האיכות עדיפה על הכמות, והאיכות בצד האדום של מנצ'סטר גבוהה בהרבה מאשר בצד התכלת. אתם הפכתם להיות הערסים החדשים שהגיעו לרמת אביב, וזה עצוב.
אין פלא לשמוע את זה מאוהד גרמניה. אתה גזען בנפשך כנראה. מי אמר שלערסים אין זכות קיום ברמא"ג כפר שמריהו או סביון? ומי אמר שלסיטי אין זכות קיום ברמות הגבוהות? סיטי רוצה תקוע יתד ברמות הגבוהות ולהיות חלק מהחברה הגבוהה של אופ"א-וכל האמצעים כשרים,ולצערי היום הם מתבטאים בכסף ובאיבוד הזהות.ואני חוזר...לצערי. לכן,הגיע הזמן שנשים זין על מה שהשכנים החדשים אומרים על המשפחה המוזרה שהגיעה לבנין. אגב...יש סידרה חמודה בשבת שנקראת "עבודה ערבית" ממליץ לך בחום.
בחרת בתמונה עגמומית של פרצופים עגומים באלאק ויוגי בט' באב? אם זה מתוך הזדהות על העונה הצפויה לכם אני בעד.
חס ושלום. ערסים הם מה שמניע את הכלכלה הישראלית בשנים האחרונות, וזה מבורך. ברור שלסיטי יש מקום ברמות הגבוהות. ואני מקווה שבסופו של דבר הם גם יעיפו את פרגי וחבורתו משם. אבל איזה הצהרות. איפה כל מה שדיברתם עליו? כל מה שגרם לסמפט את הקבוצה הזאת? הירידות על היונייטד ועל האוהדים המלוכסנים שלהם, על השנאה לכל שחקני התאטרון, לרונאלדואים. כל מה שעשיתם מאז שנכנס הכסף זה לשפוך אותו במקומות הלא נכונים, על הרצון להתחקות לקבוצה המצליחה מהצד השני של העיר. בטח שלסיטי יש מקום בין הגדולות, לכל אחת מגיע סיכוי. אבל בסוף רואים את ההבדל בין הערסים לוותיקים, וחביבי, שורה תחתונה - ערסים מורידים את ערך הנדל"ן. הא, ולצורך העניין - אני כן אוהד צ'לסי. הכסף לא מפריע. ההצהרות כן.
הסגל הזה לא שלם, ומצבת החלוצים לא סגורה, גם אם בתאוריה יש לנו את "החלק ההתקפי מהטובים באירפה". ברגע שפציעה של החלוץ הראשון שלך = קטסטרופה (לא פחות), זה דורש מענה מיידי. וכאן תפקידו של פרגי להחליט אם המענה הזה הוא הרננדז או רכש נוסף או ברבאטוב (שמבחינתי הוכח שלא אבל למי אכפת מה אני חושב).
המענה הזה הוא לא הרננדז, הרי הוא לא יכול לעשות רבע ממה שרוני עושה לבד בחוד. הוא גולר נטו. ברבאטוב גם לא, ראינו את זה בשנה שעברה... לכן דרוש שחקן נוסף.
