מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/6/09.

1. avdz7 Member

אמרתי שוב, אואן נפצע כל שני וחמישי, ולגבי שני האחרונים הם עדיין בוסרים מדיי (אני ספק אם יש להם 18 בכלל).

2. Ryan Giggs11 Member

זו עדיין לא סיבה לרכוש חלוץ ובגלל שהוא נפצע כל שני וחמישי לרכוש חלוץ נוסף, זה מטופש.

3. avdz7 Member

מה טיפשי בזה?! איך אפשר לבנות על פצוע כרוני כמו אואן להיות החלוץ השלישי?

4. George Best Member

אף אחד לא אומר שזה מהלך מושלם, אבל איזה חלוץ תביא שידע שהוא הולך להיות שלישי בהיררכיה ולא תאלץ להוציא עליו כ"כ הרבה כסף?
    האפשרות הטובה ביותר זה להביא מישהו סטייל פלקאו/פלאסיו מריבר ובוקה בהתאמה או כל שחקן מליגה סטייל ארגנטינה/הולנד וכאלה, אבל באמת שאין אף שם שמתאים למעמד הזה.

חוץ מזה, אני באמת לא רואה מה יש לנו להפסיד.
    הרי ברור שלא נשלם לאואן את השכר אותו קיבל אצל כורי הפחם (100,000 פאונד לשבוע), וברור שהחוזה יהיה לעונה אחת או במקסימום שתיים (אני מתערב שזה יהיה לשנה, אם וכאשר כמובן).
    לא יצליח?תודה ולהתראות.
    יצליח?נהדר, בשתי העונות האחרונות שכולם ממהרים לגמור לאואן את הקריירה בגללן הוא העמיד ממוצע של 10 שערים לעונה, ואנחנו יודעים שעונה אצלו כוללת פחות משחקים משחקן ממוצע, אולי הריענון של מעבר לקבוצה גדולה כמו יונייטד ידליקו משהו אצל אואן.
    אף אחד לא אומר שנבנה עליו כספק השערים המוביל שלנו.
    אני מצפה שאוהדים של קבוצה שרק לפני שנה וחצי ראו מה שחקן מנוסה וחכם (לארסון) יכול לתרום, גם בתקופה של פחות משלושה חודשים.

נערך לאחרונה ב: ‏3/7/09
  5. avdz7 Member

לא יודע, נסמוך על פרגי (אממ, רוסי שמקושר אלינו למשל?)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/7/09
  6. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשרוד הגיע ליונייטד, גם הוא לא בדיוק הבריק בכמה תחומים. הנגיעה הראשונה שלו בכדור, למשל, היתה מה שבאנגליה מכנים first touch of a rapist. אבל הוא עבד על זה והשתפר, אפילו די מהר. אני זוכר שהיתה כתבה בשם המשחק שדיברה על איזה אימון שהוא עשה עם רנה מוילנסטין שעבד איתו על איזו הטעייה חדשה.

שחקני כדורגל הם בחלק מסוים ודי נרחב מהקריירה שלהם עבודת אמנות בהתהוות. אם לריאל אין את הסבלנות לחכות לכך, זה בסדר גמור. זכותה המלאה. רק חבל שבדרך היא בזבזה להונטלאר את הזמן.

לגבי אואן, אפשרות מעניינת. במידה רבה הוא מתאים לפרופיל של מה שאנחנו צריכים, חוץ מהפציעות. בעצם, יש שיגידו כי גם עם הפציעות זה מתאים, כי אם נקבל ממנו 30 משחקים, בנוסף לרוני וברבאטוב, זה עדיין ישאיר מספיק משחקים למאקדה ולוולבק, אבל לא יותר מדי. אבל אין לי חשק להרחיב על ספקולציה של קראפספורט.

7. Pipe Member

כמה פעמים במילניום הזה פרגי החתים שחקנים על חוזים של שנה-שנתיים?
    בין הפותרים נכונה יוגרל פוסטר של הנריק לארסן.

מכל הצדדים, זה לא נראה ריאלי. לא אואן חותם אצלינו בכלל ובטח שלא חותם על חוזה לשנה או מקבל משכורת לפי מספר הופעות.

אני שמח שבנזמה לא חתם אצלינו. זה לא הגיוני לשמור שלושה חלוצי טופ קלאס בסגל - לא כלכלית ומנקודת מבט של החלוצים גם לא מבחינה מקצועית, בייחוד בשנת מונדיאל. פרגי השקיע הון בברבאטוב, אז שיתן לו ולרוני את המפתחות ושזה יהיה ברור לכל שאר החלוצים בסגל. קשה לי לחשוב מהראש על מועמד אידיאלי לתפקיד החלוץ השלישי. מישהו "כמו" גודיונסן זו ההגדרה הרצויה אך זה מושג מעורפל מדי. אולי בסוף ננחית איזה קרלטון קול...

8. Dimitar Berbatov Member

אם כבר קרלטון קול, אני מופתע שאריאל עוד לא הזכיר את השם קווין דייויס
    לא פצוע כרוני, יידע את מעמדו ולא יהווה איום על ברבאטוב או רוני, לא חלאה לשעבר ועל הדרך גם הגשמת חלום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

9. George Best Member

לא יודע מה אתם מוצאים בו... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

10. _Rushie Member

אני באמת חושב שקווין דייויס יכול להיות השחקן שמנצ'סטר יונייטד צריכה...

11. Red Left Winger Member

כן אני באמת חושב שטיטוס בראמבל זה השחקן שליברפול צריכה...

12. Dimitar Berbatov Member

הם יותר בכיוון של מחליף למסצ'ראנו/אלונסו שבדרך לעזוב למדריד/ברצלונה, אז טוגאי הוא בהחלט השחקן שליברפול צריכה. אופס, הוא פרש..

13. _Rushie Member

מצחיק בערך כמו הבדיחה על מייקל ג'קסון שסיפרת בפורום ארבע פעמים...
    אני לא הייתי ציני,לא יודע מה אתכם,ואם מעל אוהדים של הקבוצה שלכם שקלו את רכישת מייקל אואן ברצינות אז אני גם לא מבין מה כל כך מעורר ציניות בלחשוב על דייויס...

14. Pipe Member

לגבי הנטלאאר, אני לא חושב שהוא מסוג החלוצים שאנחנו צריכים. ממה שראיתי ממנו הוא יותר דוחק כדורים משוכלל מאשר חלוץ all around. מאז שרוד עזב כל אחד מהחלוצים שלנו היה מסוגל להכין לעצמו מצב וניחן ביכולות מגוונות מאוד. הנטלאאר הוא האנתיתזה לכך. המחיר שלו והמעמד שלו מושלמים לצרכים שלנו, אך האיכויות שלו לא כל כך.

15. Stretford Ender Member

ומה רע בגיוון, שון?
    אני חושב שהחתמה של הונטלאר דווקא יכולה להתברר כמוצלחת מאוד.
    אני די משוכנע שנראה חלוץ עם קצת יותר קלאס מאואן נוחת אצלינו בקיץ. מפתיע אותי שגודיונסן שמקושר אלינו כבר כל קיץ מאז שעזב את הברידג' עוד לא הוזכר כמועמד. נראה לי פתרון טוב, בטח שיותר טוב מאואן.