מנצ'סטר יונייטד 2010/2011-יש אליפות!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏7/7/10.

1. WellNeverDie Member

העניין הוא שאנחנו מתבססים על גיגס וסקולס במידה מוגזמת מידי, כמו העונה בחלק מהמשחקים. בכל מקרה אני חושב שכבר דנו בזה מספיק, ונחכה ונראה מה יהיה העונה.

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים שאנחנו מתבססים יותר מדי על גיגס וסקולס. אבל זה לטעמי רלוונטי לקישור, להחזקת הכדור,ליצירתיות - יותר מאשר שאלה של מתפרצות.

3. פול סקולס Member

יש משהו שאני כאוהד בלתי-מקושר-בעליל יכול לעשות כדי להשיג כרטיס למשחק שלנו נגד פולהאם בקרייבן קוטג'? ביציע של אוהדי יונייטד כמובן.

אני מתלבט האם לטוס לאיזה שלושה ימים ולהיות במשחק הפתיחה נגד ניוקאסל, או לעשות שבועיים ולראות את ניוקאסל-פולהאם(חוץ)-ווסטהאם.

זה כרגע בתאוריה, כסף יש לי לשתי האופציות.

נערך לאחרונה ב: ‏16/7/10
  4. k_700 Member

בדיוק קיבלתי בפייסבוק הודעה מהקהילה של אוהדי יונייטד בארץ בקשר לכרטיסים למשחקים שלנו בחודש הראשון.

הינה העתק של ההודעה:
    "
    כמו בשנה שעברה אנו, מועדון האוהדים, ממשיכים במכירת הקצאת הכרטיסים.
    נוהל וכמות הכרטיסים שמוקצים לנו השנה טרם נקבע לכן אין טעם לפנות אלינו כרגע בנוגע לכרטיסים שהם מעבר למשחק נגד ווסטהאם ב-28 לאוגוסט (כלומר ניתן לפנות למשחקים: צ'לסי, ניוקאסל, פולהם, ווסטהאם). למגן הצדקה נגד צ'לסי בוומבלי ומשחק הפתיחה נגד ניוקאסל ההרשמה לבקשת כרטיסים נסגרת בקרוב לכן הזדרזו להחליט!
    "

תצטרף לקבוצה ותברר שם אני יודע שיש שם לא מעט אנשים עם מנויים וONE UNITED

5. Big Duncan Member

והנה ההודעה!!!
    צריכה להגיע גם לכאן!!!

https://www.eticketing.co.uk/muticketsandmembership/site/assets/wrap.masthead.Xxx

שלום לכם, http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx
    הסתיים המונדיאל (לטובה ולרעה) וכעת אנו חוזרים לאט לאט למציאות.
    חלק כבר מתכננים את הטיסות הקרובות לתיאטרון החלומות ולאחר מספר פניות רצינו לעשות קצת סדר עם כמה עדכונים...

• כמו בשנה שעברה אנו, מועדון האוהדים, ממשיכים במכירת הקצאת הכרטיסים.
    נוהל וכמות הכרטיסים שמוקצים לנו השנה טרם נקבע לכן אין טעם לפנות אלינו כרגע בנוגע לכרטיסים שהם מעבר למשחק נגד ווסטהאם ב-28 לאוגוסט (כלומר ניתן לפנות למשחקים: צ'לסי, ניוקאסל, פולהם, ווסטהאם). למגן הצדקה נגד צ'לסי בוומבלי ומשחק הפתיחה נגד ניוקאסל ההרשמה לבקשת כרטיסים נסגרת בקרוב לכן הזדרזו להחליט! רוצים כרטיסים? כנסו וקראו http://www.manutd.org.il/?page_id=90 :

• מעבר לכרטיסים להזכירכם על ארוע פתיחת העונה שלנו ב-27.7 UNITED DAY שמרו את התאריך!
    ההרשמה נמשכת לקבוצות למשחק הטריוויה בארוע. לתשומת ליבכם במידה ובכוונתכם לזכות כדאי שתשתפשפו בנושאים הבאים:
    ויין רוני, אריק קאנטונה, שנות ה-90, גמר גביע אירופה לאלופות ב1968, המספר 10, אולה גונאר סולשיאר, גמר ליגת האלופות ב1999, ריאן גיגס, אנדי קול, ג'ורג' בסט, אולד טראפורד, סר אלכס פרגוסון,צהקפטנים של יונייטד, שנות ה-70. קישור לאירוע: http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1...131941283510162
    או כנסו לעמוד 6 בפורום זה.

• ווווכמובן איך אפשר בלי - נמשכת ההרשמה\חידוש מנויי וואן יונייטד... חחחייבים להגיע ל-100 עד לאירוע (מי שלא יודע למה שישאל). פרטים על המנוי: http://www.manutd.org.il/

כתבו ל- israelreds@gmail.com

6. 2O LEgend Member

וואן יונייטד, החולצה החדשה,
    זה בדיוק מה שהמועדון צריך כדי להפטר מהגלייזרים.
    תמשיך ככה,
    Glazer rent boys

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ניצחנו 3:1, ברבאטוב כבש שער יפה ובישל בישול יפה לוולבק. קלברקלי כבש בדיפלקשן, סמולינג עשה פנדל לסלטיק (שאגב החליפו ספונסר, שומו שמיים). אין הרבה מה להתלהב, ברבאטוב תמיד ידע לעשות כאלה דברים, השאלה היא אם זה קורה כי הוא מרגיש את החרב על הצוואר או סתם כי הגיע הזמן למשחק הטוב החצי-שנתי שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏17/7/10
  8. THE STRETFORD END Member

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

10. Gass12 Member

הוא נראה רזה יותר ופחות מסורבל.הבישול לוולבאק היה תוצאה ישירה של מהירות עדיפה.העקב לקלברלי שהסתיים בשער בא ממקום לגמרי לא שגרתי ולא טבעי לו בקישור השמאלי...הלוואי וזו המגמה לא רק מבחינת השערים אלא מבחינת העבודה והמיקום הגמיש שלו על המגרש.

11. פול סקולס Member

בקשר לחולצה, נייקי משלמת ליונייטד סכום כסף קבוע וכל מחירה של חולצה הולכת אליה (לנייקי). קראתי את זה אלף פעם ברד-קפה, אני בספק אם הם טועים בעניין הזה. כך שזה לא משנה.

בנוגע לעשיית וואן יונייטד (כשהמטרה היא לקבל כרטיסים למשחקי הקבוצה דרך מועדון האוהדים הישראלי), מה אתה מציע? להחרים את הקבוצה כליל עד שיוחלפו הבעלים? להצטרף לקבוצת האוהדים המחאתית ההיא? ואם ככה, לראות משחקים בטלוויזיה זה בסדר?

לדעתי, שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

12. k_700 Member

טוב אז כאחד משועמם שראה את המשחק תנו להעביר חוות דעת.
    קודם כל אני הופתעתי. יחסית למחק אימון סלטיק ממש רצתה לנצח, שיחקה חזק, מהר ועלתה עם ההרכב הטוב ביותר שלה כאשר גם המחליפים היו ברובם שחקנים ותיקים.

מחצית ראשונה שלטנו לחלוטין בנעשה על המגרש.
    בחלק הקדמי דיוף היה האיש המרכזי. הבחור הגיע כמעט לכל כדור מהאוויר, כל נדיעה שלו בכדור הגיעה לברבאטוב ובאמת הוא גם בישל לו את הראשון.
    בהגנה פאביו ורפאל פתחו והיו ממש בולטים. כל חטיפת כדור שלהם הייתה הפכה ישר להתקפה מתפרצת מהירה.
    אוברטן(כן כנראה ששכחנו שיש לנו קיצוני מהיר וטכני) היה גם מאוד דומיננטי ושיחק בשני האגפים. הוא הגיע לשתי הזדמנויות מול השער והחטיא.
    ככל שהמשחק זז ברבאטוב צבר ביטחון והוא היה צריך רק שתי הזמנויות כדי לכבוש ואז התחיל הפיאסקו כשהוא גם מבשל לוולבק(בישול נהדר) ועם העקב לקלברלי.

מחצית שנייה על המגרש היו רק ילדים פרט לברבה,אושה, פלטשר ובראון בתור בלם.
    הכניסה של בראון כבלם הזכירה לי טוב מאוד שכרגע כשיש לנו 4 בלמים בסגל אנחנו צריכים לגרום לבראון לשכוח מהתפקיד הזה.
    מהרגע שנכנס בראון הוא היה חור בהגנה, הרבה לעשות עבירות(ואפילו צבר צהוב מהיר), היה לא נינוח עם הכדור והיה מטרה עבור סמארס ושאר שחקני ההתקפה של סלטיק.
    אני קצת מבין את סמולינג. הכניסה של בראון השפיע על האנגלי הצעיר שגם לו ירד קצת הביטחון.
    מחצית ראשונה כששיחק לצד אוונס היה רגוע מאוד. בסך הכל הופעת בכורה סבירה, אין ספק שהרווח הגדול ביותר יהיה ללמוד בשנים הקרובות מבלמים ברמה של פרדיננד ווידיץ'.

טוב זהו מי שראה גם מוזמן להוסיף.

13. FaN_MU Member

תאר לך מצב שיימכר מספר זניח של חולצות של נייקי. יונייטד לא תקבל חוזה חסות בפעם הבאה, בוודאי לא בסכום כמו עכשיו.

לא, מכיוון שכל פעם שצופים בטלוויזיה במשחק פרמייר ליג, זה מגדיל את הסכום שמועבר למועדונים עבור זכויות השידור. כך שגם כאשר רואים בטלויזיה, גלייזר מרוויח מזה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

14. 2O LEgend Member

FaN_MU
    מצב כזה יגרום לגלייזרים להבין שהם חייבים למכור. מצב שבו ימכרו פחות חולצות, החוזה חסות עם נייקי ייפגע, נגיד שזה יקרה- הגלייזרים יבינו שהם לא יכולים לעשות מהמועדון כסף כמו שהם חשבו לעשות. המטרה היא בסופו של דבר שהגלייזרים ימכרו את המועדון.

זה כנראה לא רלוונטי בגלל כמות האוהדים בעולם שקונה את החולצות, אבל האמת? כל שנתיים המועדון מוציא חולצה חדשה, כשהיא בקושי שונה מהחולצה הקודמת- הכיוון מאד דומה ואין טיפת מקוריות בחולצות. כבר כמה שנים אני לא קונה חולצות רשמיות של המועדון, כי אני חושב שזאת פשוט עבודה בעיניים. מי שנהנה להיות פראייר- שיהיה לו בכיף.

15. פול סקולס Member

יכול להיות שאני טועה, אבל אני מניח שכל החברות האלה שנותנות חסות (בעיקר נייקי ואדידס) עושות את זה כי הקבוצות הגדולות בעולם, יונייטד ואחרות, הן מותג מספיק חזק שמליונים של אנשים צופים בו על בסיס שבועי וכך משתרשת להם במוח העובדה שנייקי היא מותג אופנה וכו'. זאת אומרת, נראה לי שהדגש הוא על הרווח השיווקי\פרסומי, ופחות על הרווח הישיר שלהם ממכירת החולצות.

מצד שני, אני יודע שמדובר בסכומי כסף גדולים וכבר הזכרתי את העובדה שיש מצב שאני טועה.