אפרופו הדיון לגבי יכולת המסירה של אנדרסון, אני צופה עכשיו בסיכום העונה, והיו לאנדרסון כמה בישולים פנטסטיים שדי נשכחו. לא, הוא לא סקולס, אין לו את העקביות הגאונית במסירה והוא באמת שחקן שמתבסס יותר על כוח ופריצות, אבל בהחלט יש לו ראיית משחק הרבה מעל הממוצע ויכולת מסירה חודרת הגנות. יש לקוות שעם הניסיון הוא ישפר את קבלת ההחלטות. בן כמה הוא, 21? בגיל הזה סקולס בכלל היה חלוץ אצלנו. מי חשב עליו בתור קשר עם מגע קסם...
לפי פרסומים באתרים השונים בחו"ל וכולל בMARCA אנחנו מוכנים לשם 50 מיליון ליש"ט. על אגוארו. אמן אמן אמן
דבר ראשון זה 53. דבר שני, הנה ההשלמות שהבטחתי מאתמול לסיזן ריוויון: http://mufc.co.il/index.php?option=com_sey...rectlink&id=184 http://mufc.co.il/index.php?option=com_sey...rectlink&id=185 בנוסף, לפני חודש שמו בערוץ ההיסטוריה תוכנית תיעודית על אסון מינכן וראיון עם הארי גרג: http://mufc.co.il/index.php?option=com_sey...rectlink&id=186
פרגוסון חשב וכמו שאתה יודע שפרגוסון חושב זה תמיד יתרון ואפילו לשנים רבות. אנדרסון אכן מאוד צעיר ורק ישתפר יותר.
צריך גם לזכור שהיו בקבוצה חלוצים לא רעים בכלל כשהוא נכנס יותר למערכת ומהירות ממש אף פעם לא היתה לו וכמו כן גבוה הוא לא ככה שזה תרם לכנראה החלטה להוריד אותו קצת אחורה,לעמדת הקשר ההתקפי שמגיח טיפה מאחור בתחילה ובשנים האחרונות לקשר אמצע משהו.
אני אהיה יותר מאושר אם ככה פרגוסון מתכוון לבזבז את המזומנים שיש לו מעסקת רונאלדו. אגוארו לא מספיק טוב בשביל להשתלב בפרמייר ליג ולדגדג את היכולת של רונאלדו. להצליח באתלטיקו? תראו את פורלאן, שמצליח הרבה יותר מקון, ואתם זוכרים אותו טוב מאוד. זה לא מכסה את כל האופציות, אבל מבחינתי זה גושפנקא לכך שלא נראה עוד כ. רונאלדו באולד טראפורד וגם לא משהו שמתקרב לזה.
אגווארו חתיכת אוברייטד. אמנם אני לא צופה הדוק של הליגה הספרדית, אבל ממה שראיתי ממנו באתלטיקו גם בצ'מפיונס וגם מעט בליגה הספרדית ובעיקר במדי ארגנטינה הוא כשרון גדול ומחמיצן גדול. באולימפיאדה לדוגמה עם ארגנטינה הוא החמיץ בלי הפסקה. כבש פעמים ועם ניצול מצבים סביר היה יכול לסיים עם פי שלושה. חוץ מזה, לא רוצה לראות את הקרוב משפחה של הרמאי (איך קוראים לזה?) אצלנו
חותן. ואכן, מראדונה הוא מהאנשים שעדיף שלא יהיו קשורים אליך. אני כבר כתבתי את דעתי-אני לא בטוח שרכש גדול זה מה שצריך. רכישה "יחסית" סולידית של ולנסיה או יאנג ישמחו אותי יותר.
אגווארו אכן לא בעל אחוז גבוה של ניצול מצבים, למשל השיא היה בדרבי של מדריד בברנבאו בסיבוב השני - אגווארו הגיע למשהו כמו שש הזדמנויות וביזבז אותן, בעוד פורלהאן למשל הגיע למצב אחד והוא עשה מזה גול. אבל, וזה אבל גדול - אגווארו מסוגל לשגע כל בלם בעולם בעזרת המהירות המדהימה שלו, הזריזות והטכניקה. הוא לא צריך קישור ברמה עולמית מאחוריו - הוא מסוגל לייצר את המצבים לבד ונגד כל הגנה. אגווארו גם חלוץ שיודע למסור והוא מפרגן לא פעם. לדעתי הוא יכול להיות רכש טוב של יונייטד, אבל אני לא בטוח שהקבוצה תסכים לשלם את סעיף השחרור שלו מאתלטיקו. השילוב של אגווארו בייחד עם בראטוב אמור להיות יותר טוב מאשר אגווארו ורוני - אף אחד מהם לא חלוץ שפיץ, ובמקרה שהארגנטינאי יגיע בכל-זאת - אני רואה את רוני ממשיך לשחק בצד שמאל. ובכל-זאת אני חושב שאם להשקיע סכום גדול - 'לבזבז' על קשר אגף כמו אשלי יאנג.
גם בקיץ הקודם היו שמועות בארגנטינה שדיברו על התעניינות של יונייטד באגווארו וכידוע לא יצא מזה כלום. בכל מקרה, רוב הסיכויים שגם הפעם לא יצא כלום.
לאגווארו יש סעיף שחרור של 65 מיליון יורו, אם היונייטד מוכנה לשלם את את הכסף הזה אז היא כלל לא צריכה לדבר עם ראשי אתלטיקו אלא אך ורק לסכם עם השחקן את פרטי חוזהו.
לעולם לא נכנס מוצר של שארפ אלינו הביתה , את נייקי זה קל להחרים ,גם ככה המוצרים שלהם הכי מלוקקים בעולם . כמה טוב שחזרנו הביתה אחרי יותר מעשור , סיטי חזרה ליומברו ,החברה ממנצסטר שאת החוזה הראשון שלה עם קבוצת ספורט עשתה עם סיטי , היו להם מספר שנים שבהם הם בגדו וחצו את הכביש , אנחנו כמובן הענשנו אותם ,אבל סוף טוב הכל טוב ,אנגליה וסיטי הם יומברו ,אפילו המגן השמאלי האפור שלי לובש יומברו.