מנצ'סטר יונייטד 2009/2010-העונה נגמרה

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Michael Carrick, Jun 17, 2009.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. THE STRETFORD END Member

כן,רטרו גם אני קונה,חולה עליהם,אלה של אמצע שנות ה 80 ושנות ה 70
    חולצות יפות וגם ליציאה,
    הדבר האחרון שקניתי זה המעיל רטרו מ 1985,עם שארפ מאחורה,הסמל מוזהב וכמו שצריך,עם הפוטבול קלאב
    מ 89 יש לי חולצות רשמיות ככה שחולצות רטרו מהשנתון הזה והלאה אני לא קונה כי זה די מוזר
    לקנות רטרו של משהו שיש לי את האורגינל.

3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת? בכל הקטע של החולצות, אני פחות בעניין המראה של החולצה, ויותר השם על החולצה. החולצה הראשונה הייתה כמובן של בקהאם. לאחר מכאן הגיע גיגס, לאחר מכן סקולס, ועכשיו צריך לחכות לעתידו לראות כיצד יוכרע הקרב בין פלטשר לרוני. כל שאר הצעיפים/כובעים/מחזיקי מפתחות/מגנטים/מצעי מיטה/תחתונים/כוסות שיש לי הם הקבוצה נטו. אבל כשמדובר בחולצה של הקבוצה, כמעט תמיד יש מישהו שמסמל עבורי משהו בקבוצה ולכן אני קונה רק חולצות עם שם.

יש לי גם המון חולצות אחרות של היוניטד, אבל לא מדובר בחולצות משחק אלא בחולצות הקשורות להיסטוריה של הקבוצה וכמובן לקטע קומי כזה או אחר (לדוגמא יש לי חולצה אדירה עם הבדיחה של מי היא הספינה היחידה שלא עגנה מעולם בליברפול :) כשמאחוריה רשומים מספר הפעמים שהיוניטד זכתה בפריימר לייג ומספר הפעמים שליברפול זכתה בפריימר לייג).

4. cantona#7 Member

בקיץ שקדם לחוזה עם נייק אח שלי קנה לי מלונדון את החולצה הדו צדדית של ה100 שנה(לבן,זהב) עם בקהאם על הלבן . מסיבות כאלה ואחרות סירבו להדפיס לו בנייקי טאון את בקהאם על גבי החולצה החדשה דאז של הוודאפון האדומה . (בקהאם הרי מזוהה עם אדידס אבל עדין היה שחקן של הקבוצה )

בביקור שלי במנ'צסטר בספטמבר האחרון קניתי את החולצת חוץ הלבנה שלנו עם גיגסי על הגב .
    באותו יום הוא הגיע לעיר בשביל לקדם את הדוי די שלו . קיבלתי ממנו חתימה על החולצה .
    עד היום אני שומר את החולצה בארון .

במשחק ליגה הראשון שלי אי פעם נגד בולטון העונה,קניתי מהדוכנים חולצה טי שירט של אולה
    . פגשתי אותו במשחק מילואים נגד וויגן ( הפסדנו 2:1) וזה חתם לי עליה . גם את החולצה הזאת אני שומר
    כרגע בארון .

לפני כמה חודשים הצלחתי למצוא(דרך האתר של קלאסיק שירטס) את החולצה האחרונה שבקהאם לבש במדי יונייטד .
    שירים,ספרים,וסיפורים וכל מה שרק אתם רוצים אפשר להגיד על כמה שרציתי את החולצה
    וכמה שהיא מיוחדת בשבילי .

Last edited: Jun 26, 2009
  5. pazer Member

6. ג'וני אוונס Member

?Whats the difference between Sir Alex Ferguson and Micheal Jackson
    Sir Alex will be playing gigs in August.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. avdz7 Member

פס שלא קשור לעולם. המדים איכזבו.

8. W.Rooney Member

דווקא אהבתי את החולצה החדשה. חולצת השוער פחות יפה, אבל חששתי יותר מכל לאיזה ספונסר סעודי, והוקל לי כשהתברר לי שבתחילת 2010 נתחיל לשחק עם הספונסר של AON. שינוי של שתי אותיות בלבד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

Last edited: Jun 27, 2009
  9. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפס קשור, כך הבנתי, לחולצה ישנה מאוד שלנו, ולא מהווה איזו המצאה חדשנית שגורמת למישהו בנייק לחשוב שהוא גאון.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

מדובר בחולצה שאיתה שיחקנו בגמר הגביע של 1909, הגביע הראשון שלנו (שיחקנו נגד בריסטול סיטי, והצבעים היו לבן עם פס אדום, תלבושת חוץ). את החולצה עיצב הכוכב דאז בילי מרדית'.

11. pazer Member

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שמראה כי למרות הנטייה לראות בחיבה דברים שקרו בעבר, בהחלט אפשר להביט בחולצה מלפני מאה שנה ולומר שהיא היתה די מגעילה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. pazer Member

אמיר, סביר להניח שאתה יודע זאת אבל בעונה זו זכתה מנצ'סטר יונייטד בגביע האנגלי הראשון שלה.
    אני לא יודע אם שמת לב כי זה לא ממש פורסם אבל לאור האירוע גם היה משחק הוקרה בין מועדוני האוהדים של אותם קבוצות.
    עוד מידע:
    http://mufc.co.il/index.php?option=com_con...d=71&Itemid=207

14. C.Ronaldo#7 Member

Last edited: Jun 27, 2009
  15. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_5402690,00.html

הנה משהו שאותי קצת הפתיע-טבז אומר שברגע שברבאטוב הוחתם הוא כבר ידע שימיו בקבוצה ספורים, עוד לפני שהתברר שאכן הוא יסופסל רבות בגלל זה.