מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏17/6/09.

1. Dimitar Berbatov Member

חשבתי שהיה ברור שאני מדבר מבחינת אגו ומחיר.
    אני לא רוצה לראות שחקן כמו אטו, סקורר ענק שמתקרב במהירות שלו לוולקוט, עם האגו שלו בקבוצה. אני דווקא חושב בניגוד לטל שיש לו את הרעב להראות לבארסה שהוא עדיין בטופ של החלוצים בעולם ושהם טעו ששיחררו אותו. אבל אין מצב שאטו מגיע לקבוצה שבה המעמד שלו לא יהיה של שחקן הרכב. טבז זה כלום לעומתו

ווייה? שחקן ענק, פנטסטי. אבל עם המחירים שעולים (אני לא בדיוק בקיא, אבל הבנתי את הסטנדרטים) לא רוצה לראות אותו. וכמו אטו, הוא יגיע לקבוצה שתתן לו הרכב בטוח. חוץ מזה, אתה יודע יותר ממני שזה לא הכי ריאלי שוייה ישחק שנה הבאה מחוץ לספרד.

שורה תחתונה, הונטלאר שחקן שאם יגיע המעמד יהיה ברור ומובן לו.

2. REAL MADRID Member

אוקיי, פה אני מסכים איתך. מבחינת מחיר אין ספק שהונטלאר הוא הזול מבין השלושה, אני גם יכול להסכים איתך מבחינת האגו אבל אני חושב שהמילה אגו תקפה פה רק לגבי אטו, לא ויאה ולא הונטלאר שחקנים עם אגו בעייתי. מבחינת יכולת על המגרש אין ספק שדויד ויאה הוא הטוב מבין השלושה אך כמו כן הוא גם היקר מבין השלושה (40-50 מיליון יורו, פי 2 מהונטלאר).

רק על מנת שיהיה ברור, אם זה תלוי כרגע בי אני מוכר לכם את הונטלאר ומוסיף לכם איזה VDV על הדרך.

3. Dimitar Berbatov Member

אנחנו נוותר על VDV. סאהה הספיק לנו והיורש, הארגו, כבר נמצא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. ארצ'י באנקר Member

הונטלאר? נדמה לי שהוא התבטא בעבר נגד הגעה ליונייטד.
    אופציה שלישית בשבילי היא וולבק. יש לו כדורגל וצריך לתת
    לו את הבמה, הגיע הזמן שלו לדבר.
    האמת גם קשה לי המחשבה שיונייטד תשלם לצואה של פרנקו
    20 מליון לישט או כמה שזה לא יהיה.

5. THE STRETFORD END Member

אני בעד ארצ'י ואם היה אפשר להבטיח עונה בלי פציעות לאף אחד מהחלוצים
    שיש לנו כרגע הייתי יוצא בעיניים עצומות איתם לקרב אבל מכוון שאי אפשר להבטיח עונה ארוכה ללא העדרות כזו או אחרת של אחד מהם זה יהיה מסוכן
    לו אחד מהם ובמיוחד אחד מהבכירים ייעדר לתקופה ארוכה מדי
    וזה בלי קשר וכתבתי זאת מספר פעמים לאמונה שלי שוולבק העונה יעשה קפיצת מדרגה משמעותית בדקות המשחק שיקבל ובתוצאות שלו.

עריכה:
    ואפרופו פציעות,האהבל הזה לא בדיוק נזהר:

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/artic...er-holiday.html

נערך לאחרונה ב: ‏2/7/09
  6. ארצ'י באנקר Member

פציעות\העדרויות של 2 הבכירים לצערי סביר שיהיו.
    אם פרגי סומך על הילדים שיש לו כגבוי מה טוב, אם לא
    אז כבר הייתי מעדיף רכש שיקבל את העובדה
    שהוא עשוי למצוא את עצמו רביעי ברוטציה.

7. THE STRETFORD END Member

לא נלך לרב על עניין מי יהיה אופציה שלישית או רביעית.

8. ארצ'י באנקר Member

אפרופו אהבל, בזה רוני שני רק לגאזה.