לא יודע מה איתכם ולמרות שמאוד הייתי שמח לראות קשר התקפי באמצע נוסף עדיין אני יותר מבטוח,מאמין,מצפה ונרגש לגבי הסגל הזה וגם אם לא יבוא מישהו נוסף. לא נכנס לדימויים של סגל מושלם,לא מושלם,חסר,לא חסר אלא מסתכל על התמונה המקצועית והיא מספרת דבר מאוד פשוט שהוא דפוס עבודה של פרגוסון מתחילת הדרך שלו ביונייטד,שילוב נכון של ותיקים וותיקים יותר וכל הזמן הזרמת דם צעיר במשך עונה,2 עד שהם הופכים להיות חלק בלתי נפרד וחשוב בקבוצה. אפשר לעבור שם שם של כל שחקן צעיר ולבדוק אחורה איך הוא נזרק למים העמוקים, חלק יותר משחקים,חלק פחות אבל והכי חשוב,במשחקים מכריעים,כאלה שמעצבים אותך. גיבסון למשל עם משחקים בגמר גביע הליגה,ברבע גמר נגד באיירן מינכן, אוברטן בדקות קריטיות ובצורך לשינוי נגד שיטי בחוץ, אוונס כבר מזמן הפך להיות שחקן סופר לגיטמי, רפאל שממזמן הפך להיות אופציה בכירה בצד ימין, גם מקיידה ו וולבק,אומנם לא בכמות המשחקים שחשבנו וקיוונו בעונה שעברה והיו לזה מספר סיבות,כולל פציעה אבל ואם לא מגיע חלוץ בכיר נוסף,הגיע הזמן שלהם גם כן,לפחות לגבי אחד מהם במידה ומישהו כן יושאל לעוד חצי עונה או עונה שלמה. אפילו הרננדז,הביצים לא רעדו לו בגביע העולם,להיפך,הן היו קשות כשהיה צריך להבקיע שערים במאני טיים,שערים שהצביעו על כישרון גדול, יש את עניין של הפיזיות והקצב האנגלי,לא רואה סיבה שהוא לא יתאקלם, הליגה והכדורגל המקסיקני לא ידוע ככזה של פראיירים. בדיוק כמו שבזמנו פלטצר בגיל 18-19 בעונת 2003-4 בדיוק כמו שלפניו ושנים אחורה היו אלה לי שארפ,סקולס,נוויל וגיגס ואפילו בגיל מוקדם יותר. מגיע הזמן שצריך לעשות את השינוי בין המגרש של הילדים לזה של הבוגרים מבחינתם, חלק נכבד מהשמות הללו צריכים להוביל אותנו שנים קדימה, ככה שאי אפשר למשוך את זה ולשמור אותם כל הזמן בצמר גפן בהסתמכות על או עיקר ורק על רוני,על גיגס וסקולס ולחשוש כל הזמן מה יקרה אם אחד מהם יפצע. לכן,הצעירים בתוספת שחקנים כמו נאני,אנדרסון וכשיחזור מהפציעה, עם פלטצר,ולנסיה שעבר עונת בכורה מוצלחת ביותר,בארבטוב שבאמת מגיע להזדמנות האחרונה שלו,קאריק לאחר עונה שלקח אוויר וכן,יחד עם שאר הג'וקרים הרגילים, אני הרבה יותר בטוח ומאמין בזה,במצב הבנייה,ההמשכיות הבריא הזה מאשר אין ספור שחקני רכש שהשכנה בצד האפל של העיר תביא, בזמן שייקח לרמונט באנפילד להבשיל ועוד כל מיני דוגמאות. אני קורא את פרגוסון,גיגס,סקולס,נוויל בימים האחרונים,כולם מדברים על עניין הצעירים ועל כל השאר,יש פה הרבה סיסמאות לאוויר כמו בכל תחילת עונה אבל חלק מזה גם בצורה מכוונת לכיוון למי שצריך להכנס לו לראש ובצורה חיובית(לכן לא סתם אלה הם שנבחרים לדבר). אם זה הסגל הסופי,אני יותר מבטוח ללכת אחריו לקרב ובעיניים עצומות.
טל אני לגמרי איתך בהודעה הקודמת. הסגל שלנו עמוס כשרונות והגיע הזמן של הצעירים לפרוע את השטרות. אבל אני רוצה לחדד /להאיר זווית שלא דיברנו עליה עד כה.הבט..פרגי לויאלי לג'ינג'ים כי הם הבוסים .הוא לא חי בפלנטה אחרת והוא רואה ומבין שתאכלס אין לנו תקציב רכש (לכל הפחות לא כזה שראוי שיהיה לקבוצה במעמד שלנו). הוא חייב לשחק את הפוזה של הגביר שעדיין עשיר אבל בתאכלס אין כסף. אז כתוצאה משילוב של אילוצים+אמונה בסגל ובצעירים אפשר לומר זה מה יש ועם זה ננצח.איך אתה אומר בבילד אפ לפני משחקים? אני מאמין? אז אני מאמין ביג טיים.