אלו הם יתרת משחקי ההכנה שנותרו : קבוצת פילדלפיה יוניון מהליגה (ה-21 ביולי) .קנזס סיטי וויזארדס (ה-25 ביולי). מסיימים ביוסטון במשחק נגד נבחרת האול סטארס של הליגה, ומשם ממשיכים למקסיקו, בגואדלחארה ב-30 ביולי להשיק את האצטדיון החדש כחלק מעסקת חתימת החלוץ המקסיקני חאבייר הרננדס.
ראיון שנתן גיגס לגארדיאן הוא לא מודאג מההתחזקות המשמעותית שלנו מעונה לעונה.אך משום מה אנו מהווים פקטור נכבד מכל ראיון של בני העוולה. אני לא טיפש ויודע שהעיתונאים מכוונים את הראיון לכיוון שלנו אך קשה להתעלם שאנו קוראים תיגר על השליטה בעיר. דבר אחד בטוח-השנה לא נהיה נאיביים כמו אשתקד בדקות הסיום.
ועל פי מה אתה מסיק שלא תהיו נאווים? שחקני רכש מעולים, כוכבים וספסל ענק זה מעולה. אבל צריך יותר מזה כדי לדהור קדימה ולצבור רצף נצחונות וביעקר במשחקים החשובים. היונייטד בחלק גדול מהעונה לא שיחקה טוב, ובכל זאת הגענו עד למקום השני במרחק נגיעה מהאליפות - היו רגעים שהרגשתי שזאת פשוט הקבוצה והרוח שלה (spirit נשמע יותר טוב) שגרמו לנו לנצח משחקים. כשההגנה כולה פצועה, השוער לא כשיר בחלק הראשון של העונה ובקומו יושב ליצן בשער ובהתקפה יש בחור אחד ומיוחד ששמו רוני - קשה להאמין שהגענו לאן שהגענו בעונה שחלפה. יקח זמן לסיטי כדי להתברג בטופ4 ועוד יותר זמן כדי להתמודד על האליפות.
אני לא חושב שגיגסי אמר משהו יוצא דופן? הם אף טרח לציין שבמידה והסגל שלכם יתחבר אזיי תהיו כוח עולה. בנוסף וכמו על כל שאר הקבוצות הוא טוען ובצדק שיוכל ללמוד אותם רק לאחר משחק נגדם. בקיצור? אין על גיגסי בכל הפרמייר אם זה בענווה ואם זה בהגינות מת על האיש הזה .
הפרשנות שלך מטעה מפני שזה בדיוק מה שהוא בחר שלא לומר. הוא בחר בקפידה את מילותיו, וכל הציטוטים שלו הם בגדר רמיזה, שום דבר שכתוב בטאבו. אם זה כך או אחרת, נדע באחד בספטמבר. אני בדעה שצריך חלוץ וקשר התקפי, וקשה לי להאמין שלשתי העמדות האלו יגיעו שחקנים בקיץ הזה. אני מעדיף לחזק את הקישור, אבל אני לא יודע להציע שם ככה שזה סתם דיבורים באוויר. ושוב אנחנו חוזרים לספקולציות הישנות- האם ברבאטוב יפרוץ השנה? האם פרגי מאמין בו? ומה עם אנדרסון? וכו' וכו'. בקיצור, אני לא רואה איך הראיון הזה משנה את פני הקבוצה או את מצבה מאתמול להיום.
העונה צריך להבין איפה עומדים עם הארגריבס, ברבאטוב ואנדרסון - שלושה שחקנים שהושקעו בהם סכומים מכובדים, אך אין מספיק תפוקה בגלל סיבות שונות. חוץ מזה, גיגס וסקולס עדיין מסוגלים לתרום. בעוד שנה אם הרננדז וברבאטוב ייכשלו, יביאו חלוץ. קצת חבל שאין קשר מרכזי יצירתי וזריז, אבל לקנות עכשיו את סניידר נשמע כמו ביזבוז.
שוב אני אומר את זה, יש לנו הזדמנות גדולה עכשיו להביא את מסוט אוזיל. שנה אחרונה לחוזה שלו, ולפי הדיווחים השונים אין לו שום כוונה לחדש אותו וברמן בבעיה, היא תצטרך למכור אותו הקיץ אם היא לא רוצה לאבד כמה מיליונים טובים. היא הציבה תג מחיר גבוה אבל היא תאלץ לרדת נוכח המצב, אני מאמין שלאן שהוא לא יעבור זה יהיה בסדר גודל של 15 מיליון יורו. הוא מתאים לנו כמו כפפה ליד, בדיוק המשבצת שחסרה לנו. הוא יכול לשדרג אותנו משמעותית, וזה יהיה גם נחמד לחטוף אותו לבאיירן מתחת לאף.
והשנה הזאת, שבה ברבאטוב והרננדז אולי ייכשלו, זו שנה שמנצ'סטר יונייטד מוכנה "להקריב"? ואיך בכלל מודדים או קובעים דבר כזה? הייתי אומר שבשביל קבוצה ששאופת להיות בטופ של הטופ, שלושה סימני שאלה שכאלה זה יותר מידי, אבל אני רואה אותם כשניים, כי הסיכוי שהארגריבס יחזור לשחק כדורגל נראה כדמיוני. לא שאני איזה מומחה גדול לפציעות בברך, אבל, נו, אתם מבינים למה אני מתכוון. בעניין מסוט אוזיל, קראתי בפורום הגרמני שהוא הודיע שהוא נשאר בברמן, מה שמרמז על כך שהוא סגר עם מועדון כלשהוא לגבי העונה הבאה. עוד קראתי שהוא שחקן שלא מצליח לשמור על יציבות, ונשאלת השאלה האם המונדיאל הטוב שלו מסנוור אותנו או שמא הוא באמת כל כך טוב.
אני כבר השלמתי עם העובדה שלא יבוא חלוץ, ברבאטוב עושה רושם נשאר ואם הוא אכן נשאר אין מצב שיבוא חלוץ. לגבי הקשר ההתקפי אי אפשר לדעת. נחיה ונראה... גם פה יש לי תחושה שלא יבוא מישהו.
כמה תחושות. יש עוד 40 יום לחלון ההעברות. פרגי כנראה מעדיף לתת לילדים קצת לשחק מאשר להוציא עוד ועוד כסף על שחקנים מאכזבים. חלוץ כבר החתמתם ואתם מחזיקים באחד הקאדרים המרשימים ביותר באירופה בחלק הקדמי. קאריק, פלטצ'ר, פארק ג'י סונג ועדיין סקולס וגיגסי בסגל שלכם. וזה עוד לפני השחקנים שחובת ההוכחה עליהם כמו גיבסון, נאני, וולנסיה ואנדרסון. וולבק, הרננדז, רוני, מקדה וברבאטוב. מה אתה עוד רוצה? תנו צ'אנס לפאביאן ברנדי, דיוף, אוברטן. מה צריך רכש? יש פרגוסון, ואם לא פרגוסון אז יש התאחדות.
מזל שהתייחסת לדברים החשובים בהודעה. אני באמת תמיד התפלאתי איך זה שכל דיון של היונייטד מגיע ל100 דפים.
אין שום צורך בחלוץ נוסף. יש כרגע את רוני ועוד שישה חלוצים פוטינציאלים(מין הסתם חלק יושאלו).החלק הזה סגור. הייתי אולי מנסה להביא קשר קידמי בעל יכולות אופנסיביות וזהו. אם לא נאבד שחקנים מההגנה, אני די שלם עם הסגל.