מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jun 17, 2009.

1. Ryan Giggs11 Member

מה אתם דואגים הוא בטח לא יעבור את המדיקל בכלל..

2. Cup of Tea Liverpool, UK

אין גבול לגועל נפש של הבנאדם הזה! זה לא היכולת שלו עכשיו, זה ערכים! קודם הכסף בריאל, עכשיו יונייטד, אני מעדיף לשכוח שהוא קיים.

3. George Best Member

מביך, פשוט מביך לראות אוהד ליברפול שחושב שהסיבה למעבר של אואן למדריד הייתה הכסף.
    חבוב, רפא בניטז לא רצה את אואן בקבוצה, וזו הסיבה הבלעדית מדוע החלוץ עזב.
    טוב נו, הוא הביא במקומו את מוריינטס!

4. david silva Member

http://www2.ahlyegypt.com/photoalbum/data/5582/zidan-22-4-2006.Xxx

5. THE STRETFORD END Member

קודם כל מגיע קרדיט גדול ל TALK SPORT (אמיר ע,הם מחכים להתנצלות שלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ) על הסקופ שלהם,
    לשם שינוי ולא כמו עד כה הקיץ,כל יום כותרת אחרת של עיתון אחר שהתבררו כנסיון לזרוק אבן באוויר במטרה לפגוע,סוף סוף ידיעה מרעישה,כנגד כל הסיכויים והכי חשוב,ידיעה נכונה)

במידה ואואן יעבור את הבדיקות הרפאויות ויחתום אצלנו
    ובהמשך ל TALK SPORT
    כתבתי במשך העונה לגבי ששמעתי שם את איאן רייט מדבר על מייקל אואן
    בניוקאסל והקשר הנבחרת ואיך שרייט אמר והסכמתי איתו שאואן נראה כלא מעוניין,שנראה כאחד שכבר לא אכפת לו יותר,לא הקבוצה,לא הנבחרת
    כי כל אחד אחר ולקראת גביע העולם היה מנסה לעשות את הרושם הטוב ביותר
    על קאפלו ובמיוחד שאנגליה נמצאת במצוקת חלוצים.

אואן לא היה הראשון שנפל בבית הקברות של ניוקאסל,
    זה הרי סיפור להוליווד איך החלוץ הכי מרנין באירופה בתחילת שנות ה 2000
    ומלהיות הכוכב הגדול של ליברפול,מריאל מדריד הגיע למצוקה של לרדת ליגה עם ניוקאסל ולקיץ שבו הוא צריך לשלוח מכתבים לקבוצות שייקחו אותו,
    מעמדה של להיות השחקן שסוף סוף ישבור את שיא ההבקעות של בובי צארלטון בנבחרת לעמדה שקאפלו מזמן שחקנים שבכל מצב נתון אחר,הם אפילו לא מדגדגים אותו.

ולכן,לו נחתים אותו,אפשר רק להרוויח,אנחנו ממנו ובעיקר כי הוא יכול להרוויח מאיתנו,
    אני לא חושב שבחלומות הכי ורודים שלו מייקל אואן האמין שדווקא אלכס פרגוסון יהיה זה שיזרוק לו גלגל הצלה,
    אני חושב שזה סוג של אדם אנמי לחלוטין שמקבל 7 מנות דם בבת אחת ופתאום חוזר לו הצבע לפנים,
    התאבון יפתח לו,זה לא האל סיטי(ועם כל הכבוד להאל)או ברימנגהאם או וולבס או כל מועדון אחר,קטן פחות או יותר שקושר בהקשר שלו,
    זה להגיע חזרה לבמה הכי גדולה בעולם,שוב להאבק על תארים,לשחק בליגת האלופות,אני חושב שאואן ברגע זה צובט את עצמו כלא מאמין.

מבחינתנו,ברגע שבנזמה החלוץ שקושר אלינו יותר מכולם עבר לריאל מדריד(ועדיין לא היה שום מקור מוסמך באמת שאמר שבאמת רצינו וניסנו להביא אותו)
    בתכ'לס אין יותר מדי חלוצים שמכירים את הליגה,שהם בגיל ובנסיון הנכון
    והכי חשוב,כאלה שיבינו את המעמד שלהם בקבוצה וזה לא כינור ראשון,
    ושחקן שלא יפגע באפשרות ההתקדמות של וולבק ומקיידה,
    חלוץ נוסף לקאדר וזה היה הדבר הכי חשוב ולא אחד כזה שיעשה פרצופים על זה שהוא לא משחק מספיק או פרצופים על זה שהוא מוחלף או פרצופים על השד יודע מה,
    שחקן שמגיע בחינם מה שאומר שלא ירד כסף מהתקציב לשחקן או שחקני רכש נוספים אם פרגוסון אכן מעוניין בכאלה
    ובמשכורת שלא תכביד ואני מאמין שבחוזה שיהיה כזה שלא נסתכן במשהו ארוך טווח,
    כלומר גם מבחינתנו וכמו מבחינת אואן,אי אפשר ליפול,אפשר רק להרוויח.

אין לי ציפיות לראות את אואן בן 18 שעושה צחוק מההגנה של ארגנטינה,
    אין לי ציפיות לראות את אואן של ליברפול בתחילת שנות ה 2000
    אין לי ציפיות לראות את אואן שבכל פעם שקיבל דקות משחק הראה שגם ההגנות בספרד קטנות עליו,
    כולם כותבים על ההימור הגדול של פרגוסון,יודעים מה,אם זה הימור
    אני תמיד מוכן לקחת את הטיפ שלו פרגוסון,
    כמה פעמים בעבר צחקו על החלטות שלו ובסוף אכלו את הכובע?!

כן,יש גם את הנקודה של ליברפול וכתבתי אתמול,
    אואן מעולם לא היה שנוא,עלי לפחות,כמו חלאות כמו פאולר או מקטיר,
    מקנמנמנמנמנן או גרארד,
    אם הוא יעבור זה יפריע(וזו מילה עדינה)הרבה יותר ליושבי הקופ מאשר לאלו של הסטרטפורד אנד.

בקיצור,אני בעד ועכשיו רק נותר לראות שהוא יעבור את מבחן הרופא,
    שיהיה בהצלחה.

6. wolf89 Member

אואן עזב כי הוא רצה לזכות בתארים, לא כסף, לא בניטז.

רק חבל שעונה אחת אחרי, לקחנו את אליפות אירופה.

אולי עכשיו ניקח את אליפות אנגליה, אה?

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

I'm having a crap summer when it comes to dissing media reports.

8. sagiv Member

כמה שאני לא סובל את אואן על השנים האחרונות, בפנים אני עדיין מחזיק לו אצבעות ולדעתי אם הוא יגיע ליונייטד זו החתמה ענקית. אין לי הרבה מה להוסיף על מה שסטרטפורד כתב ואני בעיקר מסכים עם העניין של הרעב ושליונייטד אין מה להפסיד. גם אואן יודע שהוא לא מתוכנן להיות באנקר בהרכב.

כשהוא יפתח הוא יעשה את שלו, כשהוא יעלה מהספסל הוא יעשה את שלו. ואם לא? אז לא. אם הוא באמת יגיע, יונייטד לא משלמת עליו פני, יונייטד תתמודד בקלות עם לשלם לו משכורת שבטח לא תהיה דומה לזו ששילמו לו בניוקאסל. לא יהיה טוב? בשנה הבאה הוא יילך להאל. מה יש לפרגוסון להפסיד? בסך הכל מביא בחינם שחקן עם ניסיון שבאמת צריך גירוי לרעב שלו כמו שסטרטפורד אמר. על זה שהוא זרק זין בניוקאסל הוא יקבל חשבון מאלוהים בהמשך.

מעבר לזה, משהו שהתלבטתי אם לכתוב או לא בזמן האחרון כי אני לא אוהב את ה-"אני הייתי מביא את..." של כל הגאונים בעונת המלפפונים, אבל בצורה די חד פעמית וגם קצת בגלל שהשמועה הזו סופסוף עלתה, אני מתקשה להבין איך עד היום יונייטד לא נקשרה בשם של זלאטן. החלוץ מספר 1 בעיני, שחקן שעל הנייר הוא ורוני משלימים אחד את השני וייצרו את החוד הטוב בעולם, קבלן תארים בצורה מדהימה. הוא עולה הרבה כסף ואני יודע שזו לא העמדה שיונייטד מתכננת לשפוך עליה את הכסף מרונאלדו, אבל בגלל שהגדולות של אנגליה וספרד נמצאות עכשיו במעין מירוץ חימוש כמעט חסר פרופורציות, חשבתי שיונייטד תבחן את האופציה.

Last edited: Jul 3, 2009
  9. eastlands Member

סטרטפורד- אני לא מאמין שאתה מאמין למה שכתבת ועוד כל כך ארוך ?

מייקל אוון אליכם זה בדיחה ,אפילו עצובה לדעתי.
    ברגע שהמהירות והזריזות שלו נפגעו , מה נשאר מימנו ? טכני הוא אף פעם לא היה ,גם שחקן חכם הוא לא , פשוט מטוס שרץ עם הראש בקיר ובורח מהגנות , בנבחרת הוא עוד יותר פרח ,כי שם שחקנו בונקר והעפנו לו כדורים, רחוק מסגנון המשחק שלכם, רחוק מהיכולת שלו בעבר , רחוק מכל מה שקשור אפילו לקבוצת פרמיר ,או כמו שאמר פיטר ידידי- אולמפיאדת הנכים .

10. ארצ'י באנקר Member

החתמה גאונית של מאמן גאון.
    היינו צריכים עוד גיבוי בחוד, שחקן שיודע את העבודה
    ומצד שני שחקן שהאגו שלו בפנסיה וכפי שסטרטפורד כתב
    לא יסכן ממש את מעמדם של וולבק ומקדה.
    בעיות מוטיבציה אצל אואן? אין דברים כאלה אצל הזקן.
    לא שאין סיכונים, יש גם יש אבל אם זה יעבוד זה בדיוק
    מה שהיינו צריכים.
    בחלומות שלי הוא כובש מול הקופ...

אגב מה עם קמפבל, העברה שלו נחתמה?

11. THE STRETFORD END Member

שגיב

זלאטן גדול מהחיים אבל לפני עונה פרגוסון הביא על המשבצת הזו שחקן ב 30 מיליון ואחרי 4 שנים שהוא חשב ורצה אותו,בארבטוב.

איסטלנד,
    לא כל-כך יפה ולא בת 16 אבל יודעת משהו על העולם הזה...

לא מהיר,לא הכי טכני,לא הכי חכם,הכל נכון,אבל,
    בשביל המהירות יש את ולנסיה,נאני,רוני,וולבק,
    בשביל הטכניקה והשכל יש את רוני ובארבטוב,
    מה שלאואן יש ותמיד היה ולא משנה מה,אי אפשר לקחת ממנו כי הוא נולד עם זה
    זה החוש לשערים ולדעת להיות במקום הנכון בזמן הנכון,
    כל האחרים ידאגו להזין אותו,קצת ביטחון,טיפה חדות ואת השערים בתוך הרחבה הוא יביא.

12. ארצ'י באנקר Member

איסטלנדס:
    אואן 2009 זה אמנם לא אואן 1998
    אבל אי אפשר לקחת לו את החוש לשערים, ההתמצאות
    ברחבה והנסיון.
    שחקן במצבו שמגע ליונייטד מקבל עשרים טון מוטיבציה.
    נסיון מושכל של פרגי.

13. George Best Member

כן, ורונאלדו עזב את יונייטד כי מוכר התוכניה מחוץ לאולד טראפורד סירב לתת לו אחת בחינם.
    רפא בניטז לא רצה את אואן בקבוצה.אואן רצה להישאר, אבל בניטז לא רצה אותו ונמכר לריאל.

14. קינג לדלי Member

עופר צודק לחלוטין.
    סטרטפורד,אתה צריך לדעת שסגנון המשחק שלכם לא בנוי לשחקן שתמיד היה לו קשה להשתלט על כדור ולשחק איתו מהר.
    אואן צריך להשתלט ואז למסור מסירה רגילה.
    התרגלתם למתפרצות קטלניות עם מינימום נגיעות וקשה לי מאוד להאמין שהוא ישתלב טכנית במשחק כזה.
    רוני אלוף בסגנון כזה (ובכלל בכל סגנון בזכות טכניקה עילאית וכח)וברבאטוב רואה צעד אחד קדימה.
    אואן לא קשור לזה ואני ממש לא מבין את הרכישה הזאת.

Last edited: Jul 3, 2009
  15. pazer Member

לא יודע מה אתכם אבל לדעתי זו החתמה גאונית.
    בזמן שריאל מבזבזת מלא כסף על קבוצה שאלוהים יודע אם תתחבר, פרגוסון מביא שחקנים בזול למקומות שהוא צריך.
    הרי את ריברי לא יכולנו להביא בזול ואנטוניו ולנסיה הוא אומנם לא רונאלדו וגם לא המחליף שלו אבל קנינו אותו יחסית בזול.
    במקום להשתגע ולהביא חלוץ ביותר מ-30 מיליון, פרגוסון מסתפק ב-2 החלוצים שלו כרגע (רוני וברבאטוב) ומביא עוד חלוץ עם ניסיון כמו אואן בחינם.
    מה עוד ששמעתי כבר שמועות על זה שיש מצב שעושים איתו חוזה כפי שהיה לסולשיאר Pay Per Play.

ושוב, זה אומר שעכשיו פרגוסון יוכל להמר על שחקן צעיר ולא מוכר מבלי לבנות עליו כבר על העונה הראשונה וכאלה יש כמו נילמר וקוסטה ולכו תדעו מי עוד ברשימה שלו.