9. THE STRETFORD END Member

אבל במרחק גדול מאוד,סופר מקצוען רוני,לא שותה,לא סמים,לא חיי לילה,
    אתה לא רואה אותו בכותרות לא נכונות מחוץ למגרש,
    איש משפחה רגוע,בקרוב יהפוך להיות אבא,
    מה גם שלא כמו גאזה הוא לא מפחד מהחושך,הוא לא מרגיש אשם במוות של חברים
    מהילדות ואין לו חבר ששוקל 2 טון.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. לא מבין מה הרעש הגדול לגבי בנזמה. לא חושב ששוה את המחיר שהיינו משלמים עליו, לא הוכיח עד כה שהוא מהטובים בעולם, לא חושב שכרגע הוא מספיק טוב ליוניטד (או ריאל).
    יתכן בעתיד שיהפוך לשחקן טוב יותר או פחות טוב, כרגע לא חושב שעלינו להצטער שהוא לא הגיע.

2. בקיץ שעבר רציתי מאוד שהונטלאר יגיע. יש לבחור סיומת קטלנית, הוא הולנדי, מה צריך יותר מזה?
    אולם, בשנה האחרונה הבנתי מאוהדי ריאל שיש לו ליקוים אחרים במשחק.
    ועדיין, אולי בכל זאת שווה להביא אותו בשל גילו הצעיר, המוצא שלו והסיכוי שפרגי יוכל לשפר אותו ולהפוך אותו לא רק למכונת שערים אלא ליותר מכך (ראו ערך רוד).

3. אם לא הונטלאר, ולאור ריבוי החלוצים בריאל, הייתי שמח (כמובן שהכל הוא עניין של רצון ולא מבוסס על מידע כזה או אחר) לראות כאן את היגואין.
    שחקן שלטעמי עם הכוונה נכונה (כן, שוב פרגי) יכול להפוך לחלוץ מהטובים בעולם.

4. ויה? חלוץ נפלא. לטעמי טוב יותר מבארבטוב ושווה לפניו מקום בהרכב. וזה גם הסיבה שקשה לי לראות אותו מגיע.
    לדעתי העונה הקרובה תהיה העונה של בארבטוב מבחינת הקרדיט שיקבל מפרגי והאחריות שיקבל, ולכן קשה לי לראות שם גדול מגיע הקיץ.

5. וולבק? מקיידה? כפי שאמרתי, פרגוסון מאז ומתמיד האמין בצעירים וקידם צעירים. לא אהיה מופתע כלל אם צמד הצעירים יקבלו השנה שידרוג ודקות נוסופת.

6. חשבתי על רעיון שונה לעמדת הקשר הימני ביוניטד. בתקווה שבראון, האגריבס וגארי יהיו כשירים בעונה הקרובה (מי לעזאזאל שם קללה על האגף הימני שלנו?) למה לא לנסות את רפאל כקשר בצד ימין? לדעתי יש לבחור את כל הקישורים כדי לעשות הסבה לעמדת הקיצוני ימני. אבל אולי זה רק אני...

11. George Best Member

הארגו אמור לחזור רק בתחילת 2010, וגארי גם אם הוא כשיר אז לטעמי הוא רחוק מאופציה ראשונה או אפילו שנייה להרכב, יום הפרישה נראה קרוב מתמיד לצערי.

אגב, מעניין אותי לדעת איך הונטלאר הרשים אותך בעוד בנזמה לא..
    הצרפתי עם רקורד מוכח יותר מהונטלאר.

חסר לך שלא תבוא למפגש, אה?

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

האנטלאר לא כל-כך צעיר, הוא יהיה באוגוסט בן 26(לא זקן אבל עדיין..) כך שאני לא מאמין שהוא ייקח סיכון נוסף ויעבור לקבוצה שאין לו מקום מובטח בהרכב שם.
    יש לו סיומת קטלנית ומשחק ראש מצוין אבל בלתי טכני בעליל, ריאל רוצה עליו 20 מיליון(המחיר שבו הם קנו אותו מאייאקס) והאמת זה נראה לי מחיר די מוגזם עבור שחקן שמגיע כחלוץ שלישי.

13. THE STRETFORD END Member

לגבי רפאל או בכלל התאומים המכוערים יפי התואר,זה לא רק אתה משה,כתבתי על זה עוד בתחילת העונה שאני לא מבין על למה הם מקושרים רק לעמדת ההגנה ולמה שם הציבו אותם בנבחרות הצעירות של ברזיל,
    זה לא שיש להם מבנה גוף כזה שאתה אומר,וואלה,זה מגן או בלם,או כשהגיעו הם הראו עבודת הגנה של אחד שנמצא בתפקיד כל ימי חייו,
    הם סופר כשרוניים להפוך גם להיות מגנים מצויינים אבל כרגע הם כחומר ביד היוצר ויש צורך בלימוד ועבודה הגנתית איתם עד שיקפצו בכמה רמות מהבחינה הזו.
    על גארי נוויל תמיד ידעו שיהיה בתפקיד הגנתי בגלל היכולות שלו שהתאימו רק לשם,
    פאביו ורפאל,יש להם מהירות,טכניקה,באופן טבעי הם אוהבים לפרוץ קדימה,
    לו רוצים,אפשר להפוך אותם גם לקיצוניים,פאביו שיחק כמה פעמים בעמדה הזו גם בריסרב,
    אבל כאמור אפשר גם להפוך אותם למגנים מצויינים והם בדרך הנכונה גם במישור הזה ויחד עם היכולות ההתקפיות שלהם הם יכולים להפוך למגנים משודרגים בגדול גם כן ככה שאנחנו יכולים לצאת מורווחים מכל צד שלא נסתכל על זה.

בכל אופן זה רק דיבורים באוויר כי הרכישה של ולנסיה,ההגעה של טוסיץ לפני חצי שנה,נאני ופארק שנמצאים בסגל מעידים כרגע על מחשבות אחרות בנוגע אליהם.

14. Ohad_Glr Member

אתם בטוחים שאתם רוצים את הונטלאר?
    היכולות של הונטלאר שונות מאלה של רוני וברבה. כלומר, אם הוא יחליף אחד מהם זה יצריך את הקבוצה לשנות את שיטת המשחק (כי הוא לא ישתתף בהנעת הכדור כמו שניהם וגם לא יבשל כמו שניהם). אני חושב שיונייטד צריכה לשאוף לקנות חלוץ שלא יצריך את הקבוצה לשנות את שיטת המשחק ברגע שהוא עולה מהספסל.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. אני בונה בעיקר על בראון כמגן ימני כשאושה הוא כמובן המחליף. הארגו וגארי הם למען האמת בונוס בעמדת המגן הימני.
    לא יודע למה, אבל מהרגע הראשון שראיתי את רפאל הרושם שקיבלתי שעם קצת הכוונה הוא יכול להיות קיצוני מעולה.

2. בקשר למפגש, האמת טוב שסיפרת לי, שכן לא ידעתי עליו. אחרי הפורום הרצחני שהיינו בו בפעם שעברה אין מצב שאתה לא איתי בקבוצה.

3. משום מה היה לי בראש שהונטלאר צעיר יותר (הייתי בטוח 24-25). ועדיין, 26 זה גיל מעולה לחלוץ. אני חושב שעם ההדרכה של פרגוסון הבחור יכול להשתפר.

4. למה הונטלאר ולא בנזמה? קודם כל כי מדובר על סכומי כסף ברמות אחרות לגמרי. דבר שני, מדובר לדעתי בשחקנים בסגנונות שונים. בנזמה הוא שחקן מאוד מגוון, אבל לא ראיתי אצלו תכונה מסוימת שאפשר להגיד שהוא בולט בה ברמה של הטובים בעולם. לעומת זאת הסיומת של הונטלאר היא לדעתי כבר עכשיו ברמה מהטובות בעולם.
    יתכן שאם השניים היו באותו תג מחיר הייתי הולך על בנזמה. אבל תג המחיר של בנזמה (41 מיליון פאונד לפי מה שהבנתי) הוא לטעמי מוגזם עבור הבחור.
    ושוב, אני עדיין לא חושב שבנזמה טוב מספיק כדי שנצטער שהוא לא הגיע ליוניטד, בטח בסכומים המדוברים.