גאס, רובן שחקן מצויין,אי אפשר לקחת את מה שיש לו,גם לא אני. אישית וכתבתי זאת בעבר,לא תודה,לא רוצה ולא רציתי אותו ביונייטד,אני לא מתבייש ולא מסתתר בנוגע לזה, לטעמי ולמרות הכל הוא מוגבל משהו. רק רגל שמאל,אוגאיסט,נוטה להיפצע,יש טובים ממנו ובכסף שהוא אמור לעלות. יותר מזה,יש מועילים ממנו,גם כיום ביונייטד והם עלו בפחות כסף ממה שהוא היה אמור או יכול לעלות. פתח בסערה את הקריירה שלו בצ'לסי,לא לקח הרבה זמן ולמדו אותו,ניטרלו אותו והוא הפך להיות בורג הרבה פחות משמעותי שם,עד שנמכר. ספרד,גרמניה,ליגות אחרות לגמרי ויופי לו שפרח שם בחזרה. את הסומבררו שאתה מבשל לי(אגב,מדיום +,שלא יהיה מסטיק)זה בדמות רובן או בארבטוב? כי אם זה רובן...מצידי שימשיך להצליח בבאירן מינכן,לא ממש משנה לי, אם זה בארבטוב,הלוואי והוא יצליח ויש בליבי תקווה ואמונה שהוא עדיין יכול לעשות זאת ולמרות הכל(וכתבתי אז זה כבר כמה פעמים בימים האחרונים)אבל הוא יכול לעשות זאת רק מעמדה אחת ולא מהיכן שאתה חושב להציב אותו ובמידה והוא יצליח לפתור הרבה בעיות שקשורות בו אישית ולא קבוצתית.
את הגמר ראיתי אצל אח שלי באבן יהודה, אולי הייתי צריך ללכת לפאב האידיאה,הצליח לי שם עם ארגנטינה שקיבלו בראש מגרמניה, אולי זה היה מצליח גם כן... אפרופו גמר גביע העולם, אתמול בערב הלכתי לאסוף חבר משדה התעופה,הוא חזר מאנגליה, כמה דקות לפני המטוס שלו נחת המטוס מיוהנסבורג,עליו היו 2 חברים נוספים, בכל אופן,כל מי שיצא החוצה היה חייב לחצרץ בוואוזלה,גם מקרוב ולא רק דרך מקלט הטלוויזיה זה מביא לך את הסעיף, אסון לכדורגל הדבר הזה.
לא היית ממש ברירה לשחרר אותו. בקיץ 2004 היה לנו את ואן ניסטלרוי, סאהה, סמית', ורצינו לרכוש את רוני. במצב כזה אי אפשר להחזיק גם את פורלאן, מישהו היה צריך לפנות מקום.
קצת הגזמת עם פורלאן. שחקן מעולה, אבל אין טעם לבכות אליו. שוב משחקי "מה היה קורה אם...". אם הוא היה נשאר, מה היה אומר שהוא היה פורץ? הסרטון שפה הזכיר לי את התקופה עם החולצות הלבנות שאהבתי כל כך, יש לי כזאת מקורית קטנה של RVN שהערצתי אז.
משמעם לאללה... "I read it somewhere that this would be my last season but Ill just take every game as it comes. Hopefully it will be another good season for me." בשורה משמחת - סקולסי ממש לא ממהר להגיד שהעונה הקרובה תהיה האחרונה שלו, למרות שהאריך את החוזה רק בשנה, ואומר שהעניין ייבחן בסוף השנה. ה-:aaa8: אני מאמין שאם הוא יסיים עונה טובה, דומה לאחרונה פחות או יותר מבחינתו, נטולת פציעות, הוא יישאר לעוד עונה אחת, הרבה תלוי גם בסר אלכס. עוד שיקול הוא מכסת ה-25 בסגל. תמונות משיקגו מתוך אימוני הקבוצה: ברבאטוב כבר מכין תירוצים לעוד עונה כושלת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx - http://albums.timg.co.il/userfolders/27/397162/3971622010714214735.Xxx רואים איפה נאני היה במקום בדרא"פ - בים: http://albums.timg.co.il/userfolders/27/397162/397162201071421491.Xxx סמולינג מתרגל למדים החדשים. ולשאלת מיליון הדולר - מי זה מאחוריו, פאביו או רפאל??? http://albums.timg.co.il/userfolders/27/397162/397162201071421485.Xxx פרגי וגיגסי דנים בסוגייה - האם ברבה צריך לשחק מאחורי 2 חלוצים?! או עדיף שיהיה העוזר של ה kit man? http://albums.timg.co.il/userfolders/27/397162/3971622010714214839.Xxx
אם הייתי סקולס הייתי פורש בהתאם לעונה הנוכחית - יש תארים, יש הצלחות? לפרוש בשיא כמה שיותר. אם לא נצליח השנה, שינסה למשוך עוד שנה.
אני ממש לא חושב שזה השיקול שלו (או של גיגס), אחרת הם היו פורשים ב-2008. אם בקיץ הבא הם יראו שיש להם כוח לעוד עונה, הם ימשיכו גם אם העונה הקרובה תסתיים בקוואדרוופל.
אני רק מקווה שהעונה שלו לא תסתיים חלילה באיזה פציעה קשה וכך גם הקריירה. הלוואי אמן ונביא אליפות מספר 19 וככה הוא וגיגסי יוכלו לפרוש בשקט.
אני יודע, אבל הסיפור הפעם הוא שונה לגמרי. אם יהיה דאבל למשל, או הישג מרשים אחר שכולל את האליפות - נשבור את השיא, נגיע ל-19, וככה הם יוכלו לפרוש בצורה הכי טובה שיש. למרות שאם ננתח את המצב, נויל במצב הגרוע ביותר מבין השלושה - הוא מגן ימני, שצריך להיות מהיר וחד בעל כושר גופני מעולה, בעיקר כשמדובר על יונייטד ועל הפריימרליג בתוספת הגביעים והצ'מפיונס. יש באותו אגף את אושה ורפאל שהרבה יותר מרשימים ממנו. לסקולס וגיגסי הבעיה הזאת קיימת, אבל הרבה פחות קריטית. סקולס במרכז המגרש וגיגסי כבר לא הווינגר של פעם, אלא יותר משחק כשחקן חופשי, בין הקשרים המרכזיים לחלוץ, וזאת גם כשהוא מתופקד כקיצוני אני לא רואה ממנו המון פעולות של קיצוני קלאסי. התרומה שלהם בעונה שעברה היית פשוט אדירה. סקולס פתח בצורה נוראית, ואי אפשר לשכוח את ההופעה הביזיונית בהפסד לפולהאם שאני בספק אם הוא הצליח לעלות מעל ל-30-40 אחוזי דיוק במסירה באותה הופעה. גיגס תמיד היה שחקן חשוב והוא פשוט מפתיע אותי כל עונה מחדש. אבל לאט לאט התפוקה תרד (וכן, גם גיגס הבלתי נגמר) וגם הם מבינים שהם צריכים לפנות את המקום לצעירים. כמובן שעדיף לכולם במועדון שהם יפרשו ביונייטד ולא יעברו לדובאי או MLS, אבל אי אפשר לדעת - מה שבטוח זה לא יגמר בצורה מגעילה כמו ראול או שאר שחקנים אחרים.
האמת שאם זה היה קו המחשבה שמנחה את גיגס וסקולס היינו בבעיה מסוימת, כי זה היה מצביע על כך שאולי הרעב שלהם זה לא מה שצריך להיות. למרבה המזל, זה לא כך. הם משחקים כי הם רוצים לשחק כדורגל, כי קריירה כשחקן יש רק אחת ויהיו להם עוד חיים ארוכים מאוד אחריה. גם אם נזכה בטרבל והם ירגישו שהם מסוגלים לשחק ברמה הגבוהה, הם ימשיכו לעשות זאת. כי זה מה שהם אוהבים לעשות. זה יהיה נחמד מאוד אם השלב בו הם ירגישו שזה נגמר יחפוף להצלחה גדולה של המועדון. לא יותר.
השאלה היא האם אתם חושבים באמת ששלושתם יוכלו להחזיק עוד שנתיים? גיגס אולי יוכל, אבל סקולס למרות הסיום עונה הנהדר לא היה משהו בכלל בהתחלת העונה, ונוויל למרות עונה טובה בסך הכל בכל זאת לא הכי הרשים. לפעמים שחקנים משלים את עצמם ומנסים לסחוב ולשחק יותר מידי. יש מועדונים שנותנים להם את הבמה ומקבלים תפוקה, ויש כאלה שמקבלים רק אכזבות וכשלונות. ויש מועדונים מהסוג השונה לגמרי שפשוט זורקים. יונייטד לא תזרוק, בוודאות. השאלה היא האם גיגס-סקולס-נויל יפרשו בזמן המתאים להם, ולא ינסו לסחוב יותר מידי.
כשאלכס פרגוסון יגיד להם שזה כבר לא זה, הם יפרשו. ואלכס פרגוסון יעשה את זה כשזה יהיה נכון. כרגע, אין ספק שזה לא נכון. אף אחד מהם לא יכול לשחק עונה שלמה, אצל כולם סביר יותר להניח שנהנה מנתח איכותי בעונה במקום הופעות איכותיות שמפורזות לאורכה - כמו שגיגס פתח היטב את העונה שעברה וסקולס סיים אותה נהדר - וזה עדיין מצוין. אני רק מקווה שנדע להפחית את התלות בשני הקשרים הללו בעוד הם אתנו, כי כרגע היא גדולה מדי לטעמי. חשבתי שעשינו צעד חיובי לפני שנתיים כשעלינו בליגת האלופות נגד ארסנל עם קאריק, פלטשר ואנדרסון וזה עבד מצוין, אבל מאז השתנו דברים ונזקקנו מאוד לגיגס ולסקולס.
להשתמש במילה לזרוק זה הדבר הכי לא נכון ליונייטד לכל הפחות כל עוד לא מדובר בריב בין שחקן לפרגי שמסתיים עם הפקקים של הנעל במצח. אני משוכנע שגם גיגסי וגם סקולסי ישולבו במערך המקצועי-ניהולי של היונייטד ככה שהפרישה תהיה רק על פי הכושר הפיסי שלהם לעמוד במעמסה. עם כל הכבוד לראול. אין מה להשוות בכלל בין האישיות והאופי והמנטליות של השחקנים והמועדון. ראול היה סוג של "מלך" בריאל שכפה את רצונו על המערכת.כי ריאל זה בית זונות אחד גדול. הכל פוליטיקה ותככים. יש מה להשוות בכלל כשאתה מתבונן באופי הענוותני של גיגסי ?. נכון סקולסי ג'ינג'י מהיר חימה על המגרש. אבל ממה שקראתי ושמעתי הוא טיפוס חביב ונוח למדי והכי רחוק משתלטנות.תאכלס פרגי הנהיג ביונייטד תרבות של דו שיח והתנהלות ג'נטלמנית.מי ששובר את הקוד האתי הזה פשוט לא ביונייטד